Въпрос за звукозапис ???
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги значи направих за проба два три записа от уредбата както вие казахте не през микрофона , а през Line In както си му е реда , НО има проблем и той е : значи свири музиак и давам на Sound Forge да записва и след като приключи записа и го пусна да го чуя през самата програма свири много яко ( силно и чисто ) , но след като ме пита да ли да сейва файла и аз го сейвам вече на харда и после го пусна през Winampa свири по слабичко и с по- лошо качество . Имате ли идеи от какво се получава ??????
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Първо, в какъв формат го записваш? Второ, тоя Винамп дали му е включена опцията за авто левъл?
Решение на проблема:
Записваш файла в WAVE формат и едва ПОСЛЕ го конвертираш в MP3 с помощта на качествен кодек (кодекът на Фраунхофер например). И избираш приличен битрейт (минимум 128К).
И пробвай да го пуснеш в медиа плеъра...
Решение на проблема:
Записваш файла в WAVE формат и едва ПОСЛЕ го конвертираш в MP3 с помощта на качествен кодек (кодекът на Фраунхофер например). И избираш приличен битрейт (минимум 128К).
И пробвай да го пуснеш в медиа плеъра...
It's not who You are, it's who You know...
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Емиии давам му направо MP3 , Audio формат при самия запис , като ме пита !!! Ама както казах се преебава след мкато го сейвам !!! Не мисля , че проблема ми е и в Winmpa !! Само , че за конвертирането не съм много наясно как се прави , ама както и да е ( да не те занимавам повече ).А ако го оставя в Wave формат какъв ще е проблема ???? Много ли ще са големи парчетата ???
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ако записваш в WAVE, един час със CD качество (44,1 kHz, 16-bit, stereo) ще ти заеме горе-долу 605 мегабайта, а 10 часа - 6 гигабайта. Това е. После конвертиране му е майката...
It's not who You are, it's who You know...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2