Нагло създание

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 22 Апр 2007, 20:23

B U L L I написа:маце ти си в случая за бои щото си реагирала напълно неадекватно.
толкова ли неможеш да звънеш два телефона и да го убият тоя педал ,че и колата му.и как така ще те удари и ти няма да го осъдиш или пък да извикаш поне кат

най адекватно е като са 2 жени и няма подкрепа да си замълчат, стига с тия филми, стига с тия екшани да дойдел някой да му счупел главата... А това за осъждането е направо смешно, в България сме все пак ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Апр 2007, 20:31

абе ти измисляш ли си или... ?!

няма кво да мувикаш, казваш му че 200 лева ти струва щетата, ако не иска пишеш номера и го пускаш на застрахователите кой е бил, или по най-редовния начин си викаш КАТ а той ако иска да си ходи. ще му треснат акт за 50-100 лева + точки и да се спасява ако остане, ако напусне - и още.
кво се занимавате с шамари и ритане на коли и сканадли, най-спокойно излизаш и го питаш 200 лева или да звъниш

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 22 Апр 2007, 20:37

Ivan Petrov написа:най адекватно е като са 2 жени и няма подкрепа да си замълчат, стига с тия филми, стига с тия екшани да дойдел някой да му счупел главата... А това за осъждането е направо смешно, в България сме все пак ;)

Да разбирам ли, че някой ти блъска колата, бие ти 2 шамара, притиска крака на майка ти между колите, смее нагло и ти нищо не правиш за адекватно поведение?
После решаваш да го съдиш, но се сещаш, че живееш в България и ти става смешно?
Ми като са жени какво? Дай да ги пребият, а те да се примирят със ситуацията. Да, това е най- адекватното поведение!
Има си органи към които можеш да се обърнеш за помощ и да потърсиш правосъдие, колкото и да ти се струва невероятно те наистина биха си свършили работата.
Не искам да се заяждам, но ако говорим за неадекватност, в случая е мисленето ти.
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 22 Апр 2007, 20:50

Eliana написа:
Ivan Petrov написа:най адекватно е като са 2 жени и няма подкрепа да си замълчат, стига с тия филми, стига с тия екшани да дойдел някой да му счупел главата... А това за осъждането е направо смешно, в България сме все пак ;)

Да разбирам ли, че някой ти блъска колата, бие ти 2 шамара, притиска крака на майка ти между колите, смее нагло и ти нищо не правиш за адекватно поведение?
После решаваш да го съдиш, но се сещаш, че живееш в България и ти става смешно?
Ми като са жени какво? Дай да ги пребият, а те да се примирят със ситуацията. Да, това е най- адекватното поведение!
Има си органи към които можеш да се обърнеш за помощ и да потърсиш правосъдие, колкото и да ти се струва невероятно те наистина биха си свършили работата.
Не искам да се заяждам, но ако говорим за неадекватност, в случая е мисленето ти.

разбирай че като ми ожулят или блъснат колата и видя че в другата кола са 3 говеда примерно и ще ме ступат си седа в колата, след това отивам при застрахователите и казвам че така съм я намерил на паркинга и няма да затискат нито майка ми, нито ще ми бият шамари ;) Има органи на реда ама повечето от тях са сбъркани и прекалено заети да спират коли и да зимат рушвети :idea: Ако вече се стигне до положение в което боя е неизбежен прибягвам до отваряне на жапката и вадене на джокери ама това в краен случей ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 22 Апр 2007, 20:58

sladkotobe4e написа:
iv0 написа:номера запомни ли му го? Ебати глупака

Не за съжаление само помня ,че е със софийска регистрация но целия не го запомних,много афектирана бях

E т'ва Ти е най-голямата грешка. Даваш номера и го действаме... но културно ше си го издействаме... нито ще го бием, нито ще му чупим колата... В такива разходи ше го вкарам че ше се проклина че кара кола изобщо. А за това че Те е ударил отделно едно зелено училище късно вечер на витоша за избистряне на мозъка. Там малко катерички из гората да попасе! Номера това е ключа към възмездието. Ако все пак се сетиш или го мернеш давай го насам!

П.С. На мен пък ми се е случвал обратния вариант жена да ми счупи огледалото, а аз си бях паркирал като теб на паркинг и си четях вестник, преди още да съм и казал каквото и да е дойде и такъв шут ми тегли във врата че после куцаше... ма к'во да я правя... жена... просто не намерих смисъла да се занимавам с нея... отидох и си купих огледало за 20 лева и т'ва е. Аааа като я питах успокои ли се от случката и тя се разрева :mhihi: жени к'во да ги правиш :mhihi: !

Тааа дай номера на :censored: и да пускаме в сериала ФРЕНДС :mhihi:

t0sh написа:абе ти измисляш ли си или... ?!

няма кво да мувикаш, казваш му че 200 лева ти струва щетата, ако не иска пишеш номера и го пускаш на застрахователите кой е бил, или по най-редовния начин си викаш КАТ а той ако иска да си ходи. ще му треснат акт за 50-100 лева + точки и да се спасява ако остане, ако напусне - и още.
кво се занимавате с шамари и ритане на коли и сканадли, най-спокойно излизаш и го питаш 200 лева или да звъниш

И това е част от вкарването в разходи... :-) за които си мисля :-)
Последна промяна turboto на 22 Апр 2007, 21:01, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 22 Апр 2007, 20:59

Колега я подели какви са тия жокери :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Просто да знам и аз да ги използвам

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 22 Апр 2007, 21:06

пистолет с капси и разпинялка ;)
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 22 Апр 2007, 21:08

забравих да спомена за трушичките дето ги пазя в джоба ми ако случайно ме поведат към гората да ги пускам да намеря пътя към къщи :mhihi:
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 22 Апр 2007, 21:12

Ivan Petrov написа:разбирай че като ми ожулят или блъснат колата и видя че в другата кола са 3 говеда примерно и ще ме ступат си седа в колата
след това отивам при застрахователите и казвам че така съм я намерил на паркинга и няма да затискат нито майка ми, нито ще ми бият шамари ;) Има органи на реда ама повечето от тях са сбъркани и прекалено заети да спират коли и да зимат рушвети :idea: Ако вече се стигне до положение в което боя е неизбежен прибягвам до отваряне на жапката и вадене на джокери ама това в краен случей ;)

В случая ситуацията е съвсем различна и съм сигурна, че ако на теб някакъв сульо ти удари колата ще отидеш при него да му поискаш някакво обяснение или?? Ще се скриеш като мишок в колицата от страх, че може някой да те набие и ще се надяваш застрахователите да оправят положението.
И накрая какво се получава? Виновният, който се е разминал безнаказано следващият път ще блъсне колата на някое друго момиче, ще и удря шамари и ще си тръгне спокоен и защо? Защото има застрахователи и сме спокойни за щетите. След това тайно ще се надяваме следващата му жертва да е някой едър мъжага, за да го натупа хубвао и да му каже, че така не се постъпва.

Това за жокерите...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Апр 2007, 21:15

Ivan Petrov написа:
B U L L I написа:маце ти си в случая за бои щото си реагирала напълно неадекватно.
толкова ли неможеш да звънеш два телефона и да го убият тоя педал ,че и колата му.и как така ще те удари и ти няма да го осъдиш или пък да извикаш поне кат

най адекватно е като са 2 жени и няма подкрепа да си замълчат, стига с тия филми, стига с тия екшани да дойдел някой да му счупел главата... А това за осъждането е направо смешно, в България сме все пак ;)

Да си замълчат ?!, я стига глупости бе.И като са 2 жени и какво, ти за висшо същество ли се имаш?Ако недай си Боже се случи на жена ти и/или на майка ти и какво?Пак ли по същия начин ше реагираш?!Не мисля....
Принципно при една такава ситуация, девойката 100% е била в шок и номера ли да записва първо, КАТ ли да вика..... Не знам...аз лично както не си поплювам, като ми падне пердето, хич не ми дреме какво ще става, но в никакъв случай няма да седя отстрани безучастно и да гледам как някой ми се завира в бронята,камо ли да затисне майка ми....жална му майка, Господ да му е на помощ...
А ти, момко, си много черноглед по въпросите с осъждането => като тръгна по твойта логика, щом всички са корумпирани и "все пак живеем в България", значи трябва да се оправяш сам... саморазправата е неизбежна... и до какъв извод стигнахме, след като е "ае стига с тея филми"...всеки сам може да прецени ;)

*sladkotobe4e, дано всичко да е ок вече

t0sh написа:кво се занимавате с шамари и ритане на коли и сканадли, най-спокойно излизаш и го питаш 200 лева или да звъниш

Вас май всички ви гони шубето или така си мисля!? :mhihi:
Каквото и да, зае*и ламарините се оправят, ама ако ше седиш и ше бездействаш след като някъв нещастник ти удари шамар или направи нещо на майка ти, ми звънни да я видя тая картинка....
Както седи и ти се хили, по същия начин ще ти даде и 200тата лева, нали се сещаш...и не мисля че ше успееш да го принудиш особено... ;)

И няма значение дали е бил с голф или с нещо друго - с каквато и да е кола да си, след като съдбата те е наказала да си такъв малоумник, друго не те оправдава....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Апр 2007, 21:17

Ivan Petrov написа:
разбирай че като ми ожулят или блъснат колата и видя че в другата кола са 3 говеда примерно и ще ме ступат си седа в колата
след това отивам при застрахователите и казвам че така съм я намерил на паркинга и няма да затискат нито майка ми, нито ще ми бият шамари Има органи на реда ама повечето от тях са сбъркани и прекалено заети да спират коли и да зимат рушвети Ако вече се стигне до положение в което боя е неизбежен прибягвам до отваряне на жапката и вадене на джокери ама това в краен случей

В случая ситуацията е съвсем различна и съм сигурна, че ако на теб някакъв сульо ти удари колата ще отидеш при него да му поискаш някакво обяснение или?? Ще се скриеш като мишок в колицата от страх, че може някой да те набие и ще се надяваш застрахователите да оправят положението.
И накрая какво се получава? Виновният, който се е разминал безнаказано следващият път ще блъсне колата на някое друго момиче, ще и удря шамари и ще си тръгне спокоен и защо? Защото има застрахователи и сме спокойни за щетите. След това тайно ще се надяваме следващата му жертва да е някой едър мъжага, за да го натупа хубвао и да му каже, че така не се постъпва.

Това за жокерите...

.....и това е мнението на бъдещ прокурор иване

а моето мнение стои в джоба на вратата и в повечето случаи съм краен......,е като изкл'чим последната година :mhihi:
Последна промяна B U L L I на 22 Апр 2007, 21:19, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 22 Апр 2007, 21:17

говорим за случей в които могат да ме натупат... Иначе определено няма да си седя в колата особено ако съм с иС-а! Не виждам защо девойката е продължила да се занимава с селтака като го е видяла какво представлява. Това да му ритнеш по колата при положение че няма кой да те защити и виждаш че си имаш работа с утрепки си е чисто първична работа! Всичко трябва да се мисли и премисля поне по два пъти ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 22 Апр 2007, 21:22

Ебати парадокса. И така си тръгнахте? Какъв е бил тоя олигофрен не знам- но не е трябвало така да му се разминава. Ебати- още не мога да повярвам каква наглост- удря ти колата, шамари те, притиска майка ти- и то това се излива върху жени. Ужас- в кой век се случва това, в страна от ЕС. Ако съм бил аз/ много мразя конфликти на пътя/ да са му разаказал играта. Деееба и селяни, и то селяни по манталитет, не по местожителство.

Зашо не пуснеш темата и в Фолксваген форума, все пак като форма на протест. Но едва ли ще има смисъл- най-много да разпалиш селянията.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Апр 2007, 21:24

Ivan Petrov написа:Не виждам защо девойката е продължила да се занимава с селтака като го е видяла какво представлява. Това да му ритнеш по колата при положение че няма кой да те защити и виждаш че си имаш работа с утрепки си е чисто първична работа! Всичко трябва да се мисли и премисля поне по два пъти ;)

Не само ше му ритна колата, промис ми ;) И да не ме защити никой и какво...и сама мога, ще се справя все някак ;) "И сам воина е воин" ;) пък и съм с бързи рефлекси, така че все ще звънна на някой ;) :mhihi: А докато премислям поне 2 пъти нещата, значи тоя да се е развихрил още повече и вече да има ужасяващи последници...понякога трябва да се действа и на момента, не да се разчита на ушев, застрахователи, и на Господ ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 22 Апр 2007, 21:27

M2PR написа:
Ivan Petrov написа:Не виждам защо девойката е продължила да се занимава с селтака като го е видяла какво представлява. Това да му ритнеш по колата при положение че няма кой да те защити и виждаш че си имаш работа с утрепки си е чисто първична работа! Всичко трябва да се мисли и премисля поне по два пъти ;)

Не само ше му ритна колата, промис ми ;) И да не ме защити никой и какво...и сама мога, ще се справя все някак ;) "И сам воина е воин" ;) пък и съм с бързи рефлекси, така че все ще звънна на някой ;) :mhihi: А докато премислям поне 2 пъти нещата, значи тоя да се е развихрил още повече и вече да има ужасяващи последници...понякога трябва да се действа и на момента, не да се разчита на ушев, застрахователи, и на Господ ;)

в такива случей разчиташ единствено на себе си! като звъннеш на някой докато дойде могат да се случат много неща! Трябвало да го изчака да си паркира, да му запише номера да викне някой за подкрепа и /или да извика КАТ, ако го беше направила това никой нямаше нито да я удря, нито да и зaтиска майка и
Аз също като прочетох какво е станало се разгневих и е лесно всеки да говори какво щял да направи и на кой щял да звънне но случи ли се всичко е различно!
Последна промяна Ivan Petrov на 22 Апр 2007, 21:30, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата