С 3131
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ICE написа:В последно време най-често ми се е случва да видя жена, която кара в еднопосочна улица, срещу знака,
и ако се случи накой да си кара в правилната посока и да застане срещу нея, тя започва да се кара и да псува, а мъжете онемяват!!!

Never mistake motion for action...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
ivan1979g написа:А ако историята не е точно такава и на някой му счупят колата без да е виновен?
Не мисля, че допринасям по някакъв начин на някой да му бъде счупена колата

Ice, Leon

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
постъпката на колегата не я оправдавам но напоследък забелязвам и сигурно не само аз,че има толкова нагли поради глупост,незнание на правилника или просто са си такива нагли селянки по улиците че понякога едвам и аз се сдържам нещо повече очаквам всеки момент някоя таква по мен да се разпсува и да ми налети на бои
прсен пример от вчера жена ми с бебока и маикаи си карат(возил сам се при маикаи и смея да твърдя че е една от малкото жени които карат перфектно за мен) та карат си и на светофара на гробищата за към сточна гара една овца с пежо 206 и се нарежда и прави втора колона за на дясно,маикаи не я пуска оная не знам квао прави ама малко по надолу се опитва да я засече пак
пак не я пуска и оная спира напречно и излиза да се бие
резолтата е два шута в корема на оная от маиката на жена ми
и кат извикан от оная и акт писан на същата
но заклевам се аз ако бях там и виждам как няква скача на бои на жена ми с бебето заклевам се че само с псувни нямаше да и се размине в никъв случаи п!!пък нека отстрани да изглежда просташко
така че пич питаи първо жена как точно се е стигнало до псувните и тнт защото едва ли някои без причина ше почне да псува

прсен пример от вчера жена ми с бебока и маикаи си карат(возил сам се при маикаи и смея да твърдя че е една от малкото жени които карат перфектно за мен) та карат си и на светофара на гробищата за към сточна гара една овца с пежо 206 и се нарежда и прави втора колона за на дясно,маикаи не я пуска оная не знам квао прави ама малко по надолу се опитва да я засече пак

така че пич питаи първо жена как точно се е стигнало до псувните и тнт защото едва ли някои без причина ше почне да псува
Да и се разкрещи е приемливо, дори може би правилно в някои случаи. Ако е направила голяма простотия, като и се развикат може да се стресне и да го запомни и да се подсеща следващият път при подобна ситуация. При мен е помагало
Ама да говори цинизми и да псува пред детето заради едно засичане е абсолютно недопустимо според мен.

We love you Ronnie!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Простотия е това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=52688 !!!
Колкото и да сме кавалери, колкото и да отстъпваме на жените-шофьорки много често се получават ОПАСНИ ситуации на пътя заради някоя досадна тяхна грешка - недаване на мигач, негледане в огледалата ( може би на курсовете трябва да им се обясни какво е тяхното предназначение). Далече съм от мисълта, че ние мъжете сме безупречни шофьори и т.н., но .... все пак всички караме по улиците и виждаме за какво става въпрос в някои ситуации. В цитирания случай не се знае точно естеството на случката...
Иначе е безобразие такова отношение към "нежния пол" , не го оправдавам.... Но има случаи когато един скандал може да има и положителен ефект
Не мислите ли така
Колкото и да сме кавалери, колкото и да отстъпваме на жените-шофьорки много често се получават ОПАСНИ ситуации на пътя заради някоя досадна тяхна грешка - недаване на мигач, негледане в огледалата ( може би на курсовете трябва да им се обясни какво е тяхното предназначение). Далече съм от мисълта, че ние мъжете сме безупречни шофьори и т.н., но .... все пак всички караме по улиците и виждаме за какво става въпрос в някои ситуации. В цитирания случай не се знае точно естеството на случката...
Иначе е безобразие такова отношение към "нежния пол" , не го оправдавам.... Но има случаи когато един скандал може да има и положителен ефект

Не мислите ли така

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

kriso85 написа:Простотия е това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=52688 !!!
Това също е отвратително

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2