оръжеен магазин
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
SKISABMW написа:Мойто мнение е ,че ако нямаш разрешително и боен пищов с газовия можеш да свършиш следната работа: слагаш отпред приставката за ракети ,монтираш една ракета като ако изпада може леко да и подложиш малко тиксо и в барабана или пълнителя халосни!! Ако е от тия ракети ,които са без алуминиева чашка като го треснеш-ем боли,ем гори!! С газови патрони въобще не си играй-ше бършеш сълзи и сополи ти -повече от простреляния нападател!![]()
Единствения проблем е ,че при тоя вариант имаш само един изстрел...

Благодаря за съвета,колега.Наистина ме разсмя.С газови пищови съм си правил секви експерименти,просто бех ''навит'' да видя къв е ефекта от стоп патроните/не върху хора,разбира се/

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Някой гърмял ли е по човек с газов пистолет/патрон и какво стана, много ми е интересно?
Иначе на мен ми го подариха и аз предимно си пукам халостни и ракетки за забавление. Някой, който е по-запознат ще ми е интересно да разясни. Примерно от колко метра трябва да стреляш, къде да се прицелваш, какъв е ефекта и има ли смисъл. Макар да съм почти наясно, че смисъл няма ми е интересно да получа отговори от хора с опит 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз гърмях едно 120 кг прасе с газов пистолет, не помня какъв калибър беше, само си спомням, че събираше 5 патрона в барабана и бяха дълги по 3 см! на 40 см разтояние в зурлата директно падна за 5 сек и му посиня цялата глава. веднага му теглихме ножа и

Иво написа:Някой гърмял ли е по човек с газов пистолет/патрон и какво стана, много ми е интересно?Иначе на мен ми го подариха и аз предимно си пукам халостни и ракетки за забавление. Някой, който е по-запознат ще ми е интересно да разясни. Примерно от колко метра трябва да стреляш, къде да се прицелваш, какъв е ефекта и има ли смисъл. Макар да съм почти наясно, че смисъл няма ми е интересно да получа отговори от хора с опит
1 колега се гръмна с пищова си във фейса ама нищо не му стана

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Иво написа:...
по темата ..... ще дам няколко цитирани коментари на няколко члена от един друг хорум за газови оръжия за да види човек какво може да се направи с една проста "ютия"

Веднъж както си ходех по улицата дойде едно момче до мен попита да ли имам огънче и извади нож тип ''пеперуда'' й ми вика това е обир аз му викам ей сега ще ти дам тел и парите си,вадя пищова и един хаустен във въздуха,оня се шашна (сигурно не е предполагал че имам пищов) един бърз между зъбите и падна на земята,наблизо имало патрул и ме видяли да гърмя,дойдоха както си му е реда с извадени пищови и викове "горе ръцете,оръжието на земята''
след това фактура за пищова,в районното обяснения и така.....
виждал съм как използват върху човек ГСО. ефекта беше, че падна, после стана дръпна се настрани и почна ва си търка зверски лицето, но не успя да търка дълго, защото беше повален от удър с клон по главата. общо взето беше ефективна защитата...
ефекта точно от изстрела не можеше да се разбере щот разни го ритаха по гърба, но тоя се изви рязко и един от шутовете попадна директно в устата....тогава вече започна да реве от болка, пък обекта си беше към 70-80 кила.....
е те тогава трябваше да изпраянат от близо ГСО-тата си в главата на тоя нещастник, ама ония избягаха. тоя го прибра линейка....
от пловдив съм и веднъж ми се е случвало да гръмна по мангал с кучешка гас в лицето от растояние един метър,падна като талпа на земята и почна да вика от болка,два три бързи шута в тиквата и дим да ме няма
и мнението ми е че човек умее ли да ползва газово оръжие може доста добре да се защити

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Няма лека война!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Значи ако е с халостни от упор- 1-1,5м в лицето си е меко казано баят срашно
.Тежки изгаряния,рани от частичките на патрона и тн.С газовите патрони същата раута.С тях се стреля от около 2-3 никога срещу вятъра
Има няколко вида патрони(газови) с различни съдържания ако те интересуват ще потърся имах някъде инфо.
Общо взето не е "играчка" така да се каже.

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Enrique написа:Значи ако е с халостни от упор- 1-1,5м в лицето си е меко казано баят срашно.Тежки изгаряния,рани от частичките на патрона и тн.С газовите патрони същата раута.С тях се стреля от около 2-3 никога срещу вятъра
Има няколко вида патрони(газови) с различни съдържания ако те интересуват ще потърся имах някъде инфо.
дам не е играчка обаче стават понякога голями гафове с тея ютий

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Няма лека война!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Няма лека война!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Затова не трябва ли да се стреля в коремната област от 2-3 метра. Мен са ме пръскали със спрей, докато тичахме да го хванем този дето ни напръска ми секна въздуха и шях да припадна. Аз почти си припаднах де. А колко трае ефекта от тази газ и наистина има ли разлика в различните видове патрони. Да не стане като да гръмнеш по диво прасе. Ако не го стрелнеш, където трябва, а само го нараниш ще ти разкаже играта. Аз пак повтарям, че не мисля да го разнасям с мене, и без това ми тежи само, а да си пукам ракетки. Но пък ако някой ме нападне няма да е зле да го позамаям малко после два бързи и да му взема парите поне. Това сме го правили веднъж. Бяхме в един парк и останах с едно момиче, а другите около 7-8м пияници отидоха за бира. След тва дойде някъв тип да ни взима парите и ония като се върнаха точно отзад го издебнаха. Взехме му парите, документите и каквото там имаше интересно. Каквото повикало, такова се обадило. Дайте някой форум, където мога да прочета повече по тази тема, защото принципно като имам гсм, оръжие, кола или каквото и да е първата ми работа е да разбера всичко за него и да го използвам на 110% 

- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2