КОМШИЙКАТА МЕ НАВОДНИ!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ами писах ама не четеш. всякакви варианти освен смяна на ваната, и евентуално ремонт на банята й ако се налага, са глупости и си чешете езиците. в съда ще се шматкаш месеци и години, ако я пуснеш на черния пазар с оплакване може да няма ефект ако е луда + да имаш ти проблеми.
а изолация при теб ефекта е 0 ако тая отгоре налива, щото ще задържиш вода замалко, която ще се просмуква настрани и ще цъфнат нови петна и течове на нови места.
и като имам предвид една нова кухня с всичко какви пари е, и как се съсипват неща от влага, едва ли не по-добре й купи нова вана и й прати майстори ти
а изолация при теб ефекта е 0 ако тая отгоре налива, щото ще задържиш вода замалко, която ще се просмуква настрани и ще цъфнат нови петна и течове на нови места.
и като имам предвид една нова кухня с всичко какви пари е, и как се съсипват неща от влага, едва ли не по-добре й купи нова вана и й прати майстори ти

t0sh написа:ами писах ама не четеш. всякакви варианти освен смяна на ваната, и евентуално ремонт на банята й ако се налага, са глупости и си чешете езиците. в съда ще се шматкаш месеци и години, ако я пуснеш на черния пазар с оплакване може да няма ефект ако е луда + да имаш ти проблеми.
Какво е това уплътнение за плочки?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
а що не правите застраховки за такива щети? Сега чукнах в Алианц и там беше от рода на 35 лв годишно ...
CheGevara написа:а що не правите застраховки за такива щети? Сега чукнах в Алианц и там беше от рода на 35 лв годишно ...
Щот човек се сеща като му дойде до главата!

То ако човек си направи застраховка, кво? застрахователите идват на оглед ли? Предполагам че ако докажат щети то те са тези които ще я подюрат тая! Така ли е?
bobolink написа:CheGevara написа:а що не правите застраховки за такива щети? Сега чукнах в Алианц и там беше от рода на 35 лв годишно ...
Щот човек се сеща като му дойде до главата!![]()
То ако човек си направи застраховка, кво? застрахователите идват на оглед ли? Предполагам че ако докажат щети то те са тези които ще я подюрат тая! Така ли е?
Горе долу да.Ако си се застраховал против наводнение.Идват оглеждат снимат пускат иск за щета Те ти изплащат щетите и после регрес на виновника и го гонят да си вземат своето.
И аз имам проблеми със тея над нас (и какво съвпадение и те са домоуправители) но за законните начини за решаване на проблема няма да имаш просто нерви да издържиш.
Варианта със застраховката ти е от голяма полза защото няма да ти пука от нищо.
Начи.... като заначало ако нестане с добро е заплашваш със жалба и е подаваш в районното управление. Ако там не ти съдействат подаваш жалба в общината на района. Ако от там нищо нестане подаваш молба до централна община. Ако и това непомогне консултираш се с адвокат и нерви и почват да те въртят в един омягьосан кръг докато не ти се завие свят и не се одрусаш яко. Дори разходите ти може да са повече от това да си направиш свястен ремонт.
Бих ти препоръчал да прочетеш "Правилник
за управлението, реда и надзора в етажната собственост" и "ЗАКОН ЗА СОБСТВЕНОСТТА" и ако намериш там нещо по случая действай ако нестане по другите начини.
Начи.... като заначало ако нестане с добро е заплашваш със жалба и е подаваш в районното управление. Ако там не ти съдействат подаваш жалба в общината на района. Ако от там нищо нестане подаваш молба до централна община. Ако и това непомогне консултираш се с адвокат и нерви и почват да те въртят в един омягьосан кръг докато не ти се завие свят и не се одрусаш яко. Дори разходите ти може да са повече от това да си направиш свястен ремонт.
за управлението, реда и надзора в етажната собственост" и "ЗАКОН ЗА СОБСТВЕНОСТТА" и ако намериш там нещо по случая действай ако нестане по другите начини.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
DJJonny написа:И аз имам проблеми със тея над нас (и какво съвпадение и те са домоуправители) но за законните начини за решаване на проблема няма да имаш просто нерви да издържиш.
То застраховката хубаво! ама на мен не ми се правят цял живот ремонти!?
То аз съм готов да й стегна банята колкото мога та да не ми капе на главата - стотинка няма да й искам, ама силно се съмнявам че ще ми пусне и малкото кутре да й мине прага!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
При нас е същата история. Съседите над нас винаги кат си прострат прането и тече у нас и така се е**ва майката ма всичко ние в началото с добро нали елате да видите ала бала ние ще платим ремонта и тея не тва не е от нас вие ни лъжете. Половината вход е виждал за кво става въпрос ама те си рупат ли рупат. Оня идиот даже вика на майками ти знаеш ли кои съм аз заплашва, а той е един прошляк и скоро няма да ги итърпа. С такива малумници няма оправия, защо го правят и те незнаят. Много прости хора
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ей тва е мизерията българска,да живеем в тези кенефи,един в/у друг и да търпим простотиите на хората!
който има възможност и акъл,живее в къща.(тва ми е мечтата).
немога да ги разбера хората,които дават стотици хиляди за жилище,което не е самостоятелно!!!
немога да ги разбера хората,които дават стотици хиляди за жилище,което не е самостоятелно!!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
Абсолютно,ама тая къща да я вдигнеш колко пари струваpavlin_e30 написа:ей тва е мизерията българска,да живеем в тези кенефи,един в/у друг и да търпим простотиите на хората!

- Гост
-
Re: !
evans написа:Абсолютно,ама тая къща да я вдигнеш колко пари струваpavlin_e30 написа:ей тва е мизерията българска,да живеем в тези кенефи,един в/у друг и да търпим простотиите на хората!
немога да ги разбера хората,които дават стотици хиляди за жилище,което не е самостоятелно!!!но си струва вложението
Не сте живели явно.... в къща!! Верно-супер е ...само дето всяка събота и неделя има кво да се прави по къщата за поддръжка! По една къща има всеки ден какво да се пипне ,за да е читава ,така че и там си има ядове....!!!

По темата на колегата-пробвал си с добро-щом не става ше има и секира!!! Аз имах обратния проблем:последен етаж и покрива тече!Пет пъти го праих за моя сметка и им викам на тия под мен ,че требва да се включат и ония викат-на нас не ни тече!!!

И на мен ми е мечта да живея в къща! То аз имам, ама е на 50 км. от София! Бая се замислям дали да не се преселя окончателно там? само дето трябва дневно да минавам по стотина километра...Най-гадното е че сума ти кинти хвърлих по тая кухня, а тая кендза ли -кендза! Добре че не направих по-рано ремонт на целият апартамент, щото всичко е в мухъл! . стени! Всичко!!!
Сега тая влиза в болница, та ме беше снощи грях да я притеснявам ама като се върне ще й скачам на главата!
То...като чета до тук всичко....излиза че трябва да й правя ремонт на банята!??? Къртене на старите плочки, хидро-замазка на пода на банята, стените, след това лепене на нови плочки!?
То че ми се върже златно това приключение!
Сега тая влиза в болница, та ме беше снощи грях да я притеснявам ама като се върне ще й скачам на главата!
То...като чета до тук всичко....излиза че трябва да й правя ремонт на банята!??? Къртене на старите плочки, хидро-замазка на пода на банята, стените, след това лепене на нови плочки!?
То че ми се върже златно това приключение!

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3