Ще се женя :))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 18 Апр 2007, 0:41

Първо, честито!

По темата - не мисля че трябва да се повлияваш от други хора, вземи най-правилното решение за теб и това което ти е по-на сърце, дет се вика... ;)

BMW_325 TDS, сега, не ми се сърди, но....от обяд съм ти загледала посответе по тази тема и последния беше най-страааооотния...
Остави човека сам да реши и стига плю с-у Чакърдъкова и стига с тоя "моя оркестър" защото (предполагам) не само на мен ми бръкна в здравето.Не изказваш лично мнение, както си написал, вече съвсем ясно си го натякваш....Темата е за сватбата на колегата, а не за това какво би направил ти на твойта и колко стотин хиляди оркестъра прекрасни познаваш!

Без лоши чувства , но мисля съвестно

и аз така ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Апр 2007, 0:45

мога да те свържа с ръководителя на оркестър "Канарите" ако те интересува драсни едно ЛС
и ти пожелавам доживотно разбирателство с жената която си избрал :bchug: :have one: и както каза колегата малко по-нагоре - качи някоя снимка след сватбата
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 18 Апр 2007, 0:57

Честито колега, много щастие и разбирателство ви пожелавам!

Лично аз един път съм бил на концерт на Николина Чакърдъкова в зала 1 на НДК, и чесно да си кажа, като задумкаха ония ми ти 30 тъпана, първото нещо което казах на майка ми е че искам тоя оркестър да ми свири на сватбата!Няма друго такова чувство, направо ти се пали кръвта :twisted:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 18 Апр 2007, 12:48

:OT:
Горан Брегович форевър :mhihi:
Като ще е цигания, да е от класа :mhihi:
Спомнете си филмите "Черна котка бял котарак" и "Ъндърграунд" :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 18 Апр 2007, 14:02

:(
личен опит

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 20 Апр 2007, 19:26

Малко по-сериозно по темата, че и мен ме интересува.
Мисля веднъж да се женя и съм готов да жертвам финансии, за благото на доброто настоение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 21 Апр 2007, 14:28

Честито на колегата и много щастие и разбирателство в семейния живот! ;) И дано успееш да ангажираш Николина Чакардъкова,няма да съжаляваш!Преди три години на морето случайно присъствахме на един неин концерт - беше страхотно просто... :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 22 Апр 2007, 11:53

M2PR написа:Първо, честито!

По темата - не мисля че трябва да се повлияваш от други хора, вземи най-правилното решение за теб и това което ти е по-на сърце, дет се вика... ;)

BMW_325 TDS, сега, не ми се сърди, но....от обяд съм ти загледала посответе по тази тема и последния беше най-страааооотния...
Остави човека сам да реши и стига плю с-у Чакърдъкова и стига с тоя "моя оркестър" защото (предполагам) не само на мен ми бръкна в здравето.Не изказваш лично мнение, както си написал, вече съвсем ясно си го натякваш....Темата е за сватбата на колегата, а не за това какво би направил ти на твойта и колко стотин хиляди оркестъра прекрасни познаваш!

Без лоши чувства , но мисля съвестно

и аз така ;)

Ейййй добре че му го каза - взе ми думите от устата. Мислех си че само мен ме дразни. Нищо лично ама разбрахме сички за оркестъра ти...

Иначе 1 глас за цигански оркестър. Една от най-добрите сватби които съм виждал беше на 1 спортист и кръстник беше Гриша Ганчев. Та въпросния оркестър свири нон стоп през цялата сватба без почивка (не знам защо ама не смееха да спрат 8)) и беше невъобразимо шоу. Ако ги накараш да свирят главно български хора и по малко мазни кючеци ще е супер

Не знам ама сватба с ДЖ нещо не ми нрави. Не си представям на моята сватба да пуснат AC/DC примерно.... или ATB.....

Сватба = хора, ръченици и т.н. а най-добрите музиканти са циганите
Ама все пак ти си решаваш.

P.S. Айде и много щастие и късмет в бъдещия ви съвместен живот :wave: и таз година булка, догодина люлка

Предишна

Назад към Извън Темата