Една българска улица
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
vvch написа:Да си виждал някъде по средата на платното изправена външна гума или клонка от дърво?

Даже съм виждал и пръчка , на която е набучена пластмасова бутилка КОКА КОЛА - червеното се вижда от далече

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Bogat написа:Мноо са кофти тия ями,ама ако ви кажа пи4ове 4е и тука(в Норвежко),има дупки..и то не малко...
норвегията я тача, щот там ми е първото излизане, е , ако не броим гърция...

.
Според мен инициятивата,която пое колегата е добра,НО има ли смисъл
някой дреме ли му за това,че има дупки не само по улиците,на някой от "управляващите" пука ли им за това че всеки ден си трошим колите,краката и други крайници и тн.Мисля,че не!!
Ще споделя с вас нещо,на което ме подведе поста на колегата.
Та аз живея на една от най-централните улици в софия и всеки път щом излезна от нас и стъпя на третоара и ме хваща яд,че съм излезнал въпреки,че от много време вече свикнах.Та третора по цялата улица освеб,че има Дупки е толкова неравен,че ако не си гледаш в краката докато стигнеш до другия край на улицата може да си счупиш нещо.
Питам това нормално ли е
А на колегата,който каза,че сме в евро съюза ще кажа следното:има ли значение нищо няма да се промени или ако това стане ще е след 10 години минимум.
И аз съм горд,че съм българин и това според мен е нормално,но милата ни татковина с нищо не ни предразполага да оснатем в нея,камули да се борим за нещо били то кауза или нещо друго!!!
Всичко е фарс!!
някой дреме ли му за това,че има дупки не само по улиците,на някой от "управляващите" пука ли им за това че всеки ден си трошим колите,краката и други крайници и тн.Мисля,че не!!
Ще споделя с вас нещо,на което ме подведе поста на колегата.
Та аз живея на една от най-централните улици в софия и всеки път щом излезна от нас и стъпя на третоара и ме хваща яд,че съм излезнал въпреки,че от много време вече свикнах.Та третора по цялата улица освеб,че има Дупки е толкова неравен,че ако не си гледаш в краката докато стигнеш до другия край на улицата може да си счупиш нещо.
Питам това нормално ли е

И аз съм горд,че съм българин и това според мен е нормално,но милата ни татковина с нищо не ни предразполага да оснатем в нея,камули да се борим за нещо били то кауза или нещо друго!!!
Всичко е фарс!!

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
AntropoS написа:Shumy написа:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29341![]()
EEEEееее Колега кажи ми, че това е в някое село. Нали не е някой град?
Последните няколко снимки (с едно червено Поло, камион Рено 19 и едно такси) са на входа за Горна баня веднага след моста, по който минава влака София - Перник. Там картинката е ужасна.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
според мене най-кофтито в цялата работа, наистина не са дупките, ами липсата на евентуално предупреждаване за ТАКИВА, както каза колегата, защото наистина няма шанс да научим 2 000 000 км на изуст и да знаеме всяка дупка и т.н., пък и нови се образуват. Основната ми мисъл е, че немое човек да кара нормално, да не говорим извън града, трябва винаги да си нащрек и пак има голям процент шанс да си счупиш колата я някой ИЗКОП, недай си Боже да стане катастрофа...
тъпа работа, няма оправия

тъпа работа, няма оправия

You said: "Time will change!" What if it changes you?
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2