Случайност,парадокс или просто....
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Zapa написа:вие пък ако си мислите че нас с БМВтата не ни хранят здраво, яко се лъжете
били сме кисели гъзари, комплексари и не знам си още какво![]()
Уважавам висчки видове и марки коли, друг е въпроса до колко ме кефи и за какво ми трябва, но не увжавам всички шофьори, те всъщност са виновни за положително или отрицателно отношение и мнение към дадена кола

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: .
RINO_E21 написа:Сега се сетих за един случай-Значи излизам от нас и си ходя и до училището,което е в близост чувам няква супер силна музика(предполагам се сещате какваЧ**ГА)И си викам пак някой "ентусиаст който не мове да си махне джамовете и за това е набичил музиката с надеждата да исхвракнат :
,обръщам се аз и какво да видя голф-2 двата предни джама спуснати и вътре следната гледка един "пич" седи гол до кръста и гледа лошо
![]()
Иначе съм съгласен нямам против самата кола,евтини части и тн.,но защо трябва да се популяризира от такива индивиди![]()
![]()
Аз съм стиглан до едно заключение,че Голф-2 става единствено и е най-удобен да се подпираш на него
Бате и аз така права с е36цата. Като ми стане кеф си олабим чалгията и си селянеем. И кво от това - колата си е моя , ще си пускам кват музика искам.
А още повече виж колите пред СинСити , Биад и Най - и посетителите на тези заведения се предполага че слушат ЧАЛГА ама не карат само голф2ки

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Бате и аз така права с е36цата. Като ми стане кеф си олабим чалгията и си селянеем. И кво от това - колата си е моя , ще си пускам кват музика искам.
А още повече виж колите пред СинСити , Биад и Най - и посетителите на тези заведения се предполага че слушат ЧАЛГА ама не карат само голф2ки![]()
![]()
Ако си с БМВ е друго

Но има и друга страна,че както каза един колега малко по горе точно тези "г*зарчета" с голфовете си мислят,че улиците са техни и карат все едно са на състезание ебати.
Една вечер се прибирам и за булевард Левски и от Спортната Палата се чуват трясаци някав' зверски шум и вече при сфетофара гледам Голф 2
ама няма да ти казвам как взе завоя някаде с 70/80км щеше да истърве колата първото което е и второто,че имаше и друго коли.
Мисля,че това не е нормално.
Правилата са едни и са за всички ако иска да дивее и да селянее да ходи на село да се таркаля по поляните с голфа да го чупи и тн. не сам ли прав!'Щото после като стане нещо(инцидент)ще се тръшка и ще се вайка ама аз не исках аз това аз онова.
Това ме дразни + това не мога да приема 'щото има и такива "хора",(и то както каза колегата предимно тиинейджъри)който си взима такава кола за да се прави на тешкар и да демонстрира умения,които още не е усвоил.В КРАЙНА СМЕТКА КОЛАТА Е ЗА ДА СЕ ДВИЖИШ С НЕЯ НЕ ДА УБИВАШ!

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
да, а ние с BMWтата караме бавно
и караме за да с епредвижваме само...
преди да съдим другите трябва да погледнем себе си!
не, че съм фен на Голф2 и не, че искам да плюя по BMW и BMW феновете, но нека да не говорим глупости.

не, че съм фен на Голф2 и не, че искам да плюя по BMW и BMW феновете, но нека да не говорим глупости.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Cosworth написа:А сега почни да броиш БМВ е36 да видиш че и те почнаха да се размножават Поне в Бургас
не е само там

това е новата "голф" мания ... интересно като голфовете изчезнат и е36ците станат масови кои ще обиждаме и псуваме

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
RINO_E21 написа:Бате и аз така права с е36цата. Като ми стане кеф си олабим чалгията и си селянеем. И кво от това - колата си е моя , ще си пускам кват музика искам.
А още повече виж колите пред СинСити , Биад и Най - и посетителите на тези заведения се предполага че слушат ЧАЛГА ама не карат само голф2ки![]()
![]()
Ако си с БМВ е друго![]()
![]()
,не бе по принцип ок аз самза това в твойта си кола да си правиш каквото искаш това ок!!
Но има и друга страна,че както каза един колега малко по горе точно тези "г*зарчета" с голфовете си мислят,че улиците са техни и карат все едно са на състезание ебати.
Една вечер се прибирам и за булевард Левски и от Спортната Палата се чуват трясаци някав' зверски шум и вече при сфетофара гледам Голф 2
ама няма да ти казвам как взе завоя някаде с 70/80км щеше да истърве колата първото което е и второто,че имаше и друго коли.
Мисля,че това не е нормално.
Правилата са едни и са за всички ако иска да дивее и да селянее да ходи на село да се таркаля по поляните с голфа да го чупи и тн. не сам ли прав!'Щото после като стане нещо(инцидент)ще се тръшка и ще се вайка ама аз не исках аз това аз онова.
Това ме дразни + това не мога да приема 'щото има и такива "хора",(и то както каза колегата предимно тиинейджъри)който си взима такава кола за да се прави на тешкар и да демонстрира умения,които още не е усвоил.В КРАЙНА СМЕТКА КОЛАТА Е ЗА ДА СЕ ДВИЖИШ С НЕЯ НЕ ДА УБИВАШ!
Е тва е моабет

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

kriso85 написа:RINO_E21 написа:Сега се сетих за един случай-Значи излизам от нас и си ходя и до училището,което е в близост чувам няква супер силна музика(предполагам се сещате какваЧ**ГА)И си викам пак някой "ентусиаст който не мове да си махне джамовете и за това е набичил музиката с надеждата да исхвракнат :
,обръщам се аз и какво да видя голф-2 двата предни джама спуснати и вътре следната гледка един "пич" седи гол до кръста и гледа лошо
![]()
Иначе съм съгласен нямам против самата кола,евтини части и тн.,но защо трябва да се популяризира от такива индивиди![]()
![]()
Аз съм стиглан до едно заключение,че Голф-2 става единствено и е най-удобен да се подпираш на него
![]()

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
ataman написа:да, а ние с BMWтата караме бавно
Верно, че обичаме да се лизгаме, но ми се струва, че малко преувеличаваш... скоростите повечето от нас ги правят на магистралата, а в градски условия просто гледаме да поддържаме еднаква скорост на правите и завоите

И точно днес карах на известно разстояние зад един "състезател"... какви маневри правеше... изправиха ми се косите.
It's not who You are, it's who You know...
ataman написа:да, а ние с BMWтата караме бавно
Ми не мисля,че говорим глупости,защото:визирам тий наречената "Война на пътя" Нямам против никой(нито хора нито коли)
Имам си предпочитания ок пазя си ги за мен.
И другото което е да сигласен съм бъди "състезател" харесвай моторни спортове,ралита и тн. но не го прави в града има си места за тази цел пък и при добро желание мисля всеки ще си намери някое място на което да си прави пироети и волна програма

Както казаваха на кеча "МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ"
Струва ми се един човешки живот е много по ценен от това да се докажеш,че си по бърз от единия до другие сфетофар или че владееш дрифтовете в завойте по така и така претоварените софийски улици.
Пак казвам това си е мое мнение,но мисля,че съм прав.

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
а чакайте сега не ме нарочвайте, че карам бързо в града, защитавам рацерите и т.н. Идеята ми е да не присвояваме епитета "състезател" само на голфаджиите!
Иначе 100% човешкия, че даже и кучешкия живот е по-ценен от доказване на дрифтаджийски умения!
Иначе 100% човешкия, че даже и кучешкия живот е по-ценен от доказване на дрифтаджийски умения!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2