Булстрад или Бул Инс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Булстрад или Бул Инс

Анкетата свършва на 20 Юли 2007, 23:39

Булстрад
17
23%
Бул Инс
37
50%
друг
20
27%

Общо гласове : 74
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 12 Апр 2007, 13:36

1.ДЗИ
2.БулИнс
3.Армеец,Булстрад..........
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 12 Апр 2007, 14:23

Моето каско е към Булстрад, но не мога да споделя никакви впечатления. Дори не знам ако се ударя някъде кво да правя, а пък и договора като го гледах последно не видях много да пише къде да отида или обадя и т.н.
Честно казано не ми се е налагало да ползвам каското, пък дано и да не ми се налага, което ме навежда на мисълта, за къф чеп давам една торба пари за нещо което не ползвам?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 12 Апр 2007, 16:33

Vutov,забрави ги тези мисли.Много хора горят от подобни разсъждения.Не си трошил кола,не си взимал пари.Аз бих се радвал.
А иначе съм бил застрахован към Булинс.Добре плащаха.Сега ДЗИ-и те добре плащат.Ама за дребни работи.Иначе тежките щети,ако са по експертна оценка май навсякъде не покриват всичко.Булстрад до миналата година направо ремонтираха колата независимо от застрахователната стойност.Обаче от тази година доколкото знам не е така.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 12 Апр 2007, 16:44

naskoksan написа:знам за 2 откраднати БМВ-та
застваховани в Булстрат и
доколкото се сещам май и на
двете имаше проблеми с изплащането
на сумите :idea:

Хехе, Насе да нямаш предвид измежду тях и мойта Е46-ца? На мен ми платиха пълната сума точно 40 дни след кражбата...
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 12 Апр 2007, 16:58

t0sh написа:................................................
та моя съвет е - първо си намери печен агент, а след това мисли към кои да си.

:yes: :yes: :yes:
P.S. Аз съм в ДЗИ досега за 2 щети никакви проблеми :yes:
Bul ins = мафия.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 12 Апр 2007, 16:59

Аз втора година съм към БулИнс. Както написа колегата агента ми е мноо печен. Пък и не се притеснявам че ще ми откраднат колата, щото в София нямам гараж , а седи пред блока. Щети не съм имал (дано и да нямам) , но на приятели са им плащали доволно и бързо. Така че съм гласувал за БулИнс.
Но все си мисля че застраховането тип "ПЪЛНО КАСКО" в БГ трябва да се развива доста , щото не може да те е страх да си сложиш халогени, а ако държиш да имаш да ти изчезват постоянно. :idea: Никъде ХАЛОГЕНИТЕ не са окачествени като консуматив , освен в БГ :!:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 12 Апр 2007, 17:04

Агента е ПИЧ и съм си доволен много от него и отстъпки си ми прави и всичко - Бул Инс .Не че е кой знае какво но са били коректни към мен винаги ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 12 Апр 2007, 21:44

Още един глас от мен за Булстрад,посещавал съм ги доста често в Варна :mhihi: и никакви ядове с тях,не мисля да ги сменям скоро!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 12 Апр 2007, 23:38

днеска бях в булинс за оглед с писането и снимането бях готов за 30мин ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 14 Апр 2007, 7:27

и аз гласувам за булстрад две щети ми плащаха и за по 10 дни съм готов.а моето мнение за булинс е крайно негативно една щета ми я плащаха 2 месеца.и ако реша че няма да си правя каско вече означава ли че колата не ми трябва и им я подарявам.тия още са си истински мутри

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 14 Апр 2007, 9:10

vili написа:и аз гласувам за булстрад две щети ми плащаха и за по 10 дни съм готов.а моето мнение за булинс е крайно негативно една щета ми я плащаха 2 месеца.и ако реша че няма да си правя каско вече означава ли че колата не ми трябва и им я подарявам.тия още са си истински мутри

ами тя колата в момента има каско в БУЛ ИНС ,направено от стария и собственик. Това значили ,че аз ако реша да си семена каското към друга фирма или се откажа изобщо от тази услуга , че може да ми се случи нещо на колата от самите БУЛ ИНС

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 14 Апр 2007, 11:25

sladkotobe4e написа:
vili написа:и аз гласувам за булстрад две щети ми плащаха и за по 10 дни съм готов.а моето мнение за булинс е крайно негативно една щета ми я плащаха 2 месеца.и ако реша че няма да си правя каско вече означава ли че колата не ми трябва и им я подарявам.тия още са си истински мутри

ами тя колата в момента има каско в БУЛ ИНС ,направено от стария и собственик. Това значили ,че аз ако реша да си семена каското към друга фирма или се откажа изобщо от тази услуга , че може да ми се случи нещо на колата от самите БУЛ ИНС

Зависи къде ще я застраховаш, а при положение, че пък никъде не я застраховаш вероятността от Булинс да ти посегнат на колата е голяма ;) Странно е че хвалите Булстрад след като само в тая тема има три потърпевши коли, които са откраднати с застраховка при тях... Ами мерси отзастраховател, който си е изплатил откраднатата кола, предпочитам да си карам моята кола и никога да не ми се случва да не я намеря там където съм я паркирал ;) ..... Затова Армеец сматам, че е най-добрата алтернатива за момента, не само защото работя там, аз имам достатъчно голям поглед и върху другите ЗК, при нас просто не се стига до застрахователни събития по клауза "Кражба" 8) .... А що се отнася до изплащането на щети...ами става за по малко от 10 дена, а в момента вече имаме договори с повечето от най-квалитетните сервизи в София (и не само) и няма нищо по-удобно от това да си вкараш колата в сервиз след събитието и без да дадеш и една стотинка да си я изкараш оправена в старото и състояние ;)

ПС: sladkotobe4e, ако искаш съдействие или просто консултация не се притеснявай да ми пишеш а ЛС ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 14 Апр 2007, 11:34

Как става номера с това, че при една фирма се крадат колите, а при някоя друга не се пипат?

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 14 Апр 2007, 11:40

vutov написа:Как става номера с това, че при една фирма се крадат колите, а при някоя друга не се пипат?

става от държавата в която живеем.... ;) уви дори и големите европейски застрахователи (Alianz, GENERALI) не могат да се преборят с българската действителност и затова тези фирми се нареждат на опашката в класацията на застрахователите!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 14 Апр 2007, 11:48

Извода е един, тия нашенските фирми просто са с много силни връзки с джамбазите и става малко като играта "прецакай другарчето". Тоест едните дават поръчки за крадене на коли на другите фирми. Абе разбрахте ме.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата