Смях на бензиностанцията !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Смях на бензиностанцията !!!!

Мнение от Eмилио Димитров » 11 Апр 2007, 16:21

BMW_325 TDS написа:Запали и при тръгването си даже и гуми извартя ( и пак настана луд смях - пича каде зареждаше и той почна да се хили с нас ...) .. Ама така изреза Варбурга , че чак грамна аспуха . И днеска цял ден съм се смял , като се сетя !!!

... че те по принцип си гърмят като ги палиш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 11 Апр 2007, 16:24

BMW_325 TDS написа:Еееее колеги стига с тоя Перник и пернишки тунинг !!!! Аз съм от тоя край и искам да ви кажа , че това си е най- обикновен град , да не кажа доста по хубав от някои други!!! А по отношение на Голф 2- ка в Перник много малко съм виждал и не знам защо се ебавате с това !!! Не че ме боли фаро кой какво говори за Перник , ама става вече банално :mhihi: :mhihi:
така ше кажеш ти нормален град с нормални хора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Смях на бензиностанцията !!!!

Мнение от ati » 11 Апр 2007, 19:10

BMW_325 TDS написа:...

Момента с бирите беше весел. Не чак смешен, но весел.
Подигравателния ти тон обаче и то с такива лингвистични грешки както "където", вместо "който" общо взето говори по-зле за теб, отколкото за описаните от теб хора.
Не че съм фен на Голф Кънтри (който не е самоделна изработка) или на Вартбург и много бири, но не мисля, че социалната принадлежност или автомобилът дават или отнемат права над това да имаш/возиш приятелка/и.
За съжаление разсъжденията ти нито са фенски, нито имат нещо общо с марката, която шофираш, а само и единствено показват липса на каквато и да била толерантност към останалите.

Иначе да, и аз определено се смях.
Само че не на пича с голфа, нито на този с Вартбурга;)
Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 11 Апр 2007, 19:25

Колега ati не съм казал , че трябва да ти е смешно на тебе!!!!!! А по отношение на правопис требва да си много зле та да ми търсиш сметка !!! Ако пиша бавно съм сигурен , че мога да пиша много по грамотно от теб, и е глупаво да се заглеждаш във форума за правопис !!! Нищо лично , просто за някоя друга пропусната буква от бързане мисля , че изобщо няма смисъл за коментар !!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 11 Апр 2007, 19:33

Точно защото не мога да пиша грамотно се хванах за лингвистичните грешки ;) Дори ми се струва, че подчертах, но може и да съм се объркал.
Но като цяло акцента ми не беше върху грешките, още по-малко правописните. И аз много често удрям погрешния клавиши, къде от криви пръсти, къде от неграмотност.
Друга ми беше мисълта и по реакцията ти съдя, че си ме разбрал;)
Но това, разбира се, си е само мое мнение.
Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 11 Апр 2007, 19:48

Колега ясни са нещата .... Аре стига сме се говорили за глупости !!!
И да не се повтара :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: му се E39
Мечтае да кара: Е39

Мнение от ALiGaToR » 12 Апр 2007, 1:34

Mishel_Vaian написа:ПП : а голфа КЪНТРИ ли е бил или некъф дигнат на по-високо обикновен самолет :?:

Явно е бил някакъв несполучлив опит да се направи на кънтри. Със сигурност не е бил кънтри защото от този модел има произведени само 3500 броя. Така, че някои се е правил на газар с голф "кънтри" който повече е приличал на Волга с окачване от джип. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Апр 2007, 11:31

абе тия перничани са ужас :) историяте е тъпа иначе де :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 12 Апр 2007, 23:05

BadAngel написа:абе тия перничани са ужас :)

Адски тъпо изказване, и какво по-точно им е ужасното :roll: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 12 Апр 2007, 23:57

ALiGaToR написа:
Mishel_Vaian написа:ПП : а голфа КЪНТРИ ли е бил или некъф дигнат на по-високо обикновен самолет :?:

Явно е бил някакъв несполучлив опит да се направи на кънтри. Със сигурност не е бил кънтри защото от този модел има произведени само 3500 броя. Така, че някои се е правил на газар с голф "кънтри" който повече е приличал на Волга с окачване от джип. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen: :mhihi: :mhihi:

Първо лафа за самолета е мой :mhihi: :mhihi: :mhihi: Авторски права има ей 8)
А иначе голф2 Кънтри си е като Голф две ама малко по-дигнат. И с ролбари. Аз съм виждал доста в БГ.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хиляди хора да истръпнат
Мечтае да кара: Е30 М3 DTM

Мнение от 6ebeka » 13 Апр 2007, 22:11

kriso85 написа:
ALiGaToR написа:

А иначе голф2 Кънтри си е като Голф две ама малко по-дигнат. И с ролбари. Аз съм виждал доста в БГ.

Teя са си ебали капаците бахти идиотите !! Пиендета !!! ЯКО ТУНИНГ!!
да ЖИВЕЕЕ !!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 16 Апр 2007, 15:59

6ebeka написа:
kriso85 написа:
ALiGaToR написа:

Teя са си ебали капаците бахти идиотите !! Пиендета !!! ЯКО ТУНИНГ!!
да ЖИВЕЕЕ !!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 19 Апр 2007, 10:40

Историята беше... адски тъпа, но както каза Ати - и аз се смях, но не на написаното... А писателя е добре известният "бъдещ собственик" на 325 ТДС '97, който неможе да яде, неможе да спи, неможе да прави нищо друго, освен да мисли за БМВ. Пубертата не прощава... За правописните грешки няма да говорим, не вървят оправданията "пиша бързо" , "това е форум, кво ти пука?" и т.н. Въпрос на елементарно възпитание и обща култура.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 19 Апр 2007, 13:52

Нееее колега не на 325 TDS , а на 320 Е 46 бензинка :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата