Need For Speed Underground

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 22 Ное 2003, 3:24

Виждам, че не проявявате особено голям интерес, но за тези, които проявяват и не са се обадили давам следните данни.
След като сте започнали да играете пълната версия сте забелязали, че проведените състезания се отчитат горе дясно ( */111) като това предполага, че са 111 на брой. Е да ама не :) има още 2 след тях като наградите си заслужават вярвайте ми.
Впечатления след края на Underground Mode:
най-добра кола :arrow: Nissan Skyline
най-красива: кой която си хареса и както си я направи :wink:
Vmax 368 km/h (личен рекорд)
Best time 400m - 0:20.87 (личен рекорд)
Емоциите си остават за всеки :wink:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 22 Ное 2003, 19:01

Аз я поджитках за малко в клубаа... :D
Добре са я направили и става не лош дрифт, иначе и аз мисля, че Нисана е най-добре... харесва ми :D .
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 22 Ное 2003, 22:14

Ми кво да Ви кажа и аз не спирам да я цъкам като съм вкъщи де не ми остава вреем дори и за форума а бе за нищо ама съм далеч още до финала,но има време :)за рекорди няма да говоря рано ми е още не съм събрал паричките :)

старши ентусиаст
Аватар

nfs7

Мнение от Любо Мегов » 23 Ное 2003, 0:51

и на мен ми е любима още от първата част, няма много реализъм вярно но все пак е за забавление.. пък като ми се прииска реализъм се мятам в бмв-то и се почва.....

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Ное 2003, 0:56

Любо, на мен това ми е основен проблем .....като поиграя малко NFS и после по-добре да не се качвам в колата .......щото в играта много готино можеш да буташ знаците ......ама на пътя....................

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Ное 2003, 1:49

и аз почнах свалянето......съветвам ви да ползвате
www.free.techno-link.com/lists
там има пълната версия, както и cd key
Изображение Изображение Изображение Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 23 Ное 2003, 3:11

За играта - харесва ми като цяло. Има малко нещица, които не са доизпипани, но както и да е... Може би щеше да е по-реално, ако колите се трошеха поне малко... Иначе аз стигнах до 103 състезание и не мога да го мина... някаква скапана Хонда С2000 прави Еклипсчето ми за смях... :cry: Ако някой ми сипе малко акъл как да го мина тва състезание, евала му правя :) Забравих да кажа, че Голфа туниран е супер грозен... :) Ама то май си е от колата? :wink:
Изображение

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 23 Ное 2003, 11:38

Е този път НФС е велико - дрифта е супер а играта е много по реална от предходните - звуците ми пълнят душата
Добре че се намери и оня програмист в дата че да ни светне как да я направим и да не забива :lol:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 23 Ное 2003, 18:53

Днеска ми изтекоха очита да я играя... И както винаги , така и този път никаде не намерих показателите на колата ми. Само ъпгрейдвам , тунинговам и после кво??? Нема ли най-сетне да излезе една игра в която наистина да имаш показателите на автомобила си и да правеш нещата както трябва, а не само да цъкам на ЪПГРЕЙД ... Иначе по-добра Ниид Фор Спиид не е имало никога...

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 24 Ное 2003, 2:13

Прочух се момчета :!: 3-то мяст в дневните класации за Drag на 14th & Vine Construction 0:20.24. Имах над 7000 престиж но се напънах гладен да акам срещу втория в генералното класиране и след няколко гонки вече съм на 4000. Но какво да се прави важното е, че ги минавам повечето. На дрифт играх няколко пъти и направих няколко извода:
1. Използвайте всички ъпгреиди на колата освен тези за стабилност (handing) *гумите трябва да са най-малко Street Perfomance иначе няма вкарване в пътя.
2. Изберете си една писта (препоръчвам Drift 4 и Drift 8, там стават най-мазалите дрифтове) и се осъвършенствайте до максимум. Изчакайте другите да дръпнат малко пред вас, за да можете да си дрифтвате на спокойствие (при удар дрифт точките се зануляват).
3. Не се лакомете! По-добре 30 000 от колкото 0.
4. Когато ви изпише Too Slow не си мислете, че няма да ви даде точките. Дава си всичко :wink:

Личен рекорд на Дрифт трак 8 -> ~80 000 за едно дрифтване, но това беше сингъл плейър, при он-лайн игра е много трудн ода се постигне. Все се намира някой цървул да те намаа и да занулиш :evil:
Ако някой фен е играе он-лайн може да ме търси с ник ybroG, играя предимно драг и по някога дрифт (за фенова играя всичко, важното е купон да става)
Айде наслука с пистите и помнете, колата която ви е в сингъл плейър после е препоръчително да се ползва при он-лайн игра, така че внимавайте какво правите. Задължително си вземете уникален NOS за да имате преднинда пред другите (поне малко :) )
Изображение
Изображение
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Ное 2003, 9:10

Мда от вчера и аз я имам (powered by Kamikadze) и наистина е най-добрия NFS досега.. от като я сложихме вчера по обяд до вечерта не станах от pc-то, което говори достатъчно ... :twisted:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 24 Ное 2003, 22:07

Tuti, още не съм ти чул (прочел) мнението за дрифта. Като та знам какъв фен си би трябвало да останеш очарован защото дрифтовете, които се получават са наистина изродски.
err0r написа:Ако някой ми сипе малко акъл как да го мина тва състезание, евала му правя

Не си спомням какво представлява точно 103-тото състезание, но единствения съвет е -> съсредоточи се. Пистата на изуст и това е, важното е да не правиш грешки. Играй на иизи (разликаат е само в това колко пара ще ти даде, а те си стигат за всичко), пази малко изпарения от смешния гас за накрая, че аз няколко пъти си хапах задника за един калник :wink:

За тези от вас, които нямат нерви да играят до края ще оставя мойто запис да го ползват 8) . Само ще поясня каде стоят записите, че този път от ЕА са се окендзали меко казано със скатаването.
Пътят е сравнително кратък C:\WINDOWS\All Users\Application Data\NFS Underground
Преди да сложите файловете създайте един драйвър профил Gorby, за да знае играта, че съществувам :lol: , след като влезете отново в играта влезте с Gorby и load Gorbycompl (това е последния сейв със отключено всичко съществуващо в играта)

P.S: Скайлаина с уникалния преден капак (такъв с различен цвят от бодито, незнам какво имитира. Пада се последната кола от списъка) е по-добър поради наличието на уникален нос, нисан 350Z (нещо като лилав на цвят с елетрическа дъга (искра) по бодито и голям въздухозаборник) е предназначен за дрифт. Мераклиите могат да си каквато искат кола, както казах всичко е отключено, но тя няма да е добра колкото горе описания скайлаин.
Enjoy :twisted:
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Ное 2003, 23:14

абе пичове ще се пробвам да зада един тъп въпрос
свалих я играта и двата диска ама сега като ги видях че са над 700 мб се чудя как да ги запиша, какъв е варианта не успаях да намеря 800мб цд-та а трябва да си я сваля на дискове щото ми е на ПЦ-то в работата а то е трагично. Има ли някакви предложения :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 25 Ное 2003, 0:39

Предполагам, че дисковете си ги свалил във вид на имаджета *.bin *.cue *.bwt *.nrj и така нататък. За да инстралираш играта ти трябва DaemonTools или някаква друга шмекерия за виртуални CD-та, та след като заредиш фаила във виртуалното CD избираш приятнаа функция Copy Disc и казваш на Neroto (или каквото използваш) да копира от виртуалното CD.... това е цялата философия.
Все още не мога да разбера как успяват да направят толкова големи имаджета, срещал съм img-та над 700МВ а съдържанието им е под 600.
Изображение
Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 25 Ное 2003, 8:07

Gorby :arrow: не се мъчи толкоз сложно за писане на имейджове. Пускаш нерото и цъкаш на "Burn Image...". На 5 се намира в меню File, а на 6 е в "Recorder" :wink:
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата