тегло на кола... или кой колко е дебел... :)
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз се втрещих
Ей затова има истина в приказката ,че две еднакво нови коли имат разлика във вървежа
п.с. навремето едни приятели ми разправяха как пристигнал в предприятието чисто нов Камаз и как нещо откъм шофьорската врата дрънкало и накрая нервирани свалили кората на вратата и какво да видят
леле, цяла бутилка Водка,която е била запушена с хартия отгоре
дас русиш класик
Да има подобни екстри в по-тежката кола се съмнявам,все пак немците (предполагам колите не са различни от БМВ) не са такива пияндури
Георги Пенчев

Ей затова има истина в приказката ,че две еднакво нови коли имат разлика във вървежа

п.с. навремето едни приятели ми разправяха как пристигнал в предприятието чисто нов Камаз и как нещо откъм шофьорската врата дрънкало и накрая нервирани свалили кората на вратата и какво да видят

Да има подобни екстри в по-тежката кола се съмнявам,все пак немците (предполагам колите не са различни от БМВ) не са такива пияндури

Георги Пенчев
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Penchev написа:съмнявам,все пак немците (предполагам колите не са различни от БМВ) не са такива пияндури![]()
За БМВ не знам ама в MAN на автомата за напитки има БИРА и лятото като е малко по топло свършва 4есто така 4е......... вси4ки на пото4на линия са алкохолици по подразбиране.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Двете коли чисто нови ли са купувани, какви са? На каква възраст са? Една и съща година на производство ли са? Според номера на рамата в един и същ завод ли са направени?
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Не бе вие май не разбирате нещо.Човека ви каза че даже са бъркали с пръст в пробките на дифа и скоростите да проверят маслото дали е на едно,пък вие го питате за екстри и джанти.
Логично обяснение за мене е детайли от различни материали.Малко мръсотия отдолу на едната кола в повече.Из интериора ако има някви разлики минимални и те оказват влияние
.Тва е за мене логично обяснение.
Логично обяснение за мене е детайли от различни материали.Малко мръсотия отдолу на едната кола в повече.Из интериора ако има някви разлики минимални и те оказват влияние

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2