Мнението ви за една Инголщадска марка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 02 Апр 2007, 22:44

Колега извинявай много,но не си прав за Ауди.Най-интерестото е,че на точно споменатия модел 1.9 ТДИ смяната на ремъците и маслата е към 1200-300 лева и държат по 80 000 километра,а защо ги сменяте на 7 000 :help: :?:
Второ имаме а4-ка на 170 000 километра 98 година и е с оригиналните носачи и амортесиори и не са мръднали :!:
Имаме досега доста Аудита и даже 1-то беше на 700 000 км и само то се чупеше.Най-интересното е,че беше с прословутия 5-цилиндров мотор и той не мърдаше,само детайли по купето се прецакваха.
Ауди си има свойте дефекти като 2.5 ТДИ 6-цилиндровия 150 коня мотор и Мултитроник скоростната кутия.Иначе като цяло моделите на Ауди са супер и в мойто сърце са наравно с БМВ ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petertyp44 » 02 Апр 2007, 23:18

Истина е, че А4-ката, особено първата е страшно недъгаво ауди.
Факт е също, че всички коли след 1995 ги развалиха :winky:
Факт е също, че от 100-цата по-здраво ауди няма :P - аз също мога да го потвърдя като един горд собственик на този модел!

Факт е също, че много се кефя и на БМВ и за това контактувам и с много хора от вас :D

Поздрави!
[url="http://imageshack.us"]Изображение[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]Изображение[/url]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 02 Апр 2007, 23:35

В сравнение с Ауди 80, А4 е позор за фирмата, особенно с идиотското окачване отпред с 8!!!!! носача, които са и много евтинки. По отношение качество VW/Audi, полагат огромни усилия да затъват все повече и това остро се критикува и у немско. А и проблемите им са доста отдавна, например Голф 2 бе супер надежден автомобил, а Голф 3 гние като италианска кола, а се троши като френско/италиански курник :mhihi:
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2007, 0:05

petertyp44 написа:Истина е, че А4-ката, особено първата е страшно недъгаво ауди.
Факт е също, че всички коли след 1995 ги развалиха :winky:
Факт е също, че от 100-цата по-здраво ауди няма :P - аз също мога да го потвърдя като един горд собственик на този модел!

Факт е също, че много се кефя и на БМВ и за това контактувам и с много хора от вас :D

Поздрави!

:yes:

Ето едно безпристрасно мнение... :idea: :!: :!: :!:

Истината и цялата истина... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petertyp44 » 03 Апр 2007, 0:14

WilliamsF1Team написа:
:yes:

Ето едно безпристрасно мнение... :idea: :!: :!: :!:

Истината и цялата истина... ;)

Ма така си е за А4-ката - то и при нас повечето в Ауди форума (www.audibg.com) споделят, че първата А4-ка не е сполучлива и си има доста недостатъци - това не може да се скрие ;) А тези, които карат А4-ки се обиждат като им кажем, че това е най-счупеното Ауди :mhihi: .....
Но искам да кажа, че е грешно от един модел да се съди за цяла фирма :idea: Да не говорим, че всички нови коли не се правят като едно време - нормално все пак как човек да си купи новия модел на някакво марка, ако стария не се развали след 3 години :mhihi:
А навремето се правеха "вечни" коли (вечни е в "-ки, защото все пак нищо вечно няма :P )
[url="http://imageshack.us"]Изображение[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]Изображение[/url]

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Апр 2007, 7:20

проблеми има само окачването на което ремонта не му е много евтин
иначе от към двигател и електроника за 3 години нищо не се е обадило
за мен е стабилна кола
става въпрос за А4 2,6 бензин 1997г., за три години са минати 140-150 000км

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Апр 2007, 8:47

Ето го и тоя капацитет, ама ти си ми любимец бе - майстора казал 4000лв. за ремонт, дай аз да ти я направя за 3500лв. и да те черпим после в някоя кръчма - тая да видиш каква е - има ли друга такава оферта!!!
Счупила се скоростната кутия и за това Ауди не било кола, ми на мен снощи у нас ми изгоря една крушка ОСРАМ - сега да спра да си купувам крушки ли?
Може ли да сте търговци на коли и да си правите ск. кутия 4 степенен автомат - модел "арлекино" за 4000лв. :shock: :shock: :shock:
Ееееййй, верна е тая приказка, че вече който има шофьорска книжка, ако го питаш и коли продава , аз мислех че е малко крайно изказване, ама си е баш така!
Аз като карам Ауди, моите защо не се чупят - а поне за разлика от вашата търговска фирма Аудита съм покарал доволно - като почнеш от 80, през А4, А6 и А8 и стигнеш до Олроуд и ТТ, а и мойте все са италианки - от ония дето ги карат зверски и не им сменят маслата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа и да те попитам, как като си платил една кола било то кеш или по банков път може да я загубиш - ГУБИ СЕ КАПАРО не друго! Не забравяй че и някои от нас пушат цигарки КЕНТ и дъвчат бонбонки ТИК-ТАК, не говори глупости!

П.С. Ако ще говорим за 2.5ТДИ на Ауди, нека намесим тогава и 2.5ТДС на БМВ а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2007, 10:19

Nasti написа:................

Извинявай велики автотърговецо... :!: :!:
Аз казах какво е казал преди да е видял колата, случайно да знаеш колко е излезъл ремонта или е по-лесно да си говориш така наизуст, а... :?:
Що се отнася до качествата на Ауди просто тия модели дето ги изброи са... :help: :help: :help: А4-ката е ясна, че е калпава, за А8 мога да ти докарам точно трима човека, които са карали такива коли и които могат да те затрупат с фактури за правени ремонти... :idea: За ТТ не говоря, защото там нещата са толкова ясни, че не знам просто. Май го върнаха в завода са преработка, защото беше твърде "стабилно" или се бъркам... :?: :roll:
Ееееййй, верна е тая приказка, че вече който има шофьорска книжка, ако го питаш и коли продава , аз мислех че е малко крайно изказване, ама си е баш така!

Това твое изказване няма да го коментирам, никъде не съм казал че съм великия автотърговец, както и никъде не съм казал че ти не си, защото мога да ти говоря до утре и да те оплювам, че вкарваш "Италианки" примерно... :idea:

Аааа и да те попитам, как като си платил една кола било то кеш или по банков път може да я загубиш - ГУБИ СЕ КАПАРО не друго! Не забравяй че и някои от нас пушат цигарки КЕНТ и дъвчат бонбонки ТИК-ТАК, не говори глупости!

Искаш ли да сложиме по нещо и да видиш, че има как да я изгубиш... :?:
Когато има уговорка, че тая кола ще се вземе, на еди коя си дата и когато трябва да влезнеш в тоя срок има вероятност ако го пресрочиш да изгориш и не ми казвай, че не е така... :idea:

П.С. Ако ще говорим за 2.5ТДИ на Ауди, нека намесим тогава и 2.5ТДС на БМВ а?

А и така като те гледам май си заклет фен на тия Олимпиади... Сега вече ми се поизясниха нещата... :!: :!: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 03 Апр 2007, 10:55

williams,остави няма смисъл.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 03 Апр 2007, 10:57

намеси го 2,5 тдс-а,и кво?моя е най-натоварения от всички.спор за това не може да има.на 230 000 в перфектно състояние.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Апр 2007, 13:15

Момчета аз съм на мнение че много зависи на какво попаднеш. Познавам хора които имат БМВта и се оплакват и хора с Ауди дето незнаят какво е сервиз, и обратното. Аз мога да дам пример имахме Пежо 309 за 6 години са сменени само консумативи и един съединител, ама са нехваля че пежо е най-здравата.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Апр 2007, 13:28

всеки си харесва неговото да знаете.......така че и да се спукате от каране пак няма да стигнете до общо становище...мир да има ...повече жени и хубави коли та нали за тва живеем мааму стара :driving: :drink: :guitarist: :bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 03 Апр 2007, 13:28

то си е факт,че на "фак" групата,скоростните кутии не издържат много!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Апр 2007, 17:29

Getrag е сила :twisted: :D
BMW only!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Апр 2007, 17:54

Nasti за малкия дизел на БМВ съм съгласен че не е цвете за мирисане,ма да кажеш,че 2.5ТДС е по лош от 6 цилиндровия на ауди не е коректно.Да 5 цилиндровия 2.5 тди на ауди не е лош,ма 6 :puke:
2к смяна на ремък с ролки,аре нема нужда :mhihi:
Знам че за човек като тебе цената не е такава ,но за масовия потребител си баш така :confused:
А ТДС си е сила, недостатък е че трябва да се пази от прегряване,но всяко нещо си има цена.
И не на последно място доста повече ТДС-и на 500 000++ км. съм виждал ,а за 2,5ТДИ на Ауди рядко над 400 000 без ремонт :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата