много ченгета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 25 Мар 2007, 13:44

Тоя ценоразпис няма да им хареса аз го виждам същия само че с една нула отзад :mhihi: Иначе да плъзнаха като червеи след дъжд :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 25 Мар 2007, 14:29

Tvrrr написа:
Фил написа:Как па не си имал едно диктофонче ... как щеше да се разсмърди тая работа ...

мани бесен съм! :twisted: :mhihi: :mhihi:

нищо те па ще ме спрат ;)

А всъщност къде е проблема? Какво лошо има да си дрифтиш нежно? Сигурно си смущавал обществения ред :mhihi: За какво искаха да ти пишат, че ми е интересно? :D
_!_

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 25 Мар 2007, 15:03

на мен за сега ми се разнинава ама имам преки наблюдения защото цял ден съм в движение и само ме стресират куките. :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 25 Мар 2007, 15:10

Най-готиния начин да вбесиш ченге не е да профучиш покрай него или пък с вратите напред.

Най-лесно се вбесява кука, ако минеш покрай тях на първа на обороти ...

Личен опит ... :mhihi: :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 25 Мар 2007, 16:46

Space написа:А всъщност къде е проблема? Какво лошо има да си дрифтиш нежно? Сигурно си смущавал обществения ред :mhihi: За какво искаха да ти пишат, че ми е интересно? :D

Браво бе. Я по добре махни тоя банер от подписа си, че с тия изказвания и банера отдолу ставаш леко смешен.

Без лоши чувства.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 25 Мар 2007, 16:48

Фил написа:Най-готиния начин да вбесиш ченге не е да профучиш покрай него или пък с вратите напред.

Най-лесно се вбесява кука, ако минеш покрай тях на първа на обороти ...

Личен опит ... :mhihi: :mhihi:

Ооо, аз винаги така правя :mhihi: , само че не точно така, а като съм малко преди тях, но толкова, че да няма възможност да ми скочи, вкарвам една предавка на долу и от ремуса почват да скачат гащите на куката :mhihi: :uups:

P.S. Absix, разбира се, че без лоши чувства :D та - аз лично не дрифтя почти, а когато го правя е на места, където няма хора, животни, коли, дървета, или нещо от, което може да пострада някой, нещо, аз, или колата ми! А вярвай ми твърдо се придържам към банера си ;)
_!_

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 25 Мар 2007, 19:13

Pin2 написа:В момента върви акция "Алкохол". Предполагам за това са наскачали. Не се очудвайте ако ви карат да си проверите багажника... Всички знаем че това си е на половина тест за алкохол :roll:

Акцията в момента е за гражданска отговорност или поне така казаха по новините :dunno:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 25 Мар 2007, 19:26

Tvrrr написа:...

Какво си се разциврил като вдовица за ...? Сами си си виновен. Излязъл си с вратите - излязъл си. Спрели са те - спрели те. Искали ти пари - ами да не си давал бре. :evil: :evil: :evil: Като си толкова гявол да им беше казал: добре, НП, пишете ми акт. Е, да ама не. Дай да им дадем по 10-20 кинта и да минем метър. А после ревем като странджански мечки, че полицията е корумпирана. Е, да де, ама май ТИ си причината в случая да се корумпират. Така че бъди така добър и не ни проглушавай ушите с жалбите си.

Само между другото ще ви кажа, че когато преди две години написаха една камара фишове на хората, които дрифтиха на ОМВто на Несторов само Василен се запъна и му викат: "тогава шефът ще ти тресне акт." Е, да ама не! Никакъв акт не му писаха. Така че някой път има смисъл да поискаш да ти пишат акт. Или минаваш метър, или после обжалваш и пада.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 25 Мар 2007, 21:19

Да наистина много куки. Днес ме спряха пак за проверка. И багажник гледаха и кво ли не ма всичко Ок а аз само гледам и се кефа отстрани ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 26 Мар 2007, 0:25

В крайна сметка трябва ли да имаме от светоотразителните жилетки? В смисъл, задължително ли е вече? :roll:
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 26 Мар 2007, 0:40

ай ся па и жилетки :shock:
скоро ще поискат и носилки и дефибрилатори сигурно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 26 Мар 2007, 1:13

TheBoss написа:
Tvrrr написа:...

Какво си се разциврил като вдовица за ...? Сами си си виновен. Излязъл си с вратите - излязъл си. Спрели са те - спрели те. Искали ти пари - ами да не си давал бре. :evil: :evil: :evil: Като си толкова гявол да им беше казал: добре, НП, пишете ми акт. Е, да ама не. Дай да им дадем по 10-20 кинта и да минем метър. А после ревем като странджански мечки, че полицията е корумпирана. Е, да де, ама май ТИ си причината в случая да се корумпират. Така че бъди така добър и не ни проглушавай ушите с жалбите си.

Само между другото ще ви кажа, че когато преди две години написаха една камара фишове на хората, които дрифтиха на ОМВто на Несторов само Василен се запъна и му викат: "тогава шефът ще ти тресне акт." Е, да ама не! Никакъв акт не му писаха. Така че някой път има смисъл да поискаш да ти пишат акт. Или минаваш метър, или после обжалваш и пада.

те и един лев не заслужават ама имаше много движение и тоа път намазаха :mhihi:

а ти ако искаш се реди по опашките в кат и си чакай талона шо 6 месеца аз неам такива мераци :winky:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 26 Мар 2007, 12:38

И отново...от къде тръгна,къде отиде...
Инак има "интересни" мнения, надявам се силно да не са сериозни...
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата