Относно масовото негативно мнение за марката БМВ в мрежата
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
според мен за тези изказвания до голяма степен е виновен точно този форум
Може би помните как и от къде тръгна всичко и сега върви по инерция. За мен е нормално. БМВ форума вече е едно огромно общество, сектанти
и това няма как да остане незабелязано от другите форуми
Лично аз мисля, че този събор ще бъде още по многоброен от предишният и така със всеки следващ

Лично аз мисля, че този събор ще бъде още по многоброен от предишният и така със всеки следващ

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
хич и не ми дреме кой какво говори за БМВ, като си се кача в колата усмивката ми винаги се появява на лицето, после който иска да ми обяснява колко гадни били БМВ-тата 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
LeX написа:хич и не ми дреме кой какво говори за БМВ, като си се кача в колата усмивката ми винаги се появява на лицето, после който иска да ми обяснява колко гадни били БМВ-тата
Това е истината.

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
toshomir написа:Гледам, че се лансира доста "поговорката за гроздето" та всеки фен на дадена марка му киселее за дадено нещо. БМВ феновете, че са по-бавни(говря за масовите, а не м-серии...) от конкуретния модел(като в конкурентен имам предвид: цена, кубатура, мощност, години). От ФВ и Опел, че нямат реномето на Бенц, БМВ и т.н. Човек просто трябва да приема истината!
Ндааааа... С последното изречение съм напълно съгласен. А каква е истината:
1. БМВ конкурентен модел по всички изброени параметри от Опел и VW нямат. По простата причина, че при равни други параметри са чувствително по-скъпи.

2. Не знам на Бенц реномето какво е, не можех да не забележа обаче как като съм с Е39-ката персоналът по бензиностанциите става чувствително по услужлив от обикновено.

В крайна сметка обаче, това е моята кола - тази, която искам... и това е най-важното, както се казваше в една реклама.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
© написа:според мен за тези изказвания до голяма степен е виновен точно този форумМоже би помните как и от къде тръгна всичко и сега върви по инерция. За мен е нормално. БМВ форума вече е едно огромно общество, сектанти
и това няма как да остане незабелязано от другите форуми
Я кажи от каде трагна сичко, щото съм нов потребител на форума

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Feanor, както беше казало едно полицайче: "ищеца има своята истина, ответника неговата, а в действителност истината е някъде по средата"
п.п. Като се кача на Р1-ницата на братовчед ми и мен ми правят път на Цариградско(ако ме видят...) и по Бензиностанциите ме заглеждат, дори..
п.п.1000 БМВ са страхотни коли, но съм далече от мисълта, че хората, които не карат(по една или друга причина) Баварци са второ качество...

п.п. Като се кача на Р1-ницата на братовчед ми и мен ми правят път на Цариградско(ако ме видят...) и по Бензиностанциите ме заглеждат, дори..

п.п.1000 БМВ са страхотни коли, но съм далече от мисълта, че хората, които не карат(по една или друга причина) Баварци са второ качество...

8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
тия в тунинг.бг са точно ограничени...смятат че опел е най-великата кола и честно казано мн се издразних за коментарите казани за едно момче което иска да сложи турбо на москвич....било скапана кола и щял да се разглоби....мойте уважения, ама един изгнил опел на 20+ години не вярвам да е по здрав от едно руско М10 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
да изчакаме да станат на 10-15г и тогава да коментираме...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
За новите модели направо прекаляват. Особено за 335и
Даже го сравняват с някъф Нисан от на Брус Лии времето. Че бил битурбо и требвало да върви мнооо на Божура...пък вървял мнооо зле бавареца
Некси просто не върви да говорат така за колата(която може би са виждали само на снимка) 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2