Какичките и чесане на езика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Какичките и чесане на езика

Мнение от Mollov » 20 Мар 2007, 17:43

Eratosten написа:Гледай сега една кака ще мине покрай нас, намигни й"

То не е какичка бре, нали е по-малка (години) ;) Иначе аз не се радвам толкова на всички BMW-та, но хубава Е38 я оглеждам цялата колкото мога :) И като казах Е38 се подсетих да проверя нещо :D

Потребител
Аватар
Кара: Е33 karting edition

Мнение от Bendji » 20 Мар 2007, 20:45

Абе личи си, че това си е някакъв синдром при нас. Ето днес като минавах по Евлоги Георгиев (голямо задрстване :banghead: ) и имаше един пич с черна Е36-ца със стикер на форума. През цялото време бяхме почти един до друг и си гледахме 36-ците без някаква агресия или нещо друго, а с кеф. Той занае кое и ако иска да се обади. ;)
Welcome to BMW Airlines !!!
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Мар 2007, 21:23

Досега не е имало случай да дам път на някой с БМВ, просто, щото тия дето съм им давал път, не са били с БМВ :mhihi:
А миналата седмица доста "блях" по една какичка с единичка на един светофар в Бургас :mhihi: Клаксоните зад мен ме извадиха от транса... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 20 Мар 2007, 21:38

аз пък давам път на всякакви коли. С изключение на такива, които се бутат и се опитват сами да си го вземат.
А! И обичам да се гоня с BMW-та.
Иначе често се случва с някой взаимно да си загледаме колите :)
готино е. И го има не само при BMW сектата.

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 21 Мар 2007, 4:58

zvezdo88 написа:А има и друга страна на нещата не само да си помагаме когато сме закъсали или да се пускаме в задръствания, ами на мен ми се случи следното. На един светофар на сливница един пич с Е30 комби червена (да си признава кой е веднага да го черпя)(аз бях с черна е 36 'СА2592ВС') си седи пред мене и си чакаме за обратен завой, светва зелено и той дава газ, понася зверски и аз просто усетих как трябва и аз след него. Беше като две танцуващи бмв-та по сливница. Хората гледаха и се кефеха, а пича си пусна аварийните, изкара си ръката и ме поздрави. После цял ден ми беше адски готино на душицата.

Много готино! И аз постоянно се оглеждам за бими, оглеждам, сравнявам :lol: също и за бими с мадами, поглеждам на дясната седалка, пак сравнявам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 21 Мар 2007, 14:43

аз дори да имам възможност да изям някой с BMW си карам спокойно ама съм безпощаден за всички други :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 21 Мар 2007, 16:21

Enslaving_Lecher написа:поглеждам на дясната седалка, пак сравнявам

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 21 Мар 2007, 16:36

Вчера с едно приятелче джиткаме из градо, бехме тръгнали за един чарколяк за баварката...та на един светофар :lol: едно натокано пиченце се заглежда по баварката - респективно и по нас! :D Тоя шматарок, приятелчето само това му требваше :!: :D До като се усетя, оня отваря бързо джамеца с копчето и кат зе да й вика:
Скъпа! Ше те изпапкам!!! Ох-леле-ееееее! Набъбнало ли ти е к.......о?
Като рибенце ли е? Ах-леле-ееее!!! Мърда ли-мърда ли??? :)
Направо потънах в земята от срам!....След това отбих в локалното да се нахиля хубаво..... :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 21 Мар 2007, 20:55

чуството е взаймно и аз давам път само на наши хора много рядко на някой друг,много ми е драго като видя колега с бмв независимо коя година е :)
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 21 Мар 2007, 22:15

Явно това е ОСТРО ЗАРАЗНА БОЛЕСТ!А бе, болни мозъци.Нещо кихнах май,че сйм настинал :mhihi:Много добре описахте симптомите.Сега дайте име на болеста.

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 21 Мар 2007, 23:02

Аз по цял ден се возя из софията с едни бусове :driving: и така наблюдавам всичко от високо :shock: , а нали се сещате че от горе погледнато се виждат не само бимите а и почти всичко вътре, та на кви какички съм се нагледал - не е истина направо :mhihi: . А, че BMW-тата са с предимство то се знае :bowdown: , даже ми се е случвало като видя стикери на клуба да пусна пред мен такива без предимство и ако има някой до мен ме пита- кво прайш бе, ама как да му обясня кво. За това слагайте стикери и отличителни знаци, даже и малки те се забелязват- за мен това означава много. :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 21 Мар 2007, 23:30

Dozo написа:Явно това е ОСТРО ЗАРАЗНА БОЛЕСТ!А бе, болни мозъци.Нещо кихнах май,че сйм настинал :mhihi:Много добре описахте симптомите.Сега дайте име на болеста.
БМВ :mhihi: :mhihi: Баварски Моторен Вирус :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 22 Мар 2007, 1:46

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 22 Мар 2007, 10:55

Не сте само вие. Аз като видя БМВ и все едно виждам любовта на живота ми - иде ми да го разцелувам :uups: :roll: Май и мен ме е хванала тая болест. :twisted: ;) :mhihi: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

аууу

Мнение от dqvola666 » 22 Мар 2007, 11:28

Ми ела да видиш моито БМВ че да ме разцелуваш :mhihi: :uups:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата