Скъсаха ме на кормуване !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Аз взех от втория път
Дано да се получи както при мен
листовките-няма проблеми там(с 1 грешка)
кормуването обаче - там направо се насрах, и идея нямам защо
явявам се втори път - викам си, ще им скъсам гъза на тия к*пеленца: Резлултата : карах като по учебник и няма хък, няма мък
Дано успееш от втория път. Най-важното е да не се притесняваш
Повече газ давай 

кормуването обаче - там направо се насрах, и идея нямам защо

явявам се втори път - викам си, ще им скъсам гъза на тия к*пеленца: Резлултата : карах като по учебник и няма хък, няма мък

Дано успееш от втория път. Най-важното е да не се притесняваш

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Въпрос на късмет както се казва...аз си карах курсовете на ескорт 86,да се науча на гадно
отивам на изпита,взех листовките с 2 грешки и си казах "айде за последно ще го карам тоз гнусен форд..." да ама не,инструктора ми се пенсионирал и спрели фордчето от движение
бутнаха ме в една корса и си карах перфектно без да познавам изобщо колата.според изпитващия съм направил само 1 грешка на кормуването и тя била неправилно престрояване на светофар на улица с двупосочно движение с по 1 лента на посока
...психическа нагласа му е майката 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
///MapTo написа:...психическа нагласа му е майката
Тука е много вярно аз като карах се бях стреснал в началото и не дадох мигач, ама после викам е*ал съм му майката да става квото ше и не ми пукаше и взех от първия път. Листовките с 1 грешка а кормуването само мигача
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
иди искарай у Враца
там не късат, особенно ако си отишъл с няколко бири подръка на изпита
кормуването е 3 минути и най-много да минеш един светофар, защото другите са далече и да направиш един ляв завой. и ЧЕСТИТО, помни си номера на протокола
забавна работа

там не късат, особенно ако си отишъл с няколко бири подръка на изпита

кормуването е 3 минути и най-много да минеш един светофар, защото другите са далече и да направиш един ляв завой. и ЧЕСТИТО, помни си номера на протокола

забавна работа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Andronoff
- триногата
-
BMWALPINA написа:Andronoff написа:...
Ти са ми каже че имаш БМВ и го караш кат пенсионер. За новите шофъори не съм съгласен всичко е до човек миналата година като ходих на море ходих с едно приятелче има книжка от 2 години и само веднъж или два пъти вдигна 140 през цялото време не е карал с пове4е от 110 и не е правил рисковани изпреварвания, видях как хора на по 30+++ години правият малумни изпреварвания такаче не може да се говори, всичко е до човек
Точно до човек е, прочети изказванията на въпросния човек из форума и ще разбереш какво имам предвид

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ще го вземеш от втория ако не от третия
Аз на моите изпити листовки 0 грешки на кормуване 2 пъти ми огасна колата ама хубаво че инструктура ми имаше РД и изпитващия беше на кеф 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Е скъсъл те и какво? отиваш пак и се пробваш,а колегите са казали щом си правил грешки значи не си бил готов,ми ако се качи некое гадже и те хване на едно място и се притесниш и се удариш някъде?Пък това че един човек кара бавно не значи че кара добре;) ,една лелка я късаха за 5 път щото нямало динамика в карането й(ми така де няма цял ден да тръгва от светофара)....в филма "Да изчезнеш за 60 сек." един негър каза една много яка реплика на китайката която не можеше да кара...а тя е че като не може да плува не влиза в басейна....така че който се притеснява и го е страх да кара ,по-добре да не кара!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ем то е така М пауър аз примерно имам 2ма приятели които имат години и нямат желание а и кураж ама това че се е притеснил не значи че не може да кара или че след време няма да се ошлайфа 

My life is all I have ...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
SummonedToDIe написа:Аз взех от втория пътДано да се получи както при мен
листовките-няма проблеми там(с 1 грешка)
кормуването обаче - там направо се насрах, и идея нямам защо![]()
явявам се втори път - викам си, ще им скъсам гъза на тия к*пеленца: Резлултата : карах като по учебник и няма хък, няма мък![]()
Дано успееш от втория път. Най-важното е да не се притеснявашПовече газ давай
а ти моето момче получаваш специален пост

край на Офтопика
пс:кога ще пиеме?

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Mishel_Vaian написа:Ем то е така М пауър аз примерно имам 2ма приятели които имат години и нямат желание а и кураж ама това че се е притеснил не значи че не може да кара или че след време няма да се ошлайфа
това и аз казвам,не трябва да се притеснява човек(е не трябва да е прекалено самоуверен)...защото притеснението води до паника а паниката е лош съветник и замъглява представата за нещата....естествено никой не се родил научен,но на всеки му трябва различно време зада свикне и научи...аз мога да ги науча за 2 часа ,ама на друг да не му стигнат 20...особенно когато няма желанието,мотивация и др. такива
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Хващам се на бас,че доста хора са ги късали първия път...и мен са ме късали,въпреки че и аз си бях с идеята,че мога да карам...ама бях притеснен,а освен това преди мен бяха три момичета и за капак едната беше чукнала "леко" колата,та куката не беше хич на кеф...
прекара ме през най-гадния възможен маршрут и резултата беше ясен...ма няма значение - втория път си го минах без ядове и съвсем спокойно...а и книжката не те прави шофьор автоматично...после почваш да се учиш на практика... 

Re: Скъсаха ме на кормуване !!!
BMW_325 TDS написа:Мога да карам от 11 годишен ( карам да не кажа перфектно ),
Е такива като тебе дето си вярват са най-опасни
Нали се сещаш, че да караш жигулата на село (перфектно), не е същото като да караш на място където има и ДРУГИ участници в движението
Надявам се не е прозвучало грубо изказването, не те и познавам за да знам как караш, ама не е хубаво да се взимаш толкова насериозно, особено с отговорно нещо като "карането"
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:...
Нещо не те разбрах какво изпя

П.С. Като сме подготвени за пиене

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4