интересно ми е ...
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
C S L написа:Митко Ганчев написа:най-обичам като ми претърсят цялата кола за трева
А намират ли я![]()
![]()
нъцки стилно каширана е в гащите

Въпреки със СтароЗагорска(СТ) регистрация се случва да се размаха палката с надпис "МВР"

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Мен пък винаги ме е било страх, да не подхвърлят нещо в колата и после да кажат я виж какво си намерихме...
Просто няма какво да кажеш, така че предпочитам да им кажа, че не може да проверят колата да се заядът за нещо друго да им дам 10лв. и да си тръгна... Просто не си заслужава за 10лв. да ме водят съден, недосъден...

Просто няма какво да кажеш, така че предпочитам да им кажа, че не може да проверят колата да се заядът за нещо друго да им дам 10лв. и да си тръгна... Просто не си заслужава за 10лв. да ме водят съден, недосъден...

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Тия като видят червеното и налитат веднага. Като съм мерцедеса не ме закачат. Вчера се прибирах с братчет ми от село и караме 4 коли една след друга, а аз бях трети. Таман базикам братчета да се обзаложим,че ще ме спрат и хоп палката насочена към мен. Мен ми стана смешно и как си се смея така си спирам. Оня явно ме видя с таз усмивка на лицето представи се и вика "всичко наред ли е" , а аз "разбира се" и си давам документите. И за моя изненада тоя вика "Айде бегай" без да погледне документите. Баси тоя сигурно му стана неудобно та ме пусна веднага 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
не са ме спиралини никога.А ако ме спрат няма да пиша,защото ще съм в затвора понеже нямам книжка 

ТДС - Турбо Див Селянин
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Bavarishe написа:не са ме спиралини никога.А ако ме спрат няма да пиша,защото ще съм в затвора понеже нямам книжка
Чак в затвора не,но ще ти треснат акт и 2 години после не можеш да вземеш книжка..

иначе,мен почти не са ме спирали досега

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
След два -три месеца стават 2 години от последния акт и чакам с нетърпение да ми възтановят всички точки,че с 2 е много кофти
Между другото някой знаели как става номера с възтановяването,всмисъл автоматично ли е или се подава някаква молба

Между другото някой знаели как става номера с възтановяването,всмисъл автоматично ли е или се подава някаква молба

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2