Натариус
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
TheBoss написа:Онзи ден прехвърлях омегата, Носихме бележката за данък за миналата година. Само хвърлиха един поглед и това беше. Ако търсиш нотариус, този е на Мария Луиза, срещу гранична полиция(има някаква банка и магазин за дом. уреди - между тях). Обикновено няма хора, ние свършихме всичко за 15 минути и минус 54 лв.
И аз при този си прехвърлях колата, не знам дали изисква бележката, защото аз така или иначе я имах. Но при него определено става бързо и пълномощно съм си правила там.
Колкото до КАТ, няма да уточнявам как минах, имайки предвид, че ходих на 25 май миналата година, когато изтичаше крайният срок за подмяна на номерата.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
днес продадох една кола, коятовкарах от Германия и нотариуса ми иска 120 лева за държавата, 8 лева за оценка на автомобила и 148 лева за него 

...Войков... точно така - с/у Нотариата... нотариус Чакъров е твоя човек... аааааадски съм доволен от хората... обади ми се ако искаш давам ти тел. и кой да търсиш...
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Оправих се аз, благодаря на всички

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2