Натариус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 08 Мар 2007, 11:54

TheBoss написа:Онзи ден прехвърлях омегата, Носихме бележката за данък за миналата година. Само хвърлиха един поглед и това беше. Ако търсиш нотариус, този е на Мария Луиза, срещу гранична полиция(има някаква банка и магазин за дом. уреди - между тях). Обикновено няма хора, ние свършихме всичко за 15 минути и минус 54 лв.

И аз при този си прехвърлях колата, не знам дали изисква бележката, защото аз така или иначе я имах. Но при него определено става бързо и пълномощно съм си правила там.

Колкото до КАТ, няма да уточнявам как минах, имайки предвид, че ходих на 25 май миналата година, когато изтичаше крайният срок за подмяна на номерата.

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 08 Мар 2007, 23:22

днес продадох една кола, коятовкарах от Германия и нотариуса ми иска 120 лева за държавата, 8 лева за оценка на автомобила и 148 лева за него :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 09 Мар 2007, 12:01

Kristopher написа:днес продадох една кола, коятовкарах от Германия и нотариуса ми иска 120 лева за държавата, 8 лева за оценка на автомобила и 148 лева за него :evil:

Ако колата е скъпа всичко е точно. Моето БМВ го писахме 1000 лв при застрахователя и всичко при нотариуса излезе 48 лв :mhihi:
_!_

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 09 Мар 2007, 13:40

...Войков... точно така - с/у Нотариата... нотариус Чакъров е твоя човек... аааааадски съм доволен от хората... обади ми се ако искаш давам ти тел. и кой да търсиш...
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Мар 2007, 18:19

Оправих се аз, благодаря на всички
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Извън Темата