Въпрос за кожен салон...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 05 Мар 2007, 21:44

Ами аз съм с кожа!Естествена!Нямапроблем нито зима нито лято.Слагаш си сенник да не ти напича,пускаш клима лятото иси перфектен.За зимата е малко студено като седнеш ,но се свиква ;)

Потребител
Аватар

Играчка е

Мнение от Maptun » 06 Мар 2007, 1:39

Особено ако е светла е много красива но се цапа лесно-с 1 се чисти с друго се маже после,като я навали дъжда по вратите/и там са сложили :shock: /става на петна -не трябва да сядаш с къси гащи ,защото потта я съсипва,не трябва с якета с катарами защото я драскат....
Най-добре е да имаш шофьор да я подържа :D .
Изкуствената не бива и лепне и се прокъсва а естествената дори и поизтъркана е хубава-"старее благородно"
Перфорирана за да диша още по.добре но като цяло -основно е за фаца,един плюш издържа много повече и не иска грижи.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 06 Мар 2007, 15:08

Да се включа и аз - от както се помня все на кожен салон съм се возил - старата жигулка на бащата е с кожен салон от естествена кожа (сток) и по принцип няма проблем лятото: нагрява се нормално - нямах усещането че е по нагрята от тапицерията на бавареца примерно. А жигулката климатик нямааа..... така че живее се :) не е толкова голям проблем

Предишна

Назад към Извън Темата