Конфискуват мощните автомобили без акциз
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
На компресора само ремъка се сваля и айде на стоковицатаааа
П.С. Не ми се вярва това чудо да ни дойде до главите по-рано от 2г.

П.С. Не ми се вярва това чудо да ни дойде до главите по-рано от 2г.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Те да не се дърват много с тоя акциз, че у Европата като разберат, че още го събират така ша им го натопорчат....румнците май са ги подбрали вече за тоя акциз
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Някой компетентен да се изкаже дали наистина тоя акциз е назаконно да се събира на територията на ЕС и ако е така да измислим някакъв мейл и да нафлудим с него евро комисиите и т.н. Ако е незаконен и 50000 човека изпратят един и същ мейл на де що има евро комисия все някой ще го вземе под внимание. Ама трябва да сме сигурни че такъв вид налози не трябва да се събират
Набързо ще направим една инициатива "Не на акциза" 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
поредната ултра-голяма простотия която чувам.
те и за здравните застраховки така се опитват да дерат хората по чужбина, които плащат там да плащат и тук - ма нещо ...
това е все едно да внеса нов комп който има 20% ддс, да го ъпгрейдна малко и да трябва да ходя да си платя 20% и на разликата до новата стойност разбираш ли...
а ако си вкарам 170 коня кола, и след година замерят 162 коня, ще ми върнат ли акциза ?!?!
олигофрения тотална, няма такова подобие на държава да се чуди откъде да събира още и още пари за вилите
те и за здравните застраховки така се опитват да дерат хората по чужбина, които плащат там да плащат и тук - ма нещо ...
това е все едно да внеса нов комп който има 20% ддс, да го ъпгрейдна малко и да трябва да ходя да си платя 20% и на разликата до новата стойност разбираш ли...
а ако си вкарам 170 коня кола, и след година замерят 162 коня, ще ми върнат ли акциза ?!?!
олигофрения тотална, няма такова подобие на държава да се чуди откъде да събира още и още пари за вилите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Един написа:Тук съзирам някаква далавера на проспийд за да си вдигнат оборота.![]()
дай да си закупим едно клубно ДИНО

та и ние да изкараме някой лев - ееееее

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Аз затова планирам да си сложа чипа на копченце вкл-изкл.
Проблем няма, минавам си проверката на изкл, излизам оттам и хоп! включвам си чипа и се перкам с кеф.
Същата работа мисля да направя и с антирадара - скрит монтаж в тавана над огледалото плюс копченце някъде. Постоянно включен, само ако ме спрат - щрак! копченцето да не пищи, добър ден, добър ден, вие май карате с двайсе лева в час, довиждане, ама внимавайте че колегата долу знае целата азбука, газ, щрак! обратно копченцето, всичко си заспива, жми градо.
Проблем няма, минавам си проверката на изкл, излизам оттам и хоп! включвам си чипа и се перкам с кеф.
Същата работа мисля да направя и с антирадара - скрит монтаж в тавана над огледалото плюс копченце някъде. Постоянно включен, само ако ме спрат - щрак! копченцето да не пищи, добър ден, добър ден, вие май карате с двайсе лева в час, довиждане, ама внимавайте че колегата долу знае целата азбука, газ, щрак! обратно копченцето, всичко си заспива, жми градо.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2