Какво Бмв да си Купя ???
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ще го напиша само 1 път дано да го проумееш ... не чети повече тая тема
просто съвет
малък си но е време да почнеш да мислиш и да не питаш мама тате и бате какво да правиш с живота си ... утре ше земеш и да питаш ква жена да си земеш .. тя си е твоя ти си я харесай нема ние да ти я еб..

просто съвет
малък си но е време да почнеш да мислиш и да не питаш мама тате и бате какво да правиш с живота си ... утре ше земеш и да питаш ква жена да си земеш .. тя си е твоя ти си я харесай нема ние да ти я еб..

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е може това да не повлияе на избора му може просто да иска съвет почни с 318 ис прилични коне
и постепенно на горе до М 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
казах го веднъж,ще го кажа пак...търси я и ще я намериш,любов от пръв поглед го наричат другите тук,сам ще усетиш нещото от вътре дето ти потрепва и ще осъзнаеш,че тя е за теб...да слушаш вземи си черно е30,е34 е истината,е36 да е и т.н. смисъл няма..ти си знаеш за какво каране ще е тази кола,ти ще си избереш купе измежду по-горе изброените,ти ще се возиш...другите ти го казват за поредната бройка в отбора,не ги слушай тях

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
малко офф
що забелезвам му се препоръчва 318ис ... за мен това е нещо като нищо .. нито е 318 нито е 320 арчи поиче от едното върви по малко от другото ... не знам никакво ми се вижда ... явно тоя модел се е пръкнал след некоя пиянска вечер и са се объркали ама е било късно да го спрат
ако е гарга да е рошава
скачай на некоя 20ка и си свиркай
що забелезвам му се препоръчва 318ис ... за мен това е нещо като нищо .. нито е 318 нито е 320 арчи поиче от едното върви по малко от другото ... не знам никакво ми се вижда ... явно тоя модел се е пръкнал след некоя пиянска вечер и са се объркали ама е било късно да го спрат

ако е гарга да е рошава

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хаха, сектанти! Само с тройчици му пълните главата на момчето, па и се палави. Земе се пребие нейде... Май наистина едно Е34 520 ще му дойде най-добре - стил, комфорт, шестак, по-спокойно каране за новобранец. Иначе го очаква бързо профукване на споменатата сума
Верно, че екшън-ламарин-огъването може и с форд 1.6Д(ръгел) да го направи, но все пак...

It's not who You are, it's who You know...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:logout написа:...
Аз със М40 успях да нагъна ламарините,ти за М50-ки говориш
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпрос на желание
той колегата як модел му е предложил
даже препоръчвам ако може 518 ептен да не се пребие че с тая 20ка туку виж летнала на 2ра с 30се

п.п. само не видя ли на колко годинки е то дупенце младо кфи 5ци 7ци му препоръчваш ... после как ше гони мацките

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
bam-bam написа:п.п. само не видя ли на колко годинки е то дупенце младо кфи 5ци 7ци му препоръчваш ... после как ше гони мацките
Аааа, ма той да си каже, че му е за ловене на субекти от противоположния пол

It's not who You are, it's who You know...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
bam-bam написа:малко офф
що забелезвам му се препоръчва 318ис ... за мен това е нещо като нищо .. нито е 318 нито е 320 арчи поиче от едното върви по малко от другото ... не знам никакво ми се вижда ... явно тоя модел се е пръкнал след некоя пиянска вечер и са се объркали ама е било късно да го спрат![]()
ако е гарга да е рошава

е по голема тъпотия не бех чувал!!!
върви си колкото 20ките моето а харчи по малко и е по арно за потдръжка!!! ако нещо не си съгласен идвай с заводска 20ка и заставай на чертата с 50лв готови да литнат

bmwfena написа:не ги слушайвземи си М6
![]()

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Tvrrr написа:bam-bam написа:малко офф
що забелезвам му се препоръчва 318ис ... за мен това е нещо като нищо .. нито е 318 нито е 320 арчи поиче от едното върви по малко от другото ... не знам никакво ми се вижда ... явно тоя модел се е пръкнал след некоя пиянска вечер и са се объркали ама е било късно да го спрат![]()
ако е гарга да е рошава
скачай на некоя 20ка и си свиркай![]()
![]()
![]()
![]()
ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
е по голема тъпотия не бех чувал!!!
върви си колкото 20ките моето а харчи по малко и е по арно за потдръжка!!! ако нещо не си съгласен идвай с заводска 20ка и заставай на чертата с 50лв готови да литнатbmwfena написа:не ги слушайвземи си М6
![]()
![]()
![]()
![]()
бате нема как и да не си чувал тука секи си фали неговото най убавото
айде нема нужда а

ората са си го казали 6ка си е 6так па ти се бии в гърдите с твоя арен 4так скъцан от секъде мани ти ... 20ката си е самолет
аз лично неам ама тука има доста хора с такива така че не се самозаблуждавай ами земи излез от матрицата

как и да го гледаш 6 си е повече и по добре от 4 ... ти утре ше кажеш че и В8 е по гадно от 6так ... тфа май е за една друга тема вицове и лафчета

п.п. а й забелезвам оше една глупост 140 коня да бие 150 ... нема да го коментирам

п.п.2 и не казвай колко 20ки си наказвал че и аз наказвам разни Скласи 7ци ама те ората немат на идея че се бегаме ами си карат кротко по улиците

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
с две съм се пускал и и с двете вървиме заедно до 210км/h (7 коня и 100кг. разлика!)
от опит говора а не от тъпотия "шестака си е шестак"
като ти чета веселите мисли май ти си за вицове и лафчета

като ти чета веселите мисли май ти си за вицове и лафчета

Последна промяна Tvrrr на 01 Мар 2007, 0:56, променена общо 1 път
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Tvrrr написа:с две съм се пускал и и с двете вървиме заедно до 210км/h (7 коня и 100кг. разлика!)
![]()
![]()
![]()
Значи си се пускал с няко дето "тъпотията" е гласяла "шестака е станал 5так".. щото при две еднакво читави коли 20ката отвява ис'а.. и това е доказано 1000000 пъти така, че не говори глупости..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Tvrrr написа:с две съм се пускал и и с двете вървиме заедно до 210км/h (7 коня и 100кг. разлика!)
![]()
![]()
![]()
ами сам го каза до 210 а после му гледаш номера
така че поне си поправи мнението да не го заблудиш на пича че са еднакви и после да те псува що не си е зел 20ка

иначе не мисля че е тъпотия .. 6ка си е 6так и звук и вървеж и сичко мани ти друга бира си е просто

п.п. СЛипчо не така с лошо де остави го да си живее в своя свят и да си хвали как наказва 20ки

после от де тръгвали митовете и легендите за БМВтата .. ми от нас си

та кфо викаше за вицове и лафчета

имам чуството че неможе да преживееш факта че си се прецакал с ИС а не си си зел истинската кола наречена 20ка но нищо по добре е да свикнеш по скоро с мисълта от колко да разправяш глупости насам натам ... бил 20ки ... наказвал ги .... веселяк

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4