Няма такава кола...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 26 Фев 2007, 0:51

Колата вярно е яка, ама не е Алпина ;) Салона, джантите и въобще външния вид е много добър, особено щом и твойте хора са я гледали и потвърждават. Но 5-ца с 2.0 мотора и автоматик си е направо яко спъната спред мен. И километрите не са малко , така че не си навивай разни щуротии:) В случая сърцето иска, но разума трябва да надделее.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 26 Фев 2007, 12:25

екстра изглежда, ама само почти заради една кожичка да набиеш толкова кинти не знам дали си струва, ако ги имаш в излишък, фен си и мислиш ти да си караш колата по-може 8)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 26 Фев 2007, 15:01

Zapa написа:екстра изглежда, ама само почти заради една кожичка да набиеш толкова кинти не знам дали си струва, ако ги имаш в излишък, фен си и мислиш ти да си караш колата по-може 8)

"една кожичка" :mhihi: ..бежаво кожено рекаро за Е34 струва половината кола бе, 17" или те ли са "едни джантички".. и широкия бъбрек.. айде тихо като няма какво смислено да кажете..

Предишна

Назад към Извън Темата