Втора употреба, но не БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Фев 2007, 23:21

Със седан, 5 човека + багажа за 2 дни и 1 нощ на Карандила, точно на ралито миналата година. Бензинов беше, 1.4 май (?) на газ, ама си вървеше и си возеше много прилично.. А ние все едрички бяхме... Че като отидохме, че като застъпахме със старозагорските БМВ ентусиасти в една шатра... :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 20 Фев 2007, 23:24

Nasti написа:Ама Пасат 2, отдавна е пълнолетен, което реално погледнато не е хич добра инвестиция

Ако предложиш Пасат 3 1.9 TDI за 4 бона,цена няма да имаш ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 20 Фев 2007, 23:25

Ехааа, къде ги тия аз да ги купя бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 21 Фев 2007, 0:52

Пасатор или астра комби :) 2-ра година я търкалям астрата и още не е почнала да хлопа и тропа. Ядове никакви не съм имал с нея. Не гори много вози от точка А до точка Б и става горе долу за товарене :) Тясна ми е ама не е болка за умиране :) Аа и за малко да забравя още не е почнала да гние :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна M3CSL на 21 Фев 2007, 1:02, променена общо 1 път
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 21 Фев 2007, 0:54

Астричка приятелю -бензинче да ти е мирна главичката :mhihi: аз си купих преди 10на дни такава 1400 пълна инжекцийка а бе мърка моторчето като коте в калчища :mhihi: :mhihi: газово си има с 7 лева минах 103км извънградско а бе пари вади тва комби за да карам БМВто :!: :!: ама и колегите ти дават добри съвети само не съм съгласен с японските-много са хубави ама отелят ли се отелва се и джоба ти :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Фев 2007, 1:33

Бе хора не мога да ви разбера, аз ли имам изкривени виждания или вие нямате достатъчно опит с колите? Астра-та е прилична количка, тънък разход и подръжка, вярно е, че няма да е по-хилава и чупеща се от един ГОЛФ 3, но има проблем с ръждата и макар не фатално си е дразнещо. Всичко знаем, че volkswagen group имат добра ламарина. ГОЛФ 3 за мен остава най-добър вариант. Мондео-то го споменах - комфорт, вървеж (донякъде), евтина подръжка, без ръжда. Ескорт-а е каруца, пък се срешат и ръждиви. Нисан примера го забрави, много несполучлив модел на НИСАН според мен, а пък дизел-а въобще не си и помисляй за него, ке патиш, ама МНОГО!! ФИАТ с чиста съвест можеш да ги пропуснеш. Френски - НЕ! Пасата е хубава кола, но наистина навъртя години модела и е малко...грозен - макар да си върши работата отлично. Ауди 80/Б4 - отличен автомобил, но отновно поостаря като форма, иначе няма точка ръжда, вози гот, евтина подръжка, отлична здравина, добър разход на гориво - мисля, че е по-добър вариант от пасат, все пак има по-хубава форма Б4-ката. Сега се сетих, че може да се помисли за Мазда 323 - хубави и здрави колички са!
BMW only!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Фев 2007, 1:47

Мерцедес 190 1.8 карбуратор (ама май това е старо) или моно-инжекцион железарка на газ :D Не се бъзикам. Като ще е кола да е кола. А тия Фятове да не ги разправяте щото съм карал Пунто и е ебаси кочината :puke: А тия японските пак ще са по-скъпи
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Фев 2007, 2:07

я па тоа - 190-ка :mhihi: Ако ще е така да вземат направо едно Е30 троен стоп - гледам продават се 320-ки и с вратите :mhihi:
BMW only!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Фев 2007, 2:26

amd написа:я па тоа - 190-ка :mhihi: Ако ще е така да вземат направо едно Е30 троен стоп - гледам продават се 320-ки и с вратите :mhihi:

Ся що са ибаваш :D 190-ката е по-склонна към газифициране :mhihi: :mhihi: :mhihi: Демек -> газаджийска кола :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар

Мнение от Nasti » 21 Фев 2007, 9:08

amd написа:...

Астра от 95г. натам НЕ ГНИЕ КОЛЕГА!!! Модела с новите мигачи и огледала говорим! Купето е галванизирано и няма грам проблем с ръждата.
Ауди Б4 за 4000лв. ако си купи момчето ще се види в такова приключение, че пенсионерите, за които я купува, ако ще да са продали 2 декара срещу парламента пак ще им дойде нанагорно - освен това Б4-ка дето харчи под 10-11 в града аз не знам! От френските коли в този ценови клас много добре по нашите пътища се представят Пежо 306 и Ситроен ЗХ, там каквото и да се счупи струва 5-15лв., но интересното е че рядко се чупи, добрите мотори са 1.4м.и и 1.6 - лесни са за газифициране! Мондеото е по-скъпо за поддръжка от Ескорта, който за 4000лв. има същите екстри като Мондеото - ел. пакет, КЛИМАТИК, 2ербега, хидравлика не рядко и АБС, но е по-малък и дава по-сносен разход.
Защо трябва да пропуска един Фиат Пунто например?! :shock:
Мотора 1.2 75к.с. върви прекрасно - харчи 6.5-7 в града, слага му се газ за 0 време и за 350лв. с 2 години гаранция, изключително здрав като предница, защото е лекичък и отдолу е опростен до безобразие. Цяла предница на Пунто се прави за 120лв. с труда на майстора! Говорим за всичко от - до! Носачи, шарници, накрайници и реглаж за дори!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 21 Фев 2007, 10:49

Nasti написа: Цяла предница на Пунто се прави за 120лв. с труда на майстора! Говорим за всичко от - до! Носачи, шарници, накрайници и реглаж за дори!

що говориш глупости?реглаж и смяна на шарнири и носачи където и да е ще ти вземат поне 50-60 лева и кво за още 60 два носача,шарнири и накрайници.смях,тва да не е лада.не е цвете за мирисане,частите не са му скъпи ама чак пък толкова.говоря от опит имал съм 200 000 с такова.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 21 Фев 2007, 10:52

vicho написа:Honda рулез :twisted:

Здрави са, добър комфорт, не гният, сравнително малък разход, поддръжката не мисля, че е много над другите, поне аз такава бих взел :uups: :roll: ;)

MaXo:

Гният като луди Сивиците!!! :mhihi: Неприятни са за каране поради ниския въртящ момент, който дори е в бая високи обороти ... от което следва и това, че не се подходящи за газифициране ... понеже газта обороти не обича! ;) Комфорт .... чак пък добър.... компромис се прави там според мен.

Аватар

Мнение от Nasti » 21 Фев 2007, 11:18

kluves - когато ти минат толкова коли през ръцете колкото на мен, тогава имаш право да си помислиш да ми кажеш че говоря глупости КАПАЦИТЕТ с много километри, ясно ли е!
Докато аз разтоварвам МИНИМУМ 1 АВТОВОЗ ВСЯКА СЕДМИЦА а ти караш и се мислиш за разбирач може да си налягаш парцала и да не ми даваш наклон на кура къде и колко и за какво взимат ясно ли е?!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 21 Фев 2007, 11:40

amd написа:Бе хора не мога да ви разбера, аз ли имам изкривени виждания или вие нямате достатъчно опит с колите? Астра-та е прилична количка, тънък разход и подръжка, вярно е, че няма да е по-хилава и чупеща се от един ГОЛФ 3, но има проблем с ръждата и макар не фатално си е дразнещо. Всичко знаем, че volkswagen group имат добра ламарина. ГОЛФ 3 за мен остава най-добър вариант. Мондео-то го споменах - комфорт, вървеж (донякъде), евтина подръжка, без ръжда. Ескорт-а е каруца, пък се срешат и ръждиви. Нисан примера го забрави, много несполучлив модел на НИСАН според мен, а пък дизел-а въобще не си и помисляй за него, ке патиш, ама МНОГО!! ФИАТ с чиста съвест можеш да ги пропуснеш. Френски - НЕ! Пасата е хубава кола, но наистина навъртя години модела и е малко...грозен - макар да си върши работата отлично. Ауди 80/Б4 - отличен автомобил, но отновно поостаря като форма, иначе няма точка ръжда, вози гот, евтина подръжка, отлична здравина, добър разход на гориво - мисля, че е по-добър вариант от пасат, все пак има по-хубава форма Б4-ката. Сега се сетих, че може да се помисли за Мазда 323 - хубави и здрави колички са!

колега кое му е толкова евтино на Б4ката каква е возията му аз от тая кола по тъпа не съм виждал а струва толкова пари-не ръждясвала верно ама аз си купувам кола а не консерва :mhihi: дръглив форд ще си купя ама такъв жмел никога пък за разход на бензин хич няма да говорим ---ЗИЛ :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 21 Фев 2007, 11:56

Момчета не се карайте, моля ви! Благодаря много за мненията.
От това, което прочетох до момента нещата отиват към Астра или към Ескорт. Както разбирам Ескорта може да е по-нов с 2-3 години, не знам има ли значение това? :roll:
Астрата ми звучи по-качествено.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата