Внос от Германия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Фев 2007, 13:33

euroto написа:Да точно така :!: То е както при инвалидите :!: Аз съм купувал така кола директно на името на друг човек и на границите си казвам, че изпълнявам поръчка и никой никъде не е направил проблем :!: Всички документи са налице(тия за колата имам предвид) + договора за покупко-продажбата :!:

може да си имал късмет, не забравяй. познавам добре човек който прави това от 10+ години, и когато купува на друг на името, без пълномощно не тръгва - това е което знам.

също не забарвяй че може да откраднеш колата с всичките документи в нея, и ако те питат това как ще обясниш КОЙ си точно че да я влачиш ТИ?

примерно

п.с. пълномощното е че XY има право да урежда и плаща от твое име всичко свързано с купуването и вноса на колата, 3 кинта при нотариус и това е.
Последна промяна t0sh на 14 Фев 2007, 13:37, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 14 Фев 2007, 13:36

Няма проблем става и без пълномощно, но нека му направи едно за по сигурно и да няма притеснения, въпреки, че никой няма да го върне, те са длъжни да проверят на границата произхода на колата в случай, че имат съмнения :)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата