Баскетболен клуб BMW? :)
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
THE DUNK MACHINE написа:smamf написа:аматьорската вече започна и май няма как да се включиме, ако не е и свършипа даже
Първия сезон на аматьорската лига завърши със сигурност, но не знам дали втория е започнал ако изобщо има втори, защото уговорката с организаторите на първия сезон беше, че ако има интерес ще стане шампионат и всяка година ще се разраства, но дали е така незнам. За първия сезон общо взето трябваше всеки отбор който се запише да има баскетболни екипи с номера и се заплащаше по 30лв такса за всеки мач, като се плащаха мачовете от първата фаза на турнира накуп (групите бяха от 4 отбора и се играеше всеки срещу всеки по един мач - от групите се класираха първите 2 отбора мисля) - значи се плащаха 90лв на отбор за груповата фаза и после който се класира плаща такса и за следващите мачове. Ако не се включим в аматьорската лига може да организираме нещо като турнир на форумите
това звучи добре, а кои са 'организаторите' и откъде се поръчват екипи?

иначе 30 кинта такса, при 5 сериозни това е 6 кинта на човек иначе и по-малко - не е фатално.
и преди това трябва една зала за игри за кеф или тренировки, така и така

п.с. на ЕКО утре който може да е там и аз един баскет лаф

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Утре може да намина към Екото за да се запознаем и да обсъдим нещата около тази идея. Кажете в колко да се съберем баскетболистите
Аз съм с Е30 черно със най-селските волан и топка за скоростен лост 

THE ONE & ONLY E30
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Волния Уили написа:Slavi_m написа:Волния Уили написа:...
Знаем те теб,когато бяхме млади...
Бяха хубави времена!!!
и аз като не играя това си викам.Един ден от спорта остават само причтели.Я ми прати снимка на ЛС да се сетя кой си и аз играех в Буба
ТДС - Турбо Див Селянин
Вярно,че остават само приятелите
Но малко,даже не малко се позагубихме вече..Имам идея да събера,който мога и да поиграем някой път заради доброто старо време,както беше преди,но ще видим дали ще успея да реализирам тази идея
Иначе не е ли по-добре да се мисли за това когато се постопли времето?Или още от сега а,да сме готови за после
Някой от нас са и доста ангажирани
Баварише,на кого искаш снимка?

Иначе не е ли по-добре да се мисли за това когато се постопли времето?Или още от сега а,да сме готови за после

Някой от нас са и доста ангажирани

Баварише,на кого искаш снимка?
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Bavarishe написа:Я ми прати снимка на ЛС да се сетя кой си и аз играех в Буба
Снимка имам в галерията...Коларов ми е фамилията,ако ти говори нещо...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
Волния Уили написа:Bavarishe написа:Я ми прати снимка на ЛС да се сетя кой си и аз играех в Буба
Снимка имам в галерията...Коларов ми е фамилията,ако ти говори нещо...
Ванка бате е са като видях самарката се сетих,че си ти и без да гледам,че си написал Коларов.Аз съм Ачката(Ангел) Набор 89.Тренирах при Емето.Имаме 2-3 лагера на Спорт Палас с тебе

ТДС - Турбо Див Селянин
- t0sh
- старши ентусиаст
-
аз към 8:45 ще гледам да съм там, засега от София списъка е:
t0sh, err0r, bmwpower_m5, THE DUNK MACHINE,smamf, Bavarishe, Волния_Уили, Slavi_m, Mr.White
аз и слави_м ще сме там, питайте за нас ако не познавате никой - и най-вече за идеята къде да намериме зала в нормално време (след 6 примерно)
t0sh, err0r, bmwpower_m5, THE DUNK MACHINE,smamf, Bavarishe, Волния_Уили, Slavi_m, Mr.White
аз и слави_м ще сме там, питайте за нас ако не познавате никой - и най-вече за идеята къде да намериме зала в нормално време (след 6 примерно)
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
И аз съм тренирал бая годинки баскет, но за да не стане като с футбола не ме бройте (за турнири и т.н.) пък като играем за кеф ще минавам когато мога. 

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
За тия турнири надали ще мога и аз,защото съм кандидат студент и имам бая да уча.А и ми бавят изпита за книжка и още съм пешакис 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Тамън да стане нещо и сега повечето няма да дойдете.И аз съм бил спортист и аз съм бил кандидат студент ,а и пеша съм бил.Сигурен съм ,че ако е на лице желанието няма нищо,което да ви попречи да дойдете.Аз ще изпузна тая седмица Еко ,но ще следя отблизо темата и като се реши нещо ме бройте и мене в кюпа.
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
Аз най-вероятно ще дойда към 20:30 та се оглеждайте - ще съм със сива блуза "sean john" или черна пухинка. Ако закъснея ще питам за Вас.
THE ONE & ONLY E30
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4