Партия "БОТАШ"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще гласувате ли за Румен Радев?

Да
27
25%
Не
46
43%
Не мога да преценя
1
1%
Само Коцето
1
1%
Само ПП-ДБ
15
14%
Винаги има опции
1
1%
Ивелинката е Бок
4
4%
МЕЧ-ЩИТ-Ник-Фюри
3
3%
В крайна сметка ГОЛЯМОТО Д не е толкова зле
0
Няма гласували
Боко фор дъ уин
9
8%

Общо гласове : 107
ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Re: Партия "БОТАШ"

Мнение от msi200 » 20 Яну 2026, 21:31

Този няма да е по-добре от баце.
I love the sound of V8 in the morning...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 20 Яну 2026, 21:45

ildivvy написа:Започнаха и платените анализи по телевизиите с оплюването :mhihi: :mhihi: БГ в пълния си блясък :ok: ! И какво толкова ги плаши? Щели да гласуват за него само тъпаците... Т.е. тъпаците им трябват, защото гласуват за тях и сега ще избягат при новите, така ли?
Не че им трябват, просто ги плаши, че ще ги консолидира всичките дето сега гласуват за пирамидата, меч, бсп, варненските чебурашки, итн и тн. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 21 Яну 2026, 8:22

alx написа:не. няма да гласувам за него. защото това ще е модернизираната бпс а червените имаха 50 години шанс да ни направят модерна държава които ... пропиляха защото (червения) социализъм толкова си може.

... всеки които постига такова майсторство със съветска машина няма начин как да избяга от фърмуеър-а си а на нас такъв отдавна ни е противопоказан.

иначе като човек всъщност ми харесва по някаква простичка схема. факт. но това не е показател защото на пеевски също много му се кефя как мисли и говори та явно аршина ми е някакъв крив... просто обичам хора които са скромни вътрешно и имат респект към себе си колкото и смешно за някои да прозвучи...
Интересен човек си ти, с тези си думи
А как мислите, избирателната активност дали ще е по-висока този път? Според мен да, с около 10%, което ще е нищо пак

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Яну 2026, 9:59

Не мисля че ще се вдигне избирателната активност, колкото до Радев, мисля, че ще е първо политическа сила /25-30%/ но после ще има проблем с кой ще се управлява...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 21 Яну 2026, 10:38

picpicpic001.png

Вече са ясни и някой личности от бъдещия кабинет! :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Яну 2026, 10:50

Къф е тоя селски бек?
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Яну 2026, 10:53

Прилича ми на Мехмед Дикме, май беше пак транспортен министър по времето на царя

Ама може и да се бъркам...доста фин изглежда ако изобщо е истинска тази снимка, а не е AI
Последна промяна Don_Diego на 21 Яну 2026, 10:56, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Яну 2026, 10:53

Ще ти запали свещ :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Яну 2026, 10:57

Тоя не е дикме, оня бидон е сигурно 100+ кила. На тоя аграр му засичам чат пат клиповете, някъв тираджия е говори само за еб@не и псува :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Яну 2026, 10:59

///M Power написа:Не мисля че ще се вдигне избирателната активност, колкото до Радев, мисля, че ще е първо политическа сила /25-30%/ но после ще има проблем с кой ще се управлява...

това е много притеснително, но мисля, че грешиш :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 21 Яну 2026, 11:03

И аз се обзалагам, че избирателната активност ще е доста по висока от последните 10г поне

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Яну 2026, 20:47

kiko написа:И аз се обзалагам, че избирателната активност ще е доста по висока от последните 10г поне

от wiki:

Провеждат се на 27 октомври 2024 г. От регистрираните общо 6 601 262 избиратели гласуват 2 570 629, което съставлява 38,94% активност. Така 1 депутатски мандат се постига със средно 10 711 гласа.

не беше ли по-малко предните ... явно нещо съм се объркал аз... много по-висока означава 50% , да видя... няма да повярвам, ама дано :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 21 Яну 2026, 22:37

Аз също не ги следя, и съм останал с впечатлението, че едвам минаваме 25-26% ама явно фактите са други. Гледай ковид годините когато всички се бяха изпокрили като мишки и никой не го е.еше кво става с държавата какви са процентите :shock:
2021г - 42,19%
2022г - 39,41%

Като нищо сега може да минем 50% в предвид събуждането на нацията, протестите и тн.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 22 Яну 2026, 10:06

И мен не ме кефи другаря Радев, но да се откаже от заплата+командировки+представителни над 25-30 000лв, взима и максималната пенсия и да ходи да си разваля спокойствието ........
Единственото което му харесвам е, че е повече генерал от повечето генерали участвали в партийния живот на България, особено в сравнение с Тиквата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 22 Яну 2026, 14:09

Lenco написа:И мен не ме кефи другаря Радев, но да се откаже от заплата+командировки+представителни над 25-30 000лв, взима и максималната пенсия и да ходи да си разваля спокойствието ........
Единственото което му харесвам е, че е повече генерал от повечето генерали участвали в партийния живот на България, особено в сравнение с Тиквата.

Не го мисли, полага му се пожизнена пенсия в размер от 60% от президентската заплата, която пък е две депутатски заплати, които пък са 3 пъти средната заплата в обществения сектор. Пък и достатъчно използва държавен ресурс за да направи най-дългата предизборна кампания в историята - 9 години.

Колкото до генералите все са некадърници, ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога. Нали знаете че и двамата са доктори на науките, направо си представям тия пънове какви дисертации са написали и как са ги защитили :mhihi:

ПП много ще ми е интересно как ще му се финансира кампанията и партията, щото ако не помните 2016 се оказа, че хиляди хора бяха дарили за президентската му кампания по 400лв(колкото беше максимума за частно дарение май) които после не бяха и чували за такова нещо като ги намериха да ги питат :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата