Дрехи - тема за облеклото
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Дрехи - тема за облеклото
Нося ризи и панталони на Kristian Berg и съм доволен.
Обувките на ECCO са ми "тамън".
Andrews са скъп боклук.
Обувките на ECCO са ми "тамън".
Andrews са скъп боклук.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Columbia 

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
95% от “марките” които се продават особено в държави като родината са ментета. Единствения начин да си купиш оригинал е като отидеш на страницата на производителя и видиш кои са му оторизираните дистрибутори/ вериги и си купиш от тях. Примерно ако искаш Хюго Бос- щракваш тука и купуваш само от тука:
https://www.hugoboss.com/stores … купено от другаде е 100% менте независимо какво говорят или пише на продукта
Проблема поне за мене е, че освен ако не говориме за дрехи за лошо време- всичко друго фирмено е изключително скъпо и почти никога не си струва… Дрехи, обувки, часовници- генерално винаги съм се отнасял с леко пренебрежение към тези неща и не съм разбирал хората които ги слагат тези неща на пиедестал. Явно съм бил някакъв клошар в предишния си живот. Пък и много рядко съм забелязал някакви съществени разлики между по- така и нормалните артикули които да обосновават многократно по- високата им цена…
https://www.hugoboss.com/stores … купено от другаде е 100% менте независимо какво говорят или пише на продукта
Проблема поне за мене е, че освен ако не говориме за дрехи за лошо време- всичко друго фирмено е изключително скъпо и почти никога не си струва… Дрехи, обувки, часовници- генерално винаги съм се отнасял с леко пренебрежение към тези неща и не съм разбирал хората които ги слагат тези неща на пиедестал. Явно съм бил някакъв клошар в предишния си живот. Пък и много рядко съм забелязал някакви съществени разлики между по- така и нормалните артикули които да обосновават многократно по- високата им цена…
Излагате се в този форум с такива плебейски марки като Хуго Босс и подобни
Трябва човек (разбирай БМВ ентусиаст) да си намери шивач в някое село в Италия да му прави всичко по мярка и избран материал…
А най здрава е тениската, която ти заменят безплатно. Grunt Style - beer guarantee
https://youtu.be/DpJXJtTvniY

Трябва човек (разбирай БМВ ентусиаст) да си намери шивач в някое село в Италия да му прави всичко по мярка и избран материал…

А най здрава е тениската, която ти заменят безплатно. Grunt Style - beer guarantee

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аз пък се си мислех , че тениската треа да е от памук а дали струва 5 лв или 100 е се тая. Ама явно съм се объркал. Щото моите повечето не струват повече от 15 лв и не са 100 броя. И даже са мейд ин булгариа част от тях.
Къв съм Андрешко на фона на останалите, ама ко да праиш... Фуста Госпожина Парцелесова не съм бил никога и никога нема да бъда.
Къв съм Андрешко на фона на останалите, ама ко да праиш... Фуста Госпожина Парцелесова не съм бил никога и никога нема да бъда.
Хм,хм...
Дрехи - тема за облеклото
Всичко е горе-долу шит.
Bestsecret например каквото съм взимал е сравнително ок за цената си - дизайнерските маркови неща там са там, защото не са минали контрола на качеството (малки неща са), евентуално стара колекция или от аутлет. На фона на цените по моловете за знайни и незнайни марки, са добър избор.
Yoox - мисля зареждат главно стари неща и от аутлети.
Farfetch, SSENSE, Mytheresa, имаше още няколко - там има от текущи колекции, всичко си е ок. Дори можете понякога да намерите артикули преди официалните сайтове.
Но генерално така наречения висок клас марки не са нищо особено за базови неща като тениски, дънки, суичери, якета. Неравни шевове имат например и Goyard, LV, стърчащи конци Gucci, Burberry, Loro Piana, и тн. Общо взето създават малко фалшива ексклузивност и това е. Магазините им са като в соца. Не разчитайте на “топ мега” качество.
Bestsecret например каквото съм взимал е сравнително ок за цената си - дизайнерските маркови неща там са там, защото не са минали контрола на качеството (малки неща са), евентуално стара колекция или от аутлет. На фона на цените по моловете за знайни и незнайни марки, са добър избор.
Yoox - мисля зареждат главно стари неща и от аутлети.
Farfetch, SSENSE, Mytheresa, имаше още няколко - там има от текущи колекции, всичко си е ок. Дори можете понякога да намерите артикули преди официалните сайтове.
Но генерално така наречения висок клас марки не са нищо особено за базови неща като тениски, дънки, суичери, якета. Неравни шевове имат например и Goyard, LV, стърчащи конци Gucci, Burberry, Loro Piana, и тн. Общо взето създават малко фалшива ексклузивност и това е. Магазините им са като в соца. Не разчитайте на “топ мега” качество.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
alx написа:Проблема поне за мене е, че освен ако не говориме за дрехи за лошо време- всичко друго фирмено е изключително скъпо и почти никога не си струва… Дрехи, обувки, часовници- генерално винаги съм се отнасял с леко пренебрежение към тези неща и не съм разбирал хората които ги слагат тези неща на пиедестал. Явно съм бил някакъв клошар в предишния си живот. Пък и много рядко съм забелязал някакви съществени разлики между по- така и нормалните артикули които да обосновават многократно по- високата им цена…
Абсолютно, дрехите и обувките за хобитата ми са скъпи и маркови но знам защо. Налял съм хубава 5 цифрена сума във всякаква екипировка за ски, сноуборд, колоездене, бягане и планинарство. Обаче нямам тениска дето струва повече 30лв

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
b_u_b_o написа:alx написа:Проблема поне за мене е, че освен ако не говориме за дрехи за лошо време- всичко друго фирмено е изключително скъпо и почти никога не си струва… Дрехи, обувки, часовници- генерално винаги съм се отнасял с леко пренебрежение към тези неща и не съм разбирал хората които ги слагат тези неща на пиедестал. Явно съм бил някакъв клошар в предишния си живот. Пък и много рядко съм забелязал някакви съществени разлики между по- така и нормалните артикули които да обосновават многократно по- високата им цена…
Абсолютно, дрехите и обувките за хобитата ми са скъпи и маркови но знам защо. Налял съм хубава 5 цифрена сума във всякаква екипировка за ски, сноуборд, колоездене, бягане и планинарство. Обаче нямам тениска дето струва повече 30лвДори в последно време в ежедневието си ходя с китайски боси маратонки за 60лв(даже си поръчах 2ри сега друг цвят), защото съм супер доволен, удобни са ми, здрави са и са прилични на външен вид. А някак си не ми се дават 3-400лв за Vivo-та или Be Lenka при положение че не са някаква космическа технология, стигат ми маратонките за тичане които са 2-300 кинта и изкарват 600км което са няма и 4 месеца
Може ли препоръка за босите маратонки, китайчетата

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
alx написа:https://www.hugoboss.com/stores … купено от другаде е 100% менте независимо какво говорят или пише на продукта
Глупости.. защото съм купувал парцал от официален магазин, също и онлайн от НЕ официален сайт същият парцал, защото в официалния магазин нямаше определен цвят.. И познай, нямат никава разлика.
Може някои онлайн НЕ официални магазини да продават ментата, ама чак 100%.. тези магазини да не се намират посред пустиня без никакъв контрол.
Отворих сайта от алх, пийк и клопънбърг не са листнати като официални - познайте дали наистина нямат право да продават - по-скоро е списък на официални магазини само на марката, но не и на такива, продаващи марката...
Exclusive89 написа:alx написа:https://www.hugoboss.com/stores … купено от другаде е 100% менте независимо какво говорят или пише на продукта
Глупости.. защото съм купувал парцал от официален магазин, също и онлайн от НЕ официален сайт същият парцал, защото в официалния магазин нямаше определен цвят.. И познай, нямат никава разлика.
Може някои онлайн НЕ официални магазини да продават ментата, ама чак 100%.. тези магазини да не се намират посред пустиня без никакъв контрол.
Няма страшно - разбира се че нямат разлика защото се правят най- вероятно на същите машини и със същите снабдители. Но това не ги прави оригинални.
Аз съм последния човек който ще придиря за оригинални маркови дреболии та на мене ми е все тая. На мене едно нещо или ми харесва и цената е без значение или не ми харесва и дори да ми го подариш не бих го взел- говориме за абсолютно всичко

Говорех за принципа като цяло- оригинални вс. неоригинални. Ако не е във списъка на производителя -никога- не знаеш откъде продавача има стоката и дали е оригинална. Никога. А че може да е идентично копие - две мнения няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:Няма страшно - разбира се че нямат разлика защото се правят най- вероятно на същите машини и със същите снабдители. Но това не ги прави оригинални.
Глупости.
И все пак, почти всичко дето купувате е, ако не менте, то облекло версията на ултрапреработените храни, които са 95% от нещата в супермаркетите - отровен боклук.
Аз гледам да нося главно поне 100% памук и особено последните години - вълна. Фашън марките, сникърсите на дрехите, са ми забранени. Както при всички други неща, гледам качеството да е високо, че да не се налага да го мисля. Производители, даващи доживотна гаранция, са ми в топ-а. Ходя доста спортно облечен по работа, но имам и хубави, дрехи, за поводи и уикенди. Ежедневните ми дрехи са главно от няколко скандинавски и американски марки - горнища от Fjallraven, Bergans, Patagonia, Kuhl, Eddie Bauer, LL Bean, American Giant, поло тениски, ризи и вратовръзки от Brooks Brothers, Vineyard Vines, Peter Millar. От по-гъзарските марки харесвам нещата на Brunello Cucinelli, Canali, Loro Piana. Не са за всеки ден, но са практически вечни и ако нещо им стане, го оправят.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
c04 написа:Може ли препоръка за босите маратонки, китайчетата
Ей тия ползвам, взех си оранжевите и от 3 месеца само тях нося, сега си поръчах и бели със синя подметка. В началото е хубаво да не ги носиш всеки ден и за по кратко ходене, че особено ако си носил дебели подметки може да те понаболват малко стъпалата, ама бързо свикват и няма да искаш да обуеш друго.

Spunky написа: Kuhl, Eddie Bauer, LL Bean,
Успокои ме - тези и аз много ги харесвам, но според жена ми са много пенсионерски стил , особено последните две

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Spunky написа:alx написа:Няма страшно - разбира се че нямат разлика защото се правят най- вероятно на същите машини и със същите снабдители. Но това не ги прави оригинални.
Глупости.
И все пак, почти всичко дето купувате е, ако не менте, то облекло версията на ултрапреработените храни, които са 95% от нещата в супермаркетите - отровен боклук.
Аз гледам да нося главно поне 100% памук и особено последните години - вълна. Фашън марките, сникърсите на дрехите, са ми забранени. Както при всички други неща, гледам качеството да е високо, че да не се налага да го мисля. Производители, даващи доживотна гаранция, са ми в топ-а. Ходя доста спортно облечен по работа, но имам и хубави, дрехи, за поводи и уикенди. Ежедневните ми дрехи са главно от няколко скандинавски и американски марки - горнища от Fjallraven, Bergans, Patagonia, Kuhl, Eddie Bauer, LL Bean, American Giant, поло тениски, ризи и вратовръзки от Brooks Brothers, Vineyard Vines, Peter Millar. От по-гъзарските марки харесвам нещата на Brunello Cucinelli, Canali, Loro Piana. Не са за всеки ден, но са практически вечни и ако нещо им стане, го оправят.
Кое е глупост дето написах? Щото го заяви и след това се отплесна…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5