Гражданска отговорност (+ Каско)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Мар 2007, 1:22

Tvrrr написа:В бул инс съм бил, сега съм в български имоти.
В бул инс винаги плащат както трябва ама там ако те вкарат в техен сервиз, забравяш за колата за месец и повече (ако не дадеш на някой нещо под масата)Иначе в български имото до сега с предишната ми кола имах 3 щети и никакви проблеми даже и някой лев ми остава. Плащат за 15 дни обаче.

В общи линии всички големи компании, от изредените по-горе са един дол дренки, като всяка си има по някой кусур. Най-добре виж каде ще си намерип връзки за да си наистина застрахован и отиди там ;)

мен пък ме питат пари ли искам или сервиз ... явно щот сам убаф :mhihi:
иначе си я правя сам и до ся съм избил 2 каскота ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 13 Мар 2007, 3:25

Аз имам каско и ГО в ДЗИ, и човек си имам :smoke:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 13 Мар 2007, 15:41

Audi_RS* написа:Хора нямате ли мнение за Generali ? Доста поизчетох в много форуми и до сега не видях да се оплаква някой от тях,иначе въпреки че ДЗИ са най-известни доста противоречиви мнения има за тях,ами Allianz ?

Аз съм там с ГО - имат много готина (за мене) графичка - от 2.5 до 3.2, като за малък град ми излезе 100лв за 3.0 литра. Каско в Generali нямам, защото ми оцениха колата на 1500лв и ми искаха 15% премия.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Предишна

Назад към Извън Темата