Въпрос за потъмняване на прозорците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Ное 2006, 1:23

don_mimo написа:слагам фолио на пролет 4е сега немаи кои ми го залепи пак и нема да изсахне ... на си4ките 5 джамека 25% хамериканско батко ...хи4 не ме интересува кои ще е спира и кои не...аз да си направя кеф сега пак после кат требва ще махаме :) важно е дда ми мине мерака : :mhihi:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 27 Ное 2006, 3:46

don_mimo написа: важно е дда ми мине мерака : :mhihi:

Успех!!! Имах тъмни джамове отпред,
отзад, от ляво, от дясно за 8-9 месеца.
Много е готино, правиш каквото си искаш.
Няма дъжд, сняг, страшно е. Вечерно
време малко задна като трябваше да се
вкара беше трудно да се видим ама нали
беше гъзария.

Мерака ми мина след
3 спирания за 2 седмици. :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 27 Ное 2006, 15:28

като ме спрат ще ги махна :)
ама парво ще пробвам с номера 4е така сам я зе от герания с фабри4ни тамни джамеци :) и так сам е регисстрирал ж кат ..
ако немине ноера ще им кажа 4е с колата превозвам пари з софия и затова дори имам и пистолет на краста....
и знам ли требва да ми повярват .... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Ное 2006, 20:35

don_mimo написа:като ме спрат ще ги махна :)

Не се прави на много умен. Тия глупости които мислиш да кажеш няма да минат. Ще ги махнеш след като те спрът от движение и ти се състави акт.

don_mimo написа:ама парво ще пробвам с номера 4е така сам я зе от герания с фабри4ни тамни джамеци :) и так сам е регисстрирал ж кат ..

За да кажеш така тъмните стъкла трябва да са фабрични и да са отразени в талона на колата.А и трябва да си наясно със законите в България , че тъмни дйамове са забранени и ако така си я взел от Германия докато не ги исветлиш няма да минеш на КАТ.

don_mimo написа:ако немине ноера ще им кажа 4е с колата превозвам пари з софия и затова дори имам и пистолет на краста....

И тоя номер няма да мине , защото ще ти се иска документ , че си инкасо на някоя фирма. А за да си инкасо на някоя фирма автомобила трябва да е и брониран.

don_mimo написа:....и знам ли требва да ми повярват .... :)

Никой няма да ти повярва . Има закони в тая страна които трябва да се спазват. Слагай тъмни джамове и си плащай на всеки ъгъгл докато на някой ъгъл не мине номера и ще те спрът от двийение , а това ще стане в периода максимум 1 месец ако си караш постоянно колата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 27 Ное 2006, 21:33

e аз 25% американско фолио ... то стои леко матирано не 4ерно ...
а за фолиото - какво да ти кажа все едно да иска6 angel eyes и аз да ти кажа 6те изгорят,ще ти ти откраднат,ще се с4упят и от сорта ..нали знае6 крастата си е краста и меракат остава :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за потъмняване на прозорците

Мнение от ///sasho » 27 Ное 2006, 23:27

Акo ще 1% да ти е фолиото се санкционира като 100% . Няма значение колко е тъмно щом го има на джама.

b0k0 написа:Извинявам се ако има такава тема, но ненамирех.. тъ.. каква глоба да очаквам ако потъмня предните странични прозорци.. :confused:

На въпроса ти в началото на темата мисля , че си получил отговор и темата е приключена. Няма смисъл да занимаваш форума с това каква "краста" ти е и как мислиш да се направиш на тарикат пред куките , за да минеш , щото те са тъпи според теба и ще те пуснат и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 28 Ное 2006, 0:47

Сашо а на теб какъв ти е проблема?
форума е за това всеки да пише за теми които го вълнуват и да изразява свободно мнението си,ако на теб нещо не ти харесва темата ами просто непиши или не4ети ...
а що се отнася до "крастата" ще си пи6а кот си искам бе еи :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Ное 2006, 0:56

///sasho написа:Акo ще 1% да ти е фолиото се санкционира като 100% . Няма значение колко е тъмно щом го има на джама.
.
ма това не е верно. На задното може аз съм от 4 години на задното не съм имал проблем даже бях целия но се надраска и го махнах. За цялото не може но на задното може. Правилника и закона не го забранява конкрертно фолиото.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 28 Ное 2006, 10:51

Напротив и на задното е забранено, но за него не се заяждат 90% от куките ама има някои дето не прощават и за него правят проблеми :confused: А иначе за кукерите както каза ///sasho и 1% да имаш пак ще те спират, за тях или има или няма фолио няма средно положение. Лошото е, че закона не важи за всички :evil: Аз съм съгласен да не слагаме фолио отпред, но това да важи за всички, а не някой келеш син на Бай Хуй да го пускат и да си кара както и с квото си иска :evil: :evil: :evil: Това докато не се случи всички да сме равни пред закона няма да се оправим :!: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 28 Ное 2006, 12:08

BAYRON написа: За цялото не може но на задното може.

На задното стъкло е забранено и щората да ти е дигната докато си в движение, ама повечето куки не се заяждат за това.
По закон фолиото е позволено само на страничните задни прозорци , но е предложено и за тях да се забрани.

BAYRON написа:Правилника и закона не го забранява конкрертно фолиото.

Прав си не забраняват конкретно фолиото , а забраняват тъмните предни стъкла без значение дали са с фолио или са опушени .

младши ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от 535 » 29 Ное 2006, 23:52

:)

вадиш пищова стреляш те залягат :)) и минаваш :)) перфектното решение ;)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Re: :)

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Ное 2006, 12:00

535 написа::)

вадиш пищова стреляш те залягат :)) и минаваш :)) перфектното решение ;)))

или си стреляш по джама и почва отново да се вижда, или направо те ти правят "корекцийка" :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 30 Ное 2006, 12:06

за нас може да е забранено.. а защо 90% от полицайте карат с фолио и на предните стъкла? И то не е 20 % а от най-тъмните 70%+

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Ное 2006, 15:48

ми щото "колега" :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 30 Ное 2006, 23:32

///sasho написа:Hа задното стъкло е забранено и щората да ти е дигната докато си в движение, ама повечето куки не се заяждат за това.

И как пък го реши това??? :roll: за какво е тази щора тогава,да ти прави сянка като си спрял за престой??аз си имам серийно щора и си се вижда перфектно през нея..
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата