хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Dealer » 23 Ное 2006, 12:44

Ма клипчето е правено за нас си, тоест настоящите юзъри да разберат за какво става въпрос, а не за да се покаже колко сме велики или че ние сме измислили топлата вода...Всъщност незнам защо говоря във 2л мн.ч.защото говоря за себе си.Така е преценил колегата така е монтирал емблемата на клуба, съмнявам се че точно това клипче е толкова гледано или че той ще спечели нещо от тази "реклама".Клипчето е качено там, за да видят потребителите на нашия форум какво са направили момчетата с техни средства (защото освен предметните подаръци събрахме и парички за лакомства и тн а не всички дали пари имаха възможност да отидат) и въобще да се види резултата от толкова организация,дебати, мислене и тн, и следващия път да не отидат 40 коли а 100.Та общо взето емблемата на клуба ни трябва да носи смисъла на "вижте какво направихме всички ЗАЕДНО от нашия клуб", а не "вижте ние сме по-велики от всички".

ПП горенаписаното си е изцяло мое мнение.Другото което не ми е ясно е за какви овации говори колегата с Астрата?!И какво на негов гръб се е направило?!Поздрави.
не бе не съм пил...само една бира

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 23 Ное 2006, 12:49

Dealer написа:Ма клипчето е правено за нас си, тоест настоящите юзъри да разберат за какво става въпрос, а не за да се покаже колко сме велики или че ние сме измислили топлата вода...Всъщност незнам защо говоря във 2л мн.ч.защото говоря за себе си.Така е преценил колегата така е монтирал емблемата на клуба, съмнявам се че точно това клипче е толкова гледано или че той ще спечели нещо от тази "реклама".Клипчето е качено там, за да видят потребителите на нашия форум какво са направили момчетата с техни средства (защото освен предметните подаръци събрахме и парички за лакомства и тн а не всички дали пари имаха възможност да отидат) и въобще да се види резултата от толкова организация,дебати, мислене и тн, и следващия път да не отидат 40 коли а 100.Та общо взето емблемата на клуба ни трябва да носи смисъла на "вижте какво направихме всички ЗАЕДНО от нашия клуб", а не "вижте ние сме по-велики от всички".

ПП горенаписаното си е изцяло мое мнение.Другото което не ми е ясно е за какви овации говори колегата с Астрата?!И какво на негов гръб се е направило?!Поздрави.

Дам. В тази светлина на нещата работата е ясна вече.... Просто клипчето е видяно и от хора, за които не е предназначено.... Май от там е тръгнала цялата работа. Просто "изтекла информация", така да се каже. Извинявайте! :uups:
It's not who You are, it's who You know...

Потребител
Аватар

Мнение от vasstop » 23 Ное 2006, 13:01

Всеки греши, никой не е идеален.
Ето тук можете да прочетете цялата тема за организацията:
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=28928

А ето тук можете да видите оригиналното излъчване по бТВ:
http://didoriginal.data.bg/Video/VWClub ... vinite.avi

Можете да разгледате и малко снимки:
http://vwclub-bg.org/uploaded/pics/blagoevgrad/

От името на ФВклуб се извинявам, ако сме причинили негативни емоции. За следващото начинание имаме идея да бъде с участието не само на привърженици на една марка автомобили. Ако имате желание може да се свържете с нас. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 23 Ное 2006, 14:06

Любо, стига плете интриги бре, поне с благотворителността недей :) !

Начинанието на колегите е не по-малко достойно от акциите на BMW-клуба :yes:, разликата е, че е било отразено по ТВ, което според мен НЕ променя намеренията на хората от VW-форума :!:
Последна промяна THUNDER на 24 Ное 2006, 17:06, променена общо 1 път

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 23 Ное 2006, 14:08

аз, до колкото знам, наща благотворителна бригада, не го прави за слава, а за децата.
така че... какво ви пука, че ги дават по телевизията? нека си се рекламират,това пак няма да ме накара да си купя golf;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 23 Ное 2006, 14:34

Да бе това е световна конспирация с цел всички да си накупят голфове. :help:
Стига търсили под вола теле,ако подобно мероприятие организирано от този клуб беше отразено от медиите ,тук щеше да е пълно с теми и горделиви изказвания,и с право,защото всеки ще се радва ако му се обърне внимание на труда.Недейте да злобеете защото някой друг го е постигнал ,не ви прави чест!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 23 Ное 2006, 14:35

браво на VW Клуба :bowdown: :yes: :bowdown:

радвам се, че и ние, колкото и малко да е, даваме на децата в Гуцал радост! :bowdown:

п.п.
дано и VW започнат да правят скоро не яйца а коли :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 23 Ное 2006, 14:41

Яйцата са запазена марка на ауди. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Ное 2006, 15:05

В началото и при нас имаше идея да поканим медии, с цел да привлечем общественото внимание към самия проблем и да дадем добър пример, но в крайна сметка се реши, че някой ще помисли че си правим реклама. И според мен добре направихме като избрахме да няма медии на тези мероприятия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Ное 2006, 16:44

Тъй като това с благотворителността го приемам твърде лично и присърце ще пиша на всеки един ентусиаст моето мнение. И честно да ви кажа, не ме интересува дали сте съгласни с мен или не. Това нещо всеки го прави по собствено желание, а такива като вас, които мислите, че това е реклама, то си е ваша работа.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб

Мнение от Eli » 23 Ное 2006, 16:56

LuBo1 написа:да еба злодеиите от НАРОДНИТЕ КОЛИ , тия как се комерсиализират :mhihi:

http://vbox7.com/play:4a1dbfdd

Прослушах много добре репортажа и не чух нищо за марка автомобил или каквото и да е било друго, което да е с рекламна цел. Никоя телевизия не е толкова глупава, че да пропусне такова нещо. Така че от твоя пост освен комплексарси изрази от рода "да еба злодеиите от НАРОДНИТЕ КОЛИ , тия как се комерсиализират" не виждам нищо градивно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Ное 2006, 16:58

vicho написа:според мен, пък е хубаво, когато автоклубовете помагат на Домове за Сираци, няма значение дали са Фау-Ве, БМВ или Жигули. :roll:

:yes: и ние малкото ентусиасти тук го правим, макар и да не сме членове на клуба.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Ное 2006, 17:00

cherry_dream написа:Съгласна съм с Вичо. По-важно е в крайна сметка децата да са щастливи, а не кой с каква кола е отишъл при тях :roll:

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Ное 2006, 17:22

bobo7 написа:ще помоля модераторите Ви да изтрият тази тема , която ни обвинява в облагодеталстване !!! Това че са отразили някъде е само с целта да се привлече повече хуманност (ако мога така да се израза) в хората , и да не се сещаме само по Коледа !!! така че дерзайте

и да вие също имате Пръст в тази работа!! с идеята , аама ако бяхте проучили първо , та после нападайте!! а дадетото клипче е монтаж, в новините нямаме лого!!! и никъде не е споменато VW!!! мисля да не продължавам , че ще наруша правилата на форума ви!!

дистанцирам се от официалното станаовище на VWclub-bg.org

Колега, не им се сърди, че се опитват да ви провокират по такъв меко казано подмолен начин с това, че сте се облагодетелствали от ситуацията. Да не ги започвам БМВ клуба, че от тях не съм виждала много хора да идват на редовните ни посещения в дома, в който ходим ние. Мисля че се броят на пръстите на едната ми ръка, тези които идват и само на тях им благодаря, че го правят от сърце.

Ако решите нещо за съвместна работа направо търсете мен и мисля, че ще се разберем. Успех ви желая по нататък с всичко, което правите.
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 23 Ное 2006, 18:40

Тц тц , тез който ме разбраха евала , и то не са случаини хора. Точно кат реклама си е. Все едно БМВ-сектата кат почнаха инициятивата преди 2 години , някъде да са се канили МЕДИИ а ? А тука че някви форумни лелки/чички/батки регистрирани от преди година и не знаещи за ко иде реч да си мълчат, а не да се изхвърлят кат чикия.

Нарадоните коли , сори ама никъде в клипа не видях че е само с вътрешна цел направено. иначе пак съм си прав че избивате комплекси че никои не ви забелязва :mhihi:
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата