Нов потребител + снимки от BMW шоу в USA
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Къде се събирате такива фенове????
Ние тука не можем да се съберем повече
от 3-ма и то ако изкарам двете щайги...
Ние тука не можем да се съберем повече
от 3-ма и то ако изкарам двете щайги...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Мисля че трябва да се хвана аз от тука да мина през мичиган да събера Стоян и другия пичага и направо с трите бавареца да се мятаме към бостън и да се съберем с Алекс и това новото момче, ще направим една малка сбирка на БМВ Клуб България
п.с. добре дошъл

п.с. добре дошъл

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D
Относно това че съм написал точно каква кола имам и от къде съм е в същността на форума и всеки би трябвало да го прави. Ако някой има някакъв проблем или въпрос за своята кола, да знае кого да попита за съвет. Евала на 318ti.org, ако някой има проблем или въпрос, винаги ще се намери кой да ти помогне я със съвет я със някоя резервна част която не му трябва, просто са за пример.
Седалките на сивия компакт от по предния линк за който някой спомена са Vaders Sport. Точно тази кола е с двигател и кутия от M3 240 коня, спортни амортисъори Bilstein с пружини H&R. Аз направих 2-3 старта с нея и не мога да ви опиша за какво става въпрос. Като седнеш седалките те обхващат от всякъде абе маняшко от всякъде. Аз много се зарибих за М3 имплант
По моя организация се осъществи една от по предните срещи на компакти тук в района (на 3-ти септември). Бяхме 8 коли което е доста добре като се има в предвид колко рядко се срещат компакти тук. Ето ги и снимките надявам се да ви харесат. Даже има и няколко видеота на не много успешни опити за дрифт:
http://www.tonyspchelp.com/318ti
Отностно среща тук в USA аз винаги съм навит за такива неща. Ако някой има път към Бостон ще се разберем да се видим.
Седалките на сивия компакт от по предния линк за който някой спомена са Vaders Sport. Точно тази кола е с двигател и кутия от M3 240 коня, спортни амортисъори Bilstein с пружини H&R. Аз направих 2-3 старта с нея и не мога да ви опиша за какво става въпрос. Като седнеш седалките те обхващат от всякъде абе маняшко от всякъде. Аз много се зарибих за М3 имплант
По моя организация се осъществи една от по предните срещи на компакти тук в района (на 3-ти септември). Бяхме 8 коли което е доста добре като се има в предвид колко рядко се срещат компакти тук. Ето ги и снимките надявам се да ви харесат. Даже има и няколко видеота на не много успешни опити за дрифт:
http://www.tonyspchelp.com/318ti
Отностно среща тук в USA аз винаги съм навит за такива неща. Ако някой има път към Бостон ще се разберем да се видим.
Последна промяна tol4o на 18 Ное 2006, 10:18, променена общо 3 пъти
There is nothing but BMW!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
tol4o написа:Отностно среща тук в USA аз винаги съм навит за такива неща. Ако някой има път към Бостон ще се разберем да се видим.
не можеш да си представиш колко много ми се идва, единствения ми проблем е че Бостън е на около 1200 мили

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Добре дошъл 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Като ще ходите до Бостън може да измислим някоя сЪбирка
макар да ми е малко кът времето 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
Fking написа:Добре дошъл,
относно колата, така и така вече си сложил М3 надписите, поне сложи и такъв двигател, че иначе тия надписи малко тъпо ще висят
Ами то това ми е замисъла, просто започнах от най-лесното интериора

Относно среща в Бостън или където и да било само трябва да се разберем. Аз това лято 2-пъти ходих в Портланд. Ще трябва да измислим нещо напролет да направим събор.
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Поздравления и добре дошъл невероятна тема евала и да ти кажа не позволявай отдилни елементи които драскат из този форум да ти помрачават ентосиазма!Ще се радвам ако си идваш в БГ да дойдеш и с нас на среща. 

- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
ivo gazcom написа:Поздравления и добре дошъл невероятна тема евала и да ти кажа не позволявай отдилни елементи които драскат из този форум да ти помрачават ентосиазма!Ще се радвам ако си идваш в БГ да дойдеш и с нас на среща.
Благодаря, относно ентусиазма никой не може да ми го отнеме. Знам че има всякакви хора, аз лично не съм се регистрирал тук за да споря с някой или да опонирам за каквото и да било. Просто искам да споделя ентусиазма си с други като мен. В крайна сметка най-важното всички да са доволни и да остават с добро чуство от разговорите които се водаят тук. Преполагам че това е една от главните идеи на форума заедно с техническия съветник.
За БГ не съм сигурен кога ще идвам, но най-вероятно следващото лято. Проблема е че не мога да взема колата си с мен

Последна промяна tol4o на 19 Ное 2006, 21:16, променена общо 1 път

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3