Жената с бялата тройка...дано да чете
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
WeiSTD написа:Е поне готина ли беше?
Де да я знам, червенокоса някаква...повече я гледах на къде кара

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Айде тука да напиша и за един с BMW E36 тъмно-синьо.
Пич, ако четеш, да знаеш, че като идваш от Метро/Техномаркет към Горубляне, трябва да влезеш от дясната, а не от лявата страна на синия знак, указващ ДЯСНО, не ЛЯВО. Щеше да ме праснеш челно...
!
Добре че набих спирачки и кривнах вдясно.
Пич, ако четеш, да знаеш, че като идваш от Метро/Техномаркет към Горубляне, трябва да влезеш от дясната, а не от лявата страна на синия знак, указващ ДЯСНО, не ЛЯВО. Щеше да ме праснеш челно...

Добре че набих спирачки и кривнах вдясно.
It's not who You are, it's who You know...
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Re: Жената с бялата тройка...дано да чете
someone написа:казах ти да продадеш БМВ-то и да си купиш Голфче, по възможност двойка...
Иаме ме си достатъчно "голфаджии", защо пък да не си остане с BMW?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дали форума не е като бюро за оплаквания ,а
"ТЕ" четат ,така си мисля или поне някой от тях
...
Георги Пенчев

"ТЕ" четат ,така си мисля или поне някой от тях

Георги Пенчев
Re: Жената с бялата тройка...дано да чете
someone написа:На жената, която днес щеше да ме мерне докато правеше ляв завой от ул. "Найчо Цанов" по ул. "Антон" (точно пред 113то училище) и караше бяло Е36, искам да и кажа няколко неща:
- миличка, като завиваш на кръстовище не е задължително да минаваш косо на завоя и да караш хората да скачат на спирачките. Верно, че караш кола със спортен дух, обаче за разлика от това, което си виждала по Ф1, воланът ти може да прави повече от 1/4 оборот. Използвай тази опция - полезна е по тесните улички.
- колата ти е точно толкова широка, колкото и моята. Още в завода ги правят такива еднакви. Можеше да погледнеш моята за ориентир, и да се сетиш, че няма как да минете две коли, едновременно покрай спрялото Пунто. Резултатът от това щеше да е, че нямаше да караш човека, който се размина с теб да се качва на тротоара, а ти самата нямаше да счупиш огледалото на Пунтото.
- това, че ти светнах с дългите като влезе в моето платно не беше поздрав, нито пък знак, че на следващата пряка има полиция. Значеше, че караш в МОЕТО платно, а аз не искам да повтарям същото като предния човек, с който се размина.
- вероятно си видяла, че докато се разминавахме говорех нещо и жестикулирах, но сигурно не си чула какво точно съм казал, защото натисках клаксона. Не, не говорех за майка ти или за леля ти...казах ти да продадеш БМВ-то и да си купиш Голфче, по възможност двойка.
Иначе нищо лично - да си жива и здрава, но е добре да се научиш да караш преди да се качиш в кола...виж ако ти се кара танк, съветите ми не са ти необходими...

Такива изпълнения опетняват изключително много марката. Даже от време на време из задръстванията в софия се замислям не са ли всички с бмв-та боклуци. Но се сещам колко много готини хора има и колко е велика марката. Та ако четат и поне един си вземе някаква поука (не че вярвам че така ще стане) то темата ще е постигнала целта си.
El_Loco написа:Такива изпълнения опетняват изключително много марката. Даже от време на време из задръстванията в софия се замислям не са ли всички с бмв-та боклуци. Но се сещам колко много готини хора има и колко е велика марката. Та ако четат и поне един си вземе някаква поука (не че вярвам че така ще стане) то темата ще е постигнала целта си.
просташкия манталитет и некъдърността на шофьора няма общо с която и да е марка

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2