Къде има повечко магазини за дрехи в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 16 Окт 2006, 20:48

единия от подлезите на НДК и подлеза на Плиска под НДК всъщност има и отделен базар също
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 17 Окт 2006, 9:57

vld написа:
Nucl3arDru1D написа:бе вие не сте у ред нещо :dunno: :kuku:

Защо да не би да искаш да кажеш,че теб никога не те е тормозила жена ти да обикаляш с нея по магазините :?:

винаги си ходи без мен, взима си някоя приятелка и се започва похода :mhihi: , аз предпочитам да :bchug: през това време на спокойствие 8)
само веднъж висях като закачалка в Манго, че имало прИмоция на парцалки :mhihi: мамата ми се *ба
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Окт 2006, 14:55

Стиа бе, ходили ли сте в тея подлези на НДК/и "базара" - там лъха на социялизъм :mhihi: ? А на Илиенци ходили ли сте? Е, там е малко по-евтино и има по-голям избор(и повече за обикаляне), други разлики няма :lol:

///sasho: мисля, че се сещам за кой магазин ми говориш и май влизахме и не харесахме нищо :uups:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 17 Окт 2006, 16:21

Извинявай ама аз нещо не разбирам. Май и твоята мацка (жена, любима и както там я наричаш) не е наясно със себе си и с това какво желае. Има магазини и магазини. И ако кажеш, че не ти стигат в цяла София, то няма кой да ти помогне. Всичко зависи от бюджета - останалото са празни приказки. Ако искаш нещо конкретно, питай за него. И пак се извинявам, ако са ти се сторили малко груби думите ми, но нямам нищо лично. ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 17 Окт 2006, 16:23

Магазини бог дал :) Аз като търся нещо конкретно тогава питам за магазин ама дрехи продават на всеки 50 метра.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 17 Окт 2006, 16:59

b2 написа:Стиа бе, ходили ли сте в тея подлези на НДК/и "базара" - там лъха на социялизъм :mhihi: ? А на Илиенци ходили ли сте? Е, там е малко по-евтино и има по-голям избор(и повече за обикаляне), други разлики няма :lol:

///sasho: мисля, че се сещам за кой магазин ми говориш и май влизахме и не харесахме нищо :uups:

ми да почнем по-отдале4е:

1. с токче ли търсиш? :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Окт 2006, 17:05

Nucl3arDru1D написа:
b2 написа:Стиа бе, ходили ли сте в тея подлези на НДК/и "базара" - там лъха на социялизъм :mhihi: ? А на Илиенци ходили ли сте? Е, там е малко по-евтино и има по-голям избор(и повече за обикаляне), други разлики няма :lol:

ми да почнем по-отдале4е:

1. с токче ли търсиш? :D

:lol: :mhihi: :yes:

Eli, Иво: Споко бе :) Идеята на темата беше да разбера къде из София има така по-голямо струпване на магазини, то е ясно че почти на всеки ъгъл има някъв магазин за дрехи, но много по лесно е да минеш по Витошка, Графа, Пиротска и т.н. отколкото да тръгнеш в произволна посока и да се оглеждаш на всеки ъгъл за магазин. Поне за мен, щото нямам нерви цял ден да обикалям и да дрема като закачалка :) Както и да е помогнахте ми, не се бях сетил на момента за Графа, а там наистина има потенцял, така че това е. живи и здрави :)

Поздрави от Англия на всички маняци! :D
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Предишна

Назад към Извън Темата