Бързи и яростни: Токио Дрифт
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
bmwfena написа:а бе жива фантасмагорияне е като РОНИН истински филм а и всеки БМВ маниак би трябвало да го е гледал
![]()
![]()
![]()
Ронин е яката мания

А на мен ми е чудно с кво око гледат на филма,истинските
японски дрифтъри,или пък тия от БестМоторинг

Просто като правят комерсия защо не я правят
с реални дрифтирски коли,които също има с какво
да привлекът внимание.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
ivantchoG написа:Сигурно е за "The Chase" (който така и не съм гледал ощеMaXimal написа:Don_Emilio написа:Последния епизод на Бързи и Яростни и пълна боза
Истинския филм за БМВ е много стар, в който един червен баварец бяга от едни куки през целия филм. В главната роля - Чарли Шийн. Но не си спомням как се казваше![]()

верно е истински но не мисля че има нещо общо с кой знае какви екстремни гонки!

а за филма токио дрифт -баси смотаняшкия филм и няма нищо общо със замисъла на другите предходни 2 епизода ,тука е пълна измислица някое дете само може да му се зарадва !
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
когато гледах филма през цялото време си пушех нервно и то не от друго ама от тъпотията която излъчва и като почнем от:
-27 годишен дрисльо с тексаски акцент и акъл отива в Токио...
-всеки филм трябва да има и един чернокож и ето къде...в токио
в "страшен филм" бяха казали веднъж че всеки филм трябва да има един чернокож който накрая или по средата умира..то е изключение в правилата
-когато монтираха двигателя на нисана в мустанга е там исках да хвърля пепелника на монитора
-главната п*тка изобщо не е оригинална,само клише фрази и изтърканото "сладко лице без цици задник незабележим" демек еби му майката едно рахитично кахектично в последен стадий на анорексия нервоза,умствена недостатъчност 3та степен и ехинокок в гъза като забележа как се опитваше да го мръдне...по секси е щеката ми за билярд отколкото тя...
-дрифтовете...пък стана и дрифт кинг на цяла Япония...сигурно японците пукнаха да ги псуват тия американци и с право ама карай...готин филм е ако искате да си вземете малкия ви 15-18 годишен племеник/син и да сънува както стана и с първата част и с втората където всичките излязоха навън всичко куцо и сакато и се правеше на рацер...мое мнение към автора на темата..всеми си направи едно Е30 и излез на воля в някоя писта и се забавлявай..не го мъчи дизелчето..то е правено да те вози евтино от точка А до точка Б и това е..
лека вечер ти желая
-27 годишен дрисльо с тексаски акцент и акъл отива в Токио...
-всеки филм трябва да има и един чернокож и ето къде...в токио

-когато монтираха двигателя на нисана в мустанга е там исках да хвърля пепелника на монитора

-главната п*тка изобщо не е оригинална,само клише фрази и изтърканото "сладко лице без цици задник незабележим" демек еби му майката едно рахитично кахектично в последен стадий на анорексия нервоза,умствена недостатъчност 3та степен и ехинокок в гъза като забележа как се опитваше да го мръдне...по секси е щеката ми за билярд отколкото тя...
-дрифтовете...пък стана и дрифт кинг на цяла Япония...сигурно японците пукнаха да ги псуват тия американци и с право ама карай...готин филм е ако искате да си вземете малкия ви 15-18 годишен племеник/син и да сънува както стана и с първата част и с втората където всичките излязоха навън всичко куцо и сакато и се правеше на рацер...мое мнение към автора на темата..всеми си направи едно Е30 и излез на воля в някоя писта и се забавлявай..не го мъчи дизелчето..то е правено да те вози евтино от точка А до точка Б и това е..
лека вечер ти желая
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Снощи го гледах . . е нема такава боза!
Има тук там некой готин дрифт и некоя горе долу читава мацка но до там. А на тоя като му слушах шибания акцент ми идеше да удара некой. (На главния герой)
Има тук там некой готин дрифт и некоя горе долу читава мацка но до там. А на тоя като му слушах шибания акцент ми идеше да удара некой. (На главния герой)
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- bmw maniaka
- кандидат ентусиаст
-
Не съм го гледал но сигурно е интересен.NO BMW!!!!

Последна промяна bmw maniaka на 07 Юли 2007, 13:37, променена общо 1 път
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е всички коментари по филма ще си ги спестя,но тоя има ЕБАТи акцента - идва ти да му завреш скоростния лост в
Как може японците да говорят по-разбираемо от родения в Америка? Ебати малоумната работа, предишните серии бяха доста по-смислени от тая (не, че имаха кой знае ква стойност...)

BMW only!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Както каза брат ми след като гледахме уникално тъпия филм Torque (не го гледайте) "Тия тъпи американци за какви ни мислят, ние все едно не караме мотори от шести клас". Поредната тъпотия. После що някви лапета се размазват и после "8 убити от ПТП-та през последното денонощие" в новините.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
гледах началото, skip-нах напред, след това отново и отново и накрая като спрях филма се почуствах затъпял... 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Требе да му сменат името на тоя филм - не Токио дрифт, а Токио драйф

It's not who You are, it's who You know...
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъ*а!!!
Мене филмчето ми беше да не е интересно ,но поне не ми беше тъпо.Имаше приятни моменти,а и да се видят нещата в тази страна е интересно.Върху смисъла и сценария можеше да се поработи още мъничко,но в общи линии фимчето ми беше приятно!Гледайте го на кино обаче,защото ефекта до голяма част се губи!
Мене филмчето ми беше да не е интересно ,но поне не ми беше тъпо.Имаше приятни моменти,а и да се видят нещата в тази страна е интересно.Върху смисъла и сценария можеше да се поработи още мъничко,но в общи линии фимчето ми беше приятно!Гледайте го на кино обаче,защото ефекта до голяма част се губи!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3