Относно фиш
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе кво ще се занимаваш да носиш, то кой знае дали те изобщо са го дали в данъчното.
На мен скоро много интересно нещо ми се случи. Спряха ме 2- ма от тия ушевите, дето ходят пеша по улиците, а аз говорех по тел. Оня вика "акт, макт и т.н". ама аз не го отразих изобщо и продължавам да си говоря, като му напрайх знак с ръка да трае малко
После като отивам и го гледам оня нещо вече пише
, а те такива квартални некви, не са катаджии и бях сигурен, че нищо не могат да пишат.
Оказа се, че тва е призовка за др ден в 10 да се явя в РПУ- то да ми пишат акт за телефона, а тия двамата щели да бъдат свидетели
На мен скоро много интересно нещо ми се случи. Спряха ме 2- ма от тия ушевите, дето ходят пеша по улиците, а аз говорех по тел. Оня вика "акт, макт и т.н". ама аз не го отразих изобщо и продължавам да си говоря, като му напрайх знак с ръка да трае малко

После като отивам и го гледам оня нещо вече пише

Оказа се, че тва е призовка за др ден в 10 да се явя в РПУ- то да ми пишат акт за телефона, а тия двамата щели да бъдат свидетели

grnka написа:...имах неплатени актове общо 120 лв от 2003 година и ходих преди 3-4 месеца и ги платих..Лелката ме гледаше изумително и веднага ме обслужи![]()
Мисля, че си направил грешка с плащането на актовете от 2003. Те имат 2 години давност, поразгледай в тази тема цитата от ЗАНН http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ht=#303556 Не е трябвало да ги плащаш, а да поискаш да ги анулират по давност. Предполагам, че ти трябва чисто досие за кредит или нещо от тоя род. Виж в ЗАНН (ако не са го променили, преди беше там) каква е давността на фишовете. Най-вероятно е 2 години. Така ще знаеш какво да правиш и ще си подготвен да отговориш, ако чиновника започне да разтяга локуми.
Чиновника е гадно племе. Изпитва удоволствие да прибира парите на хората все едно са за него

Глоби доколкото знам се плащат в данъчното, сега НАП.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
ivan1979g написа:Глоби доколкото знам се плащат в данъчното, сега НАП.
В КАТ има банкова сметка и доколкото знам вече само така се заплаща, но може и да греша
Ама май не ви се е налаголо да посещавате КАТ а

Нищо така трябва

П.С
какво е НАП
национална агенция пътища

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
отиваш в общината исакаш си една справка дължиш ли нещо ако кажат не имаш си доказателство и немогат да кажат, че имаш нещо да плащаш... ако не пак може си платиш или не ... хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- _BoBI_
- ентусиаст
-
не аз съм чужденец и кредит едва ли ще ми дадат някога
просто не обичам да имам задължения нито са ме потърсили по постояния адрес макар че не съм го сменял от 4 години насам,имам лична карта на временно пребиваващ където е отразен адреса ми с етажа и апартамента и пощенска кутия с моите имена пред блока ама нищо не дойде..
не искам да го оставя и след 2-3-4 и т.н. години дойде някаква призовка в Гърция гласяща "ела да платиш" че там всичко е в една система и не можеш да мръднеш ако не си плащал..ни кредит,ни мобилен телефон,ни осигуровки ни дъвка не можеш да купиш..та затова..
понеже не си пазя фишовете и съм сигурен че имам 2-3 още и искам да ми се махат от главата...

просто не обичам да имам задължения нито са ме потърсили по постояния адрес макар че не съм го сменял от 4 години насам,имам лична карта на временно пребиваващ където е отразен адреса ми с етажа и апартамента и пощенска кутия с моите имена пред блока ама нищо не дойде..
не искам да го оставя и след 2-3-4 и т.н. години дойде някаква призовка в Гърция гласяща "ела да платиш" че там всичко е в една система и не можеш да мръднеш ако не си плащал..ни кредит,ни мобилен телефон,ни осигуровки ни дъвка не можеш да купиш..та затова..
понеже не си пазя фишовете и съм сигурен че имам 2-3 още и искам да ми се махат от главата...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
grnka написа:не аз съм чужденец и кредит едва ли ще ми дадат някога![]()
просто не обичам да имам задължения
Ще повярвам, че вървим напред когато повече хора като теб искат да си платят, а не се правят на мишоци

- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Малко инфо: фишовете не ходят в данъчното!
След 7 дни става влязло в сила наказателно постановление, т.е. трябва да си платиш на държавата. Оттам отиват към Агенция за държавни вземания, които могат всичко да направят с вашата собственост
Това с давността минаваше до 2006година от тогава нещата се затегнаха и както гледате и слушате новини на длъжниците ще им дойде в повече
grnka: В НАП могат да ти направят такава справка. Нито в община, нито в кат, директно там отивай

grnka: В НАП могат да ти направят такава справка. Нито в община, нито в кат, директно там отивай

There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Имам 2 наказателни постановления и още едно в напреднал стадий.
Ама на бележката от НАП която изкарвах преди седмица пишеше "НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ"
Ама на бележката от НАП която изкарвах преди седмица пишеше "НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ"

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2