Жребий за европейското
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Хора елате си при нас. Словения ще ни правят смешни, да не говориме за Албания, дето всички ги мислят за аутсайдер
Само гледайте да видите ... та ния нямаме отборе бе, или по точно имаме два национални отбор и треньор позьор ... ебати футбола.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
tonkata написа:сравнение с др групи наистина е лек.представете си да бяхме при швеция дания и испания
Неможе и при трите.. и мога да ти кажа, че холандия са в пъти по добри от датчаните и особенно онея смешници испания..

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Наистина жребия е доса добър и мога да каже, че извадихме късмет.Още повече , че за Евро финалите се класират бървите два отбора в групата - та си мисля че тези два отбора са Холандия и България!
Няма да имаме конфликти с Холанците, а Руминците трябва да ги прецакаме защото имаме да им връщаме!Бреди години, май пак за европейско Руминците след скандално уговорем мач /ма не си спомням с кой отбор, но беше голям скандал/ класираха техния съперник за сметка на България! Така че съм оптимист! Успех на Ицо и компания !!!
Няма да имаме конфликти с Холанците, а Руминците трябва да ги прецакаме защото имаме да им връщаме!Бреди години, май пак за европейско Руминците след скандално уговорем мач /ма не си спомням с кой отбор, но беше голям скандал/ класираха техния съперник за сметка на България! Така че съм оптимист! Успех на Ицо и компания !!!
::: vankata™ :::
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2