Имаш куче-плащаш данък

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Ное 2005, 20:30

Иво написа:Тия май не са редовни :) Ако не декларирам, че имам куче ще ми го вземат ли :mhihi:

Тоя закон ще го "вържат" с още един (не мога да се сетя как се казваше - за общите части и нещо си) и като се появиш с куче, на живущите във входа първата им работа (на съседите, домоуправителя и касиера) е да те попитат, дали си си платил данъка. И сега Домоуправителя гони майка ми, всеки месец да заплаща в касата на входа по 1,00 лев затова, че отглежда куче. На година идва 12,00 лв., това е също данък Куче, Кученце и прочие домашен любимец. :) Предлогът е, че можело или би било да цапало входа... 8)
Да караш Peugeot е страст!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 25 Ное 2005, 20:31

Ми те и хора мога да те нападнат на улицата :D Дай да изтребим всичко :D Шегувам се сега де, но ако направиш нещо на куче, което те е нападнало си е в рамките на нещата. Мен пък не мога да кажа, че са ме нападали. Честно казано ме е нападало домашно куче от ония лошите, а от пумияр лошо не съм видял. Е, джавкали са ме ама като им засилиш некое паве и изчезват. И в никакъв случай не трябва да издаваш страха си, ако има такъв. Борбата с бездомните кучета трябва да се реши, чрез скопяване според мен. Това е що годе естествен път за намаляване на броят им значимо. А относно изпражненията по улиците. Ми според мен 90% от тях са от домашните песове. Мойто куче е в двор, но въпреки това му събираме нещата. Но всичко идва от нашата безотговорност. Хора като нас пускат животните си да го вършат навсякъде, хора като нас не им събират мръсотиите и хора като нас спират на светофара, мазно си отварят прозореца на колата и изхвърлят празна кутия от цигари и кофичка от кисело мляко. Ей такъв лайнар като видя и се побърквам. Та с повече желание и по-малко нагушване с държавни пари от страна на управляващите и проблема с кучетата, както и много други ще бъде решен максимално рационално и в най-кратък срок. Без да има нужда от масовото клане, което били заформили в Букурещ. Така, че всичко идва от нас самите. Не са виновни животните, че са се родили, не са виновни за това, че са много, но те имат право да живеят! Виновни са хората, които са допуснали да станат толкова много и да са причина за разнасянето на болести и др.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 25 Ное 2005, 21:07

Супер новина - най-накрая ще намалеят л**а пред блоковете!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 25 Ное 2005, 23:18

мен ми гонят колата щото бръмчи.
лаят вдигат шум.
пикаят ми на гумите.
не само ги блъскам ами и голем кеф ми дава.за жалост не ги улучвам често.даже са пробвах да ги тровя ама ги надрусах и спаха 40 часа и после пак.
Не ща да тъпча в ...знаете кво.
за сметка на това си храня 4 котки на съседната къща.кефят ме и птиците.
ама псета не

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 25 Ное 2005, 23:20

можеш да си горд със себе си
Изображение
Изображение

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 26 Ное 2005, 0:24

Абе вие не сте нормални?? Аз никаога немога да направя това което казват повечето от вас!! Я се замислете малко какви глупости само говорите?? :evil: :evil: :evil: :evil: Иво брат ми аз съм яко за теб!! И аз имам куче и знам какво е!
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 26 Ное 2005, 0:34

Малииии на къде е тръгнала темата малко У левУ .......споко де не се карайте сега... ;)

То и аз имам 2 кучета ама съм в къща и си ги гледам в двора ..... То да ви кажа това е малко не измислено !! защото не всеки ще си го декларира а камули да плаща за него ....единственият вариант е да те топне комшията и тогава... не мисля, че ще стане опашка пред общината за такова нещо.... а и другото е че има срок до 3 месеца ми то всеки може да каже, че го е взел преди 1 седмица примерно и пак ....е то ще има някакви санкции ама :roll: :roll: :roll: :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Ное 2005, 1:31

аз съм за този данак обаче ако с парите от него се направи нещо срещу бездомните кучета те трябва да изчезнат просто ме нме е хапало куче "бездомно" със часове съм седял по дърветата писна ми стиага толкоз койт оима куче плаща сички други кучета трябва да се премахнат по един или друг начин КАСТРАЦИЯТА е добър метод
theBoss подкрепям те напълно това което казваше е самаат истина
и на мен ми писна да газа в ЛАЙНА и децата като си играят в пясачника да се натъкват на лайна и да хващат разни болести
затова КАРАБИНАТА и подборен лов
П.П всичко това което написах не се отнася само за БЕЗДОМНИТЕ КУчЕТА за домашните се отнася с 2 пъти по голяма сила
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Ное 2005, 2:00

Не говорим само за помияри ами и за домашни кучета,които също нападат хора.Аз в Германия не видях нито едно куче,но забелязах,че кучетата домашни любимци май са бившите улични обитатели.Това ме наведе на мисълта,че си има приюти за бездомните и те могат да бъдат осиновявани и да се полагат грижи за тях отколкото да ги убиваме и също така да живеят в тези приюти.
Това с убийството на животни е глупаво.Животно не бих убил за кеф никога ма за човек се замислям ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 26 Ное 2005, 5:26

Приятелю, разхождал ли си се някога късно след дискотека с приятелката си.... представяш си... и да те подгонят 20-30 изруда-пумияри!!! Я пак нещо в защита на псетата! И мен ме кефят тези готините от рекламите на "Цезар", но действителносста е по-различна! Щом ще гледат на етажа лаещ будилник да си плащат, пък дано с тия пари стане нещо, което да компенсира тоя кошмар!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 26 Ное 2005, 9:58

naskoksan написа:на мен лекинко ми е писнало вече
целия тротоар пред входа да е
осеян с фъшкии.
Нищо против нямам в това да имаш
домашен любимец, но нека това
по никакъв начин да не засяга
околните!!
А за бездомните кучета има лек,
но в последно време патроните са кът :mhihi:

А баш! Това е точно и моето мнение... Писнало ми е не от бездомните кучета, а от тия помяри, съседите ми с техните "любимци", дето входа мирише на мега мега лайна :evil: [/quote]

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 26 Ное 2005, 11:42

ЕЕЕйййй, колко прав съм бил през целия си живот да ги ненавиждам тия коли БМВ-тата, то имало защо! :twisted: :twisted: :twisted:
Абе Ф-14, един като теб куче мразец, дето гони да ги гази кучетата, в една приятна юнска сутрин можеш ли да си представиш колко много го бих, имаш ли най-бегла представа изобщо... или некой набеден поуицай с пистоует дето ги върши същите мизерии и ги отстрелва, защото му доставя удоволствие на комплексираната му тиква... а? :1: :1: :1: :1:
Те полицаите, митничарите и т.н. са много корумпирани - всите до един... тях треа ли да ги отстрелваме поради тая причина, защото според Крумовите закони, всичките гореспоменати индивиди, би трябвало да бъдат докарани до там, че да им се плащат инвалидни пенсии! Друг е въпроса, че заради тяхната лакомия в страната се внасят, произвеждат и продават всевъзможни прахове и хапчета, идиоти с по 3 висящи дела пият кафе всяка сутрин на бул Витоша, ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ЗАРАДИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИ И НЕХРАНИМАЙКОВСКИ ИНСТИТУЦИИ, СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СА СЧИТАНИ И ПРИЕМАНИ ЗА ОТРЕПКИ ТУК СА НА МОДА И ДЕЦАТА ГИ ГЛЕДАТ С ВЪЗХИЩЕНИЕ... НЕ ТОВА НЕ Е ВАЖНО, НА ВАС КУЧЕТАТА СА ВИ ВИНОВНИ!! :bang: :bang: :bang:
А може би основна причина за това е вашата безпомощност към изброените проблеми и поради тази причина сте оприличили всички четириноги с Хитлер? :kuku: :kuku:

Решението на проблема с бездомните кучета е от голяма важност - да!!! Но решението не е всеки шофьор полуидиот да се справя самостоятелно с животинките... Били му пикаели на гумите, ми като спреш на някой междуградски път и ми се изпикаеш в нивата аз трябва ли да те гоня да те газя? :shock: :shock: :shock: Или не, защото за теб това си е "човещинка", а кучетата не може да пикаят а? :roll: :roll:

Данък за кучетата - ок! Аз съм за! Съгласен съм, даже ми харесва, но парите от този данък искам да знам къде отиват, защото лично мен не ме е нито гнус, нито срам, ако сложат кошчета за кучешки изпражнения да с пликче да изхвърлям акитата, във въпросните кошчета!
Да не стане само парите от този данък да занимават за ремонт на улиците и Бойко да прави ремонтите както Стефчо далаверата до преди 1-2 години когато ремонтирахме вече ремонтирани улици....
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар

Мнение от Nasti » 26 Ное 2005, 11:47

Bavarishe написа:Не говорим само за помияри ами и за домашни кучета,които също нападат хора.Аз в Германия не видях нито едно куче,но забелязах,че кучетата домашни любимци май са бившите улични обитатели.Това ме наведе на мисълта,че си има приюти за бездомните и те могат да бъдат осиновявани и да се полагат грижи за тях отколкото да ги убиваме и също така да живеят в тези приюти.
Това с убийството на животни е глупаво.Животно не бих убил за кеф никога ма за човек се замислям ;)

Да бате могат, ама кофти в приютите в България работят пичове като Ф14 и Дъ Босс (като е бос да си обуе чорапи) и ги приспиват преди някой да може да си хареса животинче, на една позната и бяха приспали ДОМАШНОТО КУЧЕ, ДОКАТО ОТИДЕ ОТ ТЯХ ДО ПРИЮТА!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Ное 2005, 11:54

Nasti, da ne dawa gospod jena ti da naprawi spontanen abort, zashtoto krotko kuche pomiqr s skocuilo na gyrba i. Togawa druga pesen shte zapeesh.

Syjalqwam, no cyr neshto ne raboti :(
Изображение

Аватар

Мнение от Nasti » 26 Ное 2005, 12:01

Това което казваш е много неприятно и много тъжно пич! Съжалявам за което, но моето виждане по въпроса е по-различно и ако те интересува, мога да ти го ракажа с удоволствие на по бира, телефона ми много лесно ще намериш, мисля че ще ни е итнересно да си бъбрим...

Аз подкрепям виждането че живот НЕЗАВИСИМО ЖИВОТИНСКИ ИЛИ ЧОВЕШКИ може да бъде отнет само от този, който му го е дал... това не сме нито ти нито аз...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата