За всички Голфомразци
Модератор: Общи модератори
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Кажи ми като направят и салон, който придава атмосфера като 760 Индивидуал и струва 500 евро 

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Някой направо да пуска една тема в "Масови покупки" и всички да взимаме голфчета muhihihihi muhihihihi muhihihihi
Това ме умори

А до автора на статията- на тези, които не харесваме голфовете трябва да ни е тъпо, че са пуснали такава кола ли?!

- F-14
- младши ентусиаст
-
я виж тука и ми кажи колко според тебе е тоз бавен голф като коне...и колко бмвта ще се похвалят с подобни показатели на писта драг и квото искаш там?
или пък ей тоз
нямало "бързи" голфове викаш???
я пак?
мнооо гадни тез голфове бре...никога няа си купа как?ше карам е36 ей такова кат мойто смотано 150 коня дето мноо върви ма няя си купа голф
))))))))))) щото мноо гаден 

или пък ей тоз

нямало "бързи" голфове викаш???
я пак?
мнооо гадни тез голфове бре...никога няа си купа как?ше карам е36 ей такова кат мойто смотано 150 коня дето мноо върви ма няя си купа голф

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Снимките на тоя голф са яки
почвам да се замислям дали да не си взема такъв заради чадърчето сложено на капака 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Темата беше дискутирана

Няма смисъл да се пише отново,според мен ...
Георги Пенчев
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Аз да съм казал,че фвто е по-добро от БМВ-не си спомням.Само дадох информация за двигател без аналог,а сложих заглавието такова нарочно за да предизвика интерес.Информацията е от autobild.de.където това голфче разпуква гъза на 1.9цдти астра,а относно издръжливостта не мисля,че ще има проблеми-ФАГ няма да рискуват грандиозен провал точно с голф.Иначе не се дразнете и нашите ще искарат някоя каскада бензин 

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
в аутоекспрес има тест сравнение на голф Р32 и новото Е87 130и предлагам да го прочетете и после пак ще си говорим за голфета и колко били бързи 

Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
F-14 написа:я виж тука и ми кажи колко според тебе е тоз бавен голф като коне...и колко бмвта ще се похвалят с подобни показатели на писта драг и квото искаш там?
Всичко е о.к. , но като споменаваш такива проекти - дай да говориме за български, такива. Защото
свят - широк, проекти - много.

Driver's Racing Team
- F-14
- младши ентусиаст
-
lowdriver написа:F-14 написа:я виж тука и ми кажи колко според тебе е тоз бавен голф като коне...и колко бмвта ще се похвалят с подобни показатели на писта драг и квото искаш там?
Всичко е о.к. , но като споменаваш такива проекти - дай да говориме за български, такива. Защото
свят - широк, проекти - много.
няя как да стане щото първо хубави голфове в БГ НЯМА.
Второ и да има няма да имат кинти да ги направят щото тука сульо и пульо голф си купува...
а па тва за бмв 130 и голф р32....забраи батка
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
F-14 написа:няя как да стане щото първо хубави голфове в БГ НЯМА.
Второ и да има няма да имат кинти да ги направят щото тука сульо и пульо голф си купува...
а па тва за бмв 130 и голф р32....забраи батка
Понеже БМВтата в българия са едни наточени, направени, вообще . . .
Щом ще си говорим за пипнати коли, тогава какво вообще намесваш стандартна Българска 320ка?
Тези теми вече стават смешни

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.