Зловещата катастрофа патрулка-лийнейка с двама мъртви
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Зловещата катастрофа патрулка-лийнейка с двама мъртви
Не се изисква много акъл да се сети човек че с тая 30 годишна съветска гробница повече от 70-тина км в час не са успели да развият. Вътре е дискотека с тая скорост и отвсякъде вие вятъра.
А полицаи тръгнали на спешен случай, да гонят престъпници в конкретния случай да гонят крадци и да слагат и махат колани
това e само във филмите!
А полицаи тръгнали на спешен случай, да гонят престъпници в конкретния случай да гонят крадци и да слагат и махат колани

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Демирев написа:Не се изисква много акъл да се сети човек че с тая 30 годишна съветска гробница повече от 70-тина км в час не са успели да развият. Вътре е дискотека с тая скорост и отвсякъде вие вятъра.
А полицаи тръгнали на спешен случай, да гонят престъпници в конкретния случай да гонят крадци и да слагат и махат колани![]()
![]()
![]()
това e само във филмите!
Тука всичко е Анархия и Абсурд .. Те бившия ни МИНИСТЪР НА OTБРАНАТА ни арестуваха,ти какво очакваш..
Аз съм убеден,че патрулката е виновна ушанките и мислят,че като имат Буркан и Униформа и са фанали господ за ... нали ги гледам как като не им са чака на светофарите си пускат бурканите и си минава на червено

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
alx, вица е изключително неусместен и обиден!
Без страх, без спирачка!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Кой е виновен не се знае! Бързали са и двете коли. Били са в неправилното време на неправилното място! А нали знаете, за мъртвите или с добро, или с нищо!
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Представяте ли си ако имаше кой да им пусне онази реклама... с девиза: "Сложи колана, спаси живот!" ?
Според мен не толкова скоростта, колкото неслагането на коланите от страна на полицаите ги е погубило. Дано сега поне,след като видят, че не са безсмъртни, полицаите ще започнат да карат с колани; да чакат на светофарите; да не си говорят най-нагло по телефона със свалени джамове до долу за "споко бе докарай автовоза аз щи го платя" и тн. Господа полицаи, спрете войната по пътищата!

Според мен не толкова скоростта, колкото неслагането на коланите от страна на полицаите ги е погубило. Дано сега поне,след като видят, че не са безсмъртни, полицаите ще започнат да карат с колани; да чакат на светофарите; да не си говорят най-нагло по телефона със свалени джамове до долу за "споко бе докарай автовоза аз щи го платя" и тн. Господа полицаи, спрете войната по пътищата!

- 525tds1983
- Потребител
-
наистина кой е бил виновен е трудно да се каже. Това че полицаите са били с ЛАДА НИВА до някъде може да е изиграло решаваща роля за смърта им, но колеги не винете Пътна полиция за това че не са били с ОПЕЛ АСТРА а са били с ЛАДА НИВА, много от знаеме плюсовете на СОЦ автомобила в зимни условия, а и от гледна точка на цената, с извинение но с опелите не могат да се превземат тротоари и преспи сняг, та дори и селскостопански ниви когато се наложи нали?
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Доста внимателно разгледах клипа ...
На никой ли не му правят впечатление следните неща!
Начина на деформация на Транзита,усукването на задният мост на Нивата и не на последно място повдигнатият отляво преден капак,деформираната дясна врата,и останала непокътната лява !?
Всички тези неща взети заедно + мястото на инцидента и метереологичните условия,лек десен говорят само за едно
Загуба на управление,от високата скорост!
Всеки от вас е гледал краш тестове,и капака се повдига от другата страна,не от ляво,защото там прилича на хармоника,а лявата врата понякога е невъзможно да бъде отворена!
Според мен има нещо гнило ... Нещо е излязло пред Нивата и опитвайки се да спре, шофьорът (няколко пъти в репортажа ясно се вижда клюмналата му глава,което според мен трябва да бъде цензурирано) е натиснал спирачки,Ладата си е продължила направо и е срещнала преминаващата в този момент линейка!
Малко като крими роман е,но според мен това е версията,впредвид всичките обстоятелства!
Колкото до това кой с предимство,кой не мисля че не е тази тема мястото!
Обособени са като коли със СРД,т.е. не трябва да ви интересува кой и за къде бърза,защо и т.н.,все пак ако и аз/вие имахте буркан,нямаше да сме по-различни!
На никой ли не му правят впечатление следните неща!
Начина на деформация на Транзита,усукването на задният мост на Нивата и не на последно място повдигнатият отляво преден капак,деформираната дясна врата,и останала непокътната лява !?

Всички тези неща взети заедно + мястото на инцидента и метереологичните условия,лек десен говорят само за едно
Загуба на управление,от високата скорост!
Всеки от вас е гледал краш тестове,и капака се повдига от другата страна,не от ляво,защото там прилича на хармоника,а лявата врата понякога е невъзможно да бъде отворена!
Според мен има нещо гнило ... Нещо е излязло пред Нивата и опитвайки се да спре, шофьорът (няколко пъти в репортажа ясно се вижда клюмналата му глава,което според мен трябва да бъде цензурирано) е натиснал спирачки,Ладата си е продължила направо и е срещнала преминаващата в този момент линейка!
Малко като крими роман е,но според мен това е версията,впредвид всичките обстоятелства!
Колкото до това кой с предимство,кой не мисля че не е тази тема мястото!
Обособени са като коли със СРД,т.е. не трябва да ви интересува кой и за къде бърза,защо и т.н.,все пак ако и аз/вие имахте буркан,нямаше да сме по-различни!
Последна промяна ивчо на 07 Апр 2010, 12:07, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Ами това, което е изкочило пред патрулката е било линейката . Тая трошка, при каквото и да е скорост като натиснеш спирачката рязко, се завърта на 100% на някъде
Освен това, пак подчертавам - скоростта при самия удар не е била хич висока
Инак мивката нямаше да е в багажника на нивата, а при пациента в линейката
Ако са били с астра, са щели да бъдат най-много с някой счупен крайник 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Е как ще изхвърчи таз мифка,при затворен капак на багажника,и инерционна сила теглеща напред!?
Помисли малко бе човек!
Ми не е била висока скоростта,ама 60 си е много като си без колан!

Помисли малко бе човек!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

ивчо написа:Е как ще изхвърчи таз мифка,при затворен капак на багажника,и инерционна сила теглеща напред!?![]()
![]()
Помисли малко бе човек!
Напротив, ще изхръчи напред, през седалките и предното стъкло и ще се вреже в линейката

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
скоростта наистина не е била кой знае каква ,но според мен те просто са изпуснали завоя и никой не им е излязъл ,щото щеше да е между двете коли. прав е и колегата за мивката. а тва ,че отгоре седи буркан не я прави кола със специален режим на движение-не бъркайте нещата. прави я само ако буркана е пуснат или сирената е включена-не и щото са монтирани на нея... и дори и включени не ги прави безсмъртни ,нито другите в движението и трябва пак да мислят дали ще има възможност друг участник в движението да им направи път и да се дръпне...
удряла ме е линейка на сливница с пуснат само буркан -аз бях с колело и просто на зелено не се огледах и пресякох ,а нисата ме отнесе-прати ме под колите на светофара. нищо ми нямаше ,освен счупеното колело и одран целия ,но просто само с буркан не очаквах ,че ще налети -ако виеше щях да я чуя....
удряла ме е линейка на сливница с пуснат само буркан -аз бях с колело и просто на зелено не се огледах и пресякох ,а нисата ме отнесе-прати ме под колите на светофара. нищо ми нямаше ,освен счупеното колело и одран целия ,но просто само с буркан не очаквах ,че ще налети -ако виеше щях да я чуя....
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Да съгласен!Ако е кутия става!
Ама таз мифка дето е 80-100 сантима,няма как да мръдне накъдето и да е!Тя ще мръдне де,ама няма как дамине на никъде!
Както каза Иво,просто са отървали завоя ...
Ама таз мифка дето е 80-100 сантима,няма как да мръдне накъдето и да е!Тя ще мръдне де,ама няма как дамине на никъде!
Както каза Иво,просто са отървали завоя ...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
специално за мивката -ето ви малко опит:
кола на нсо с монтирана станция в багажника-колата е мерц от пурите!1994г-след мача с немците.
удара е с около 80 в дърво-станцията тежи около 200 кила.
беше ги залепила и двамата със се седалките-предни и задни за таблото. оживяха ма с много счупени тазове и кокали и то от станцията -не от удара в дървото...
та и мивката с повече от 60 сигурно е щяла да им дойде на гости отпред...
кола на нсо с монтирана станция в багажника-колата е мерц от пурите!1994г-след мача с немците.
удара е с около 80 в дърво-станцията тежи около 200 кила.
беше ги залепила и двамата със се седалките-предни и задни за таблото. оживяха ма с много счупени тазове и кокали и то от станцията -не от удара в дървото...
та и мивката с повече от 60 сигурно е щяла да им дойде на гости отпред...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
SKISA написа:а тва ,че отгоре седи буркан не я прави кола със специален режим на движение-не бъркайте нещата. прави я само ако буркана е пуснат или сирената е включена-не и щото са монтирани на нея
тогава по обратната логика, аз ако си сложа буркан на колата ама за буркан говоря е такова нещо

а не тия малките буркани и ако не го пускам, то тогава не би трябвало да съм в никакво нарушение, щото колата не ми е със специален режим, така ли

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Патрулката е изпреварвала - точно където е почнала да изпреварва има завой от който нищо неможе да се види или да се избяга от удар - а насреща е била линейката и са се ударили челно
Скороста там може би ще е била около 60 70км - не ми се вярва нивата да е набрала повече
Скороста там може би ще е била около 60 70км - не ми се вярва нивата да е набрала повече
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4