Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Модератор: Общи модератори
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Re: Футболист от ЦСКА пребил манекенка защото е красива!!!
Мишел написа:Ми не, мила....ама гледаш, мислиш, преценяваш....
Идеята на поста ми беше, не че е правилно (написала съм го с големи букви)....а че не е за жалене, защото приоритетите й са сбъркани...
Да, това че не може да преценява мъжете не оправдание да бъде бита, но носи рисковете си ..
Погледни го от тази гледна точка.
Ще се опитам да го обясня по друг начин. Теб бият ли те?
Сигурна съм че не. Мен също

Последна промяна Bella на 25 Мар 2010, 1:11, променена общо 1 път
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Ей в тоя форум е било пълно с психопати, даже и психопатки, още малко и медал ще му дадете на тоя комплексар орлинчо
Ми кой знае колко пари е потрошил човека за нея вечерта, па тя да не му пусне , ми нормално така да реагира
Другата теория, съдейки по това как изглежда , е че е извадила некоя паламарка и се е опитала да го опъне него, ма той не се е поддал на изкушението, тъй да се каже
А в интерес на истината хич не ме *бе за тях, възприемам ги като някакви артистчета безмозъчни, дето идеята им е да ни забавляват нас, простолюдието с ицепките си. Ми малко и претапицирали физиономията, голям праз, в света се случват доста по големи трагедии, като Хаити примерно 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Милко, като гледам повечето коментари в темата ти, излиза, че момата си го е търсила, намерила, и заслужила
.
Дето се казва, последния да затвори вратата
.

Дето се казва, последния да затвори вратата

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
dimithur написа:Ми кой знае колко пари е потрошил човека за нея вечерта, па тя да не му пусне , ми нормално така да реагираДругата теория, съдейки по това как изглежда , е че е извадила некоя паламарка и се е опитала да го опъне него, ма той не се е поддал на изкушението, тъй да се каже
А в интерес на истината хич не ме *бе за тях, възприемам ги като някакви артистчета безмозъчни, дето идеята им е да ни забавляват нас, простолюдието с ицепките си. Ми малко и претапицирали физиономията, голям праз, в света се случват доста по големи трагедии, като Хаити примерно
е ти ако сравняваш живота с хаити

Bella, прибързано го написа ми се струва това.
Пича си е за затвора. Пълна олигофрения е да биеш жена. Дори и шамар за мен е прекалено,
Обаче мнението на Мишел се препокрива с моето.
Пича си е за затвора. Пълна олигофрения е да биеш жена. Дори и шамар за мен е прекалено,
Обаче мнението на Мишел се препокрива с моето.
ivan83 написа:dimithur написа:Ми кой знае колко пари е потрошил човека за нея вечерта, па тя да не му пусне , ми нормално така да реагираДругата теория, съдейки по това как изглежда , е че е извадила некоя паламарка и се е опитала да го опъне него, ма той не се е поддал на изкушението, тъй да се каже
е ти ако сравняваш живота с хаити
Не бе, върпос на приоритети просто. Кой знае сега точно в тоя момент, дето си спамим във форума, колко други българки и небългарки също им претапицират физиономиите, ма за тех никой не пише, нали ? Вероятно щото нямат достатъчно силикон в ц*ците, устата и мозъка. Има доста по-големи трагедии по света, че точно са па за тая да седна да зема да рева, дето и без това ми е доволно противна. Утре ще отиде на некой тенекиджия да я поизкърпи малко и ще се забрави целата патаклама

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Тоя орлинчо сигурно е на принципа ''Щом не пускаш - бой ще ядеш
И на него му е простено.... не вкарва голове за ЦСКА и иска поне нещо да вкара
А един футболист ако не вкара си го изкарва или на топката или на съдията... в случая си го е изкарал на жената
ААА и ето още историйки за тоз ''виден плейбой'' http://footballbulgaria.gol.bg/2010/03/ ... jeni.74252

ААА и ето още историйки за тоз ''виден плейбой'' http://footballbulgaria.gol.bg/2010/03/ ... jeni.74252

Как па започнаха да никнат като гъби след дъжд тея истории, досега как па никой не се сети да се оплаче 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
до са коментирах само на милко поста -са ше кажа и за оня тупан!
гледах интервюто му -от сто километра си личи ,че я е пребил! без да водя разследване мога да му дам присъда! бил я е и е простак и я е бил ненужно в смисъл без причина ,а и да има причина -смешник! явно е садист.
дано му резнат тъпата тиква в съда! изобщо не е важно тая тъпа ли е ,сотаджийка ли е ,ква е... било я е говедото 100%.
п.с. тцъ ,димитре! тъпотията да пребиеш жена е тъпотия ,независимо от тва дали е известна или не...
гледах интервюто му -от сто километра си личи ,че я е пребил! без да водя разследване мога да му дам присъда! бил я е и е простак и я е бил ненужно в смисъл без причина ,а и да има причина -смешник! явно е садист.
дано му резнат тъпата тиква в съда! изобщо не е важно тая тъпа ли е ,сотаджийка ли е ,ква е... било я е говедото 100%.
п.с. тцъ ,димитре! тъпотията да пребиеш жена е тъпотия ,независимо от тва дали е известна или не...
- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
Според мене тоя гъз е за панделата. Най-вероятно преувеличават яко с часовете, травмите, кръвта и другите неща, но тази жена не заслужава побой бил той 3 минути или 3 часа. Сега му гледах интервюто по БТВ и пича не му дреме особено, щот знае, че нищо няма да му се случи. Факт. Нищо - всичко се връща 

Ми естествено, че нищо няма да му се случи, все пак прокуратурата остана последния бастион на комунагите 

Мишел написа:Bella написа:liloff написа:Михаелка, не съм очаквал жена да напише такъв пост. Евала.
Поста на колежката не го коментирам ,но и твоя еК'во трябва да е направила , която и да е жена за да я пребиеш .Не да й шибнеш един шамар ,а да я пребиеш .И да не ти е пуснала и да те е излъгала и квото и да ти е направила не е голямо геройство да я опердашиш .Ми проста била ,ми не знам ква била .Ми мноу па важно -дай да й разбиеме мутрата и да й счупиме краката мое па да се оправи
Ми не, мила....ама гледаш, мислиш, преценяваш....
Идеята на поста ми беше, не че е правилно (написала съм го с големи букви)....а че не е за жалене, защото приоритетите й са сбъркани...
Да, това че не може да преценява мъжете не оправдание да бъде бита, но носи рисковете си ..
Погледни го от тази гледна точка.
Ще се опитам да го обясня по друг начин. Теб бият ли те?
Сигурна съм че не. Мен също
Ти пък как и разбра приоритетите, че и оценки се дават...

Жалкото е, че това не е първата негова жертва, а първата която проговаря.. Но заради общество, като това, типично по нашенски, жертвата ни е виновна, нормално виреят такива психопати..

Тук говорим за зверски побой и за мен е абсурдно да се толерира..
..явно за теб, всяка бита жена е к**ва..евала ти!!

Дееба и футболистчето нещастно... комплексарче недно, не можа ли да се заяде с някой мъж бе, к'во е т'ва, жена да биеш. Жена и дете не се бият!!! Трябва да си ебати скапаняка за да го направиш. Курва-к**ва, приключваш с нея и дотам... к'во се прайш на мъж?!? Що не дойде при мен? тъкму съм му в категорията, като гледам няма 70 кила... Обаче тя сигурно не му е отвръщала на ударите много-много???Една добра присъда и ебане от представители на малцинствата в затвора заслужава т'ва леке. Хау.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Кой знае колко тръби е продухала