НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ към МАЛЦИНСТВОТО???????????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ към МАЛЦИНСТВОТО???????????

Мнение от warrior » 24 Сеп 2009, 20:39

Как ми се иска да си имаме един Гулаг за такива изроди

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 24 Сеп 2009, 21:12

А после всички плюят по скинарите, че биели мангали. :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 24 Сеп 2009, 23:08

е за това смъртната присъда трябва се върне :ranting: :censored:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

кандидат ентусиаст
Аватар

Re:

Мнение от Механджията » 24 Сеп 2009, 23:57

Toneloker написа:А после всички плюят по скинарите, че биели мангали. :no:

кой ги плюе? аз съм напълно 'за' - от 10 мангусти най-много двама-трима да са 'нормални', останалото е паплач и сган :bang: ...

лека и пръст на жената, ако съм на сина и, ще ги изпотроша тихомълком подобните на тоя мангал, начини винаги има, кварталния като си затвори очите, и познай.... ;)

относно скинарите...... няма да забравя какво ми разказа едно аверче, рокерче от един мото-клуб - разправя ми, седят си, пият биричка, и по улицата - баир, някъв мангал върти бясно педалите на едно балканче, станал прав и се набира... тъкмо се учудили кво става, и в тоя момент като товарен влак двама огромни бръснати, с военни гащи и кубинки, след мангала нагоре :mhihi: ...така трябва, да ги мачкат на всяка крачка, да се понаплашат наглите цигани....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 25 Сеп 2009, 0:28

M-TEAM написа:е за това смъртната присъда трябва се върне :ranting: :censored:

абсолютно ЗА :yes: особено за такива рецидивисти и ключовите думи "особено жестоко" - и тук имам предвид без оглед на расова принадлежност...
И това с отрядите ми хареса... малко е крачка назад във времето сякаш, но за такива екземпляри дори смъртната присъда ми се вижда хуманна...
Такива трябва да се молят да не ги пуснат на свобода... да се страхуват от обществото... но всички са/сме силни на думи и пред монитора, реално малко хора биха загърбили семейството си и да си провалят живота в името на погубването на подобна измет в страна, която не брани интересите на данъкоплатците и на нормалните хора, а защитава паразитиращите прослойки...
Ще спра до тук да не прекаля и аз с изказванията...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 25 Сеп 2009, 9:57

не смъртна присъда, а каторга до живот. да се мъчат, майка им да :censored:
Изображение Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Сеп 2009, 10:06

eekset написа:

не смъртна присъда, а каторга до живот. да се мъчат, майка им да :censored:

Да бе да, да им плащаш храна, легло и лечение цял живот. Не става.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 25 Сеп 2009, 12:23

Ауууууу, не е истина просто :shock: :shock: :shock:
Аве как тия мангали ще са живи още бе :bang: :bang: :bang: за тех само това и за съдиите които са :ranting: просто не трябва да позволяваме това. :banghead:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

кандидат ентусиаст
Аватар

Re:

Мнение от e36_Fanatik » 25 Сеп 2009, 17:05

uCnaHeTcA написа::shock: :shock: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re:

Мнение от xpl0d » 25 Сеп 2009, 17:16

georgymk написа:да,ето,и като пребия някои мангал с гаичeният ключ които нося в раницата(30-и някои номер беше)
после по дирекции,и педалогичeски стаи...
ще ви кажа една случкa,миналата година си купувам закуска циганина минава и ми плюе в закуската,и ми вика да ти е сладко,викам си на акъл,ся ще видим на кого ще му е сладко..... бяхме из вън даскало,прибягах до 4-ят етаж където учa,извадих ключa и го чaкам,на 3-тият етаж на стълбите както се качва един чeлен удар в "скоростната кутия" и падна по гръб,главата спукана че и сътресение имаше,сравнително леко го ударих,след това,вече имам "досие",педалогичeски стаи,психолози,директорки, и боклуци...и заради това нещо сега сяка седмица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходя при психолог...от училището го изискват.
как няма сме на това дереже,само бои за тези гадини.... :uups:
а на тези гадове дето са направили това нещо,дано им исъхнат ръчичките мазни...

Е ти и ти си намерил де да го мелиш. Що не изчака след кат свършите, извън даскало, да не те види никой. :dummy:
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 25 Сеп 2009, 18:47

Не е нормално да стават такива работи без значение кой го е извършил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 25 Сеп 2009, 18:56

Ой Ой Ой Хи*лер е герой ! :) :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Сеп 2009, 21:58

Има и други начини да се стреснат политиците, ама няма да стигнем Франция и Гърция скоро. Щот там излизат хората и правителствата просто клякат и го поемат. А тука е обратното.

И отговора:
Защото вместо да се бием, бягаме...Да, ако се биеш може и да те набият unsure.gif Ама да си дадеш гъза, без дори да направиш опит, да го отървеш...малко перверзно е. Да не би да ти харесва, българино? biggrin.gif
Вижда се, че не...щото бягаш, все пак. По- лесно е нали? Да идеш някъде, където някой друг се е бил за гъза си вместо теб...Тогава, не му се сърди, че те смята за "прислуга" или натрапник...защото си такъв. Той има с какво да се гордее, ти не...ти просто бягаш. Шибан страхливец си!
Баси, няколкостотин роми с брадви и ножове, нахлуха в квартал обитаван от българи...и българите се покриха, заключиха се и се посраха от страх...А в този квартал, българите са хиляди angry.gif
Бах му майката, кога си сменихме ролите? Ние сме мнозинството...Моем ги ошамари, когат си поискаме.
Аааа, сетих се! Откакто заиграха цветовете...Наистина ли сме, чак толква тъпи? Явно да...

Аз съм съгласен с отговора. Цитатът е от друг форум(линка малко нагоре). Ако мога да си позволя да попитам и аз Кога си сменихме ролите? Помня, че преди, само като видеха униформа, мургавите правеха мургави и гащите, а ся кво? Няма да стане тая - поне аз от Гето мен мога да ям много бой, но поне ще знам защо. Да, били са ме. Да, лежал съм в болница. Да, ходил съм в gipsy ма'алата в 2 сутринта, като извиках "Изчезвай от държавата ми УЕЕ", ако не бях в кола с 3по150 кг колеги от джудото, сигурно нямаше да ви го разказвам :mhihi: . Преди няколко дни ходих към кърджали. Е там, освен хубавите сладкарници в центъра на града, друго хубаво (според мен) няма.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Сеп 2009, 22:26

http://bg.altermedia.info/?p=7016 - Нали няма да ме накажат от ХЕЛзинкския комитет, примерно за уронване на престижа на ромите, който според мен трябваше отдажна да се чувстват по-ниски от тревата. Ако аз имах дете, и това му се случеше, ако ще и нарко-бос от Колумбия да е - няма да оцелее. Ако за тях е нормално да извършват полов акт (ебът) с момиче на 12, за мен не е и няма да го позволя. Според мен не е нещо повече от животно този там-какъвто-е лидер на няква организация, и като такъв, не трябва да важат закони за побой над него.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 26 Сеп 2009, 13:48

Ryapoff написа:http://bg.altermedia.info/?p=7016 - Нали няма да ме накажат от ХЕЛзинкския комитет, примерно за уронване на престижа на ромите, който според мен трябваше отдажна да се чувстват по-ниски от тревата. Ако аз имах дете, и това му се случеше, ако ще и нарко-бос от Колумбия да е - няма да оцелее. Ако за тях е нормално да извършват полов акт (ебът) с момиче на 12, за мен не е и няма да го позволя. Според мен не е нещо повече от животно този там-какъвто-е лидер на няква организация, и като такъв, не трябва да важат закони за побой над него.

Те на 12 деца имат вече.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата