Volkswagen и нова политика спрямо Porsche

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Сеп 2009, 18:51

мене пък си ме кефи панамера-та
а и димитров си каза-2016 ще сме на електричарки,който може си го позволи де :D

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Сеп 2009, 19:31

Много ми харесаха всички мнения по темата :)
И аз се дразня от кайен ,който е много далеч от марката със своята концепция която за мен в паралел с емблемата на Порше е крайно смотана :evil: Всякакви гъзари дето се тежкареят с екземпляр от марката а са с ръце в гъ*овете като става въпрос за прецизно,спортно или както искате го наричайте шофиране се качили на някакви недомислици и са много велики ... ма на двама такива по Предела им се видя много мъчно да следват зеленото старо комби та даже го губеха на спускане по завоите а много тежко го даваха наред :evil: , просто ми трябват още едни 70-ина коня и така както се появя и мина покрай тях няма и да ме виждат повече без значение къде и кога, на какво разстояние ... :evil: Това са анти Поршета ,това са недоразумения на Фолксваген , радвам се защото Порше заслужават само истински спортни машини по своите автосалони :confused:

За Панамерата мисля също ,че не е тяхния автомобил :)
По-добре като цяло да им ги спрат от ВАГ отколкото да пуснат дизелови 911, Бокстер , Кайман Комби ТДИ и прочие :!:

Е*ати , много я мразя тая компания и тоя Пийх ,много са ми противни с плоските си творения :help:

Георги Пенчев
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Сеп 2009, 20:21

Браво за Панамера, жалко за Кайена и ЕВАЛА за куража да го направят! Жалко че БМВ няма да спре 5 Series GT, 3 Series GT и други подобни същества :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 03 Сеп 2009, 20:38

То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Сеп 2009, 21:11

ivan1590 написа:То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?

http://www.youtube.com/watch?v=R5uniReXED4

Прав си....

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 03 Сеп 2009, 21:20

///peter написа:
ivan1590 написа:То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?

Прав си....

едит
:shock:
тука ако имаше ко-пилот гаранция ше дрисне яко
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 03 Сеп 2009, 21:35

///peter написа:

Прав си....

Баси само с гледане ми се вдигна адреналина...

Панамерата - не харесвам!
Кайен - Не харесвам! (с едно изключение, което ще спомена малко по-доло), но определено това им беше спасителния финансов пояс. Возил съм се, не ми допадна, докато след возенето в карера4с неможех да си взема въздух при потегляне, спиране и завиване - много ме впечетли.

А ето го и изключението. НЕ смятам, че е необходимо да пиша нещо повече след снимката...
Изображение
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 03 Сеп 2009, 21:59

Много лошо ... много.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Сеп 2009, 11:40

alx написа:
Leon написа:Ми сега к'во ш'а пра'ят турбо-гъзарите?

разбора ти е верен. само ще добавя че ако това стане фв си осигуряват "обезоръжено" порше което в бъдеще ако фв затъне да не може порша да се опита да го купи обратно... кайен беше основния доходоносен модел на порше и без него порше никога няма да могат да съберат достатъчно пари да са опасни за фв независимо колко нещата са срещу фв.

Да, беззъбо Порше е удобен вариант, че от ВАГ има да си спомнят последните 3 г много дълго време...

alx написа: за турбо гъзарите- ще карат х6м. чух че миналата седмица стив динан поканил няколко мамуни да карат х6м само с рефлаш на еку-то и да пишат в една дебела тетрадка отзиви... имало и кайен турбо с за сравнение. бмв-то било 470 коня на гумите - с 20% загуби смятай че на вала е над 600... до 100 км било 1 икарус пред поршето, след това просто отлитало... на 2 минутна писта било 6 секунди пред порша...

между другото х6м е първия камион които съм чул че по-скоро ще го обърнат от колкото да го накарат да недозавива... геометрията отпред била... от друга планета...

Ех, тез маймуни, дето ти донасят такива новини :winky:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 04 Сеп 2009, 14:05

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Сеп 2009, 15:19

///peter написа:http://www.youtube.com/watch?v=R5uniReXED4

Прав си....

Бахти изрода е този дето кара! :shock: :shock: :shock:
Ама с това дърто Porsche 911, като гледам, някъде от средата на 1980-те...
По онези времена 911 не е можело да се кара от случайни хора. :twisted:

Конкретно по темата, и аз не съм особено очарован от Cayenne и Panamera, но е факт, че първото спаси Porsche. ;)

BTW, вчера на Яворов, на светофара на телевизионната кула един "играч" с Cayenne, при това даже не Turbo, се опита да се задържи зад едно Ferrari 599, aма нещо не му мина номера. :banghead:
Онова червеното като изрева и стана страшно! :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Сеп 2009, 16:06

600 кс V12-ка... остава и да му мине номера на онзи, дето си мисли, че кара Порше... :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Сеп 2009, 16:20

Е, Ферари май са последния мохикан, който прави истински коли.Жалко, че са толкова скъпи :bcry:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Сеп 2009, 16:23

Feanor написа:600 кс V12-ка... остава и да му мине номера на онзи, дето си мисли, че кара Порше... :mhihi:

Решил е да се пробва :D :D :D иначе тея Кайени много бързо им остаря дизайна - в началото им се кефех щото кой е виждал джип Порше, но одъртяха за норматив.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Сеп 2009, 16:27

ivan1590 написа:Е, Ферари май са последния мохикан, който прави истински коли.Жалко, че са толкова скъпи :bcry:

Maй така излиза, Porsche, Aston Martin, че даже и Lamborghini вече направиха четириврати седани... :ranting:

П.П.
Всъщност, Lambo имат джип доста отдавна де, ама то е по-скоро някакво изключение или поне беше, през онези години. :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата