Лятото си отива .................
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
http://www.youtube.com/watch?v=Svifc9UG5VY
Не понасям студено време, ненавиждам го. Всяка есен сериозно се чудя дали и тази година ще преживея зимата.
Снощи беше първата студена вечер и аз вече настинах.
Не понасям студено време, ненавиждам го. Всяка есен сериозно се чудя дали и тази година ще преживея зимата.
Снощи беше първата студена вечер и аз вече настинах.
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Изкарах си прекрасно на Созопол! Първо, че бях с мотор, второ, че отидох на 2ри Август за 4-5дни, а си дойдох на 17ти. Пусках музика на Малката Текила няколко вечери, станаха много добри партита. Освен това и забих някоя и друга мацка. Абе... беше забавно, супер готино море се получи! 

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
при нас пък край на сезона няма все лято все туристи и все ЖЕГА целогодишно, така, че на които му е скучно да идва и колко Е30ки Мки има и колко ралита законни с тях се правят аве шъ вие добре а аз колко искам малко студ и сняг П.С заменям 4стаен апартамент в Санта Круз за подобен в норвегия или финландия за 2 седмици

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
vin_diesel написа:...заменям 4стаен апартамент в Санта Круз за подобен в норвегия или финландия за 2 седмици![]()
това ако им го оферираш ще те залеят с предложения... но ти гарантирам, че ти първи ще поискаш да си върнете нормалното положение...
иначе около 25-ти смятам халкидики или тасос да посетя... което работи още

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
само за 2 седмици колега
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Има части от Скандинавия,където зима просто няма и снегът е рядкостvin_diesel написа:...Санта Круз за подобен в норвегия или финландия за 2 седмици![]()

Но лятно време,когато нощта е с продължителност между николко и 3 часа ,усещането е ..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
просто студ и влага и бели нощи и една яхтичка и ще си ловя сиомга до насита 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
абе може да ви се види жив ташак ама есента ми е любимият сезон-особеният мирис всичко става жълто листа падат вятъра как подухва дърветата-обичам да се наслаждавам на това
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
След 9 години по зимните курорти..... като в някои от годините обувахме ските средата на ноември и ги сваляхме средата на май.....
...ммммм НЕ
"Лятото горещо е много по добре ....."

((:BuKcu:)) написа:.......и чакам с нетърпение следващото
"Лятото горещо е много по добре ....."

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мен ме е яд единствено на смотаната есен и то от ноември месец когато започват ногото дъждове , мрак
Но съм спокоен защото от друга страна пък очаквам момента в който температурата пада около и под нулата и се започват празниците с автомобилите по планините
За ските пък изобщо няма да коментирам защото това удоволствие е уникално
Малко кофти за лятото ,защото в западната част от страната тази година то не беше никак дълго , но както и да е.Аз за 15 дни обиколих точно 2 пъти цяла България с кабриолета и след малко на 4000 км пробег ,сумати срещи с хора , море и планини си взех своето.
Никой да не съжалява за лятото ,защото така или иначе си заминава , мислете догодина за полетта около великден когато всичко разцъфва и когато живота започва сякаш с още по-голяма сила ,мислете за падащите акцизи
Георги Пенчев

Малко кофти за лятото ,защото в западната част от страната тази година то не беше никак дълго , но както и да е.Аз за 15 дни обиколих точно 2 пъти цяла България с кабриолета и след малко на 4000 км пробег ,сумати срещи с хора , море и планини си взех своето.
Никой да не съжалява за лятото ,защото така или иначе си заминава , мислете догодина за полетта около великден когато всичко разцъфва и когато живота започва сякаш с още по-голяма сила ,мислете за падащите акцизи

Георги Пенчев
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Penchev написа:... мислете догодина за полетта около великден когато всичко разцъфва и когато живота започва сякаш с още по-голяма сила ,мислете за падащите акцизи :mhihi:
Георги Пенчев
Колега, ей затова те уважавам

Иначе по темата - не трябва да съжалявате за нищо. В крайна сметка кое прави лятото ви хубаво - компанията, с която сте били на морето, за някой като Пенчев и колата, с която са обикаляли (едно уникално преживяване) и т.н. Идва есен, зима, пролет...сезонът не е важен, стига компанията и хората, които обичате, да са с вас! Колкото добре може да си изкарате лятото, толкова добре може да си изкарате и зимата. Едно е да се метнеш почерпен в морето, ама пък и друго си е да се оглозгаш и да търчиш гол по снега, да си метнеш трътката в някоя снежна преспа, че да ти замръзнат мандаринките

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3