Ейййй тия Търновски Полицай много лоши бре !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Авг 2009, 10:03

Elesar74 написа:Пич, казва се така-Да беше мирно седяло, не би чудо видяло. Ама само това, само онова, аз тъй, оня инак, това е. И аз ходя по събори, ама снимам с камерата и не правя изпълнения, има си хора за тая работа. Аз гледам, радвам им се и се кефя. А ти какво демонстрираш, превъзходството на марката ли? Или я излагаш май. После полицаите виновни. Оневиняваш собствената си постъпка, за да изкараш тях черни, това не е много честно.

еми пич с това DA кадето го караш и да изкаш да направиш нещо,не става :mhihi: то си е за каране не за изпълнения,автора на темата просто се изкефил на моторджииските изпълнения и му натежал крака на газта за момент в това няма нищо лошо много хора биха го направили също кво толкова,ама че куките са постъпили по обичиния начин именно комплексарската не може да се отрече,цял ден гледат тъпо и безпомощно моторите как правят квот си изкат и не ги ебават за сливи и видиш ли ся ето лека кола пък и бмв мммм чудесна комбинация,време е да се направим на шерифи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 27 Авг 2009, 11:20

много точно казано... :clap:
Изображение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 27 Авг 2009, 12:08

kiko написа:
Elesar74 написа:Пич, казва се така-Да беше мирно седяло, не би чудо видяло. Ама само това, само онова, аз тъй, оня инак, това е. И аз ходя по събори, ама снимам с камерата и не правя изпълнения, има си хора за тая работа. Аз гледам, радвам им се и се кефя. А ти какво демонстрираш, превъзходството на марката ли? Или я излагаш май. После полицаите виновни. Оневиняваш собствената си постъпка, за да изкараш тях черни, това не е много честно.

еми пич с това DA кадето го караш и да изкаш да направиш нещо,не става :mhihi: то си е за каране не за изпълнения,автора на темата просто се изкефил на моторджииските изпълнения и му натежал крака на газта за момент в това няма нищо лошо много хора биха го направили също кво толкова,ама че куките са постъпили по обичиния начин именно комплексарската не може да се отрече,цял ден гледат тъпо и безпомощно моторите как правят квот си изкат и не ги ебават за сливи и видиш ли ся ето лека кола пък и бмв мммм чудесна комбинация,време е да се направим на шерифи

Аз не мога да разбера за какво ли ще им е на полицаите да гонят мотори? Те сами се справят със своето "обезвреждане" - в Пирогов на всеки час средно има по трима мотористи, може да проверите и колко са загиналите тази година.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 27 Авг 2009, 13:31

Кирилов, това е нормално за града.
Вярно е, че като видят някой с чужда регистрация настръхват, а пък за кадем ти си бил и с анатемосаната марка за гр. В.Т. - BMW.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Авг 2009, 14:13

kiko написа:

Kiko, ти кога кара моята кола, че знаеш за какво става и не става, М? Леко с прибързаните изводи, че не завиваш в правилната посока. Аз се подразних от темата, щото автора е предизвикал полицаите , пред тях е правил изпълнения и после се сърди как са реагирали те. И с тяхното отношение, което е погрешно, той извинява себе си, което пък е нечестно и несправедливо. Ма каквото повикало, такова се обадило. Аз не защитавам отношението на полицаите в никакъв случай. Ноо видите ли, аз се правих на мъж пред полицаите и те ме подгониха и т.н. Ми да не си се правил, никой нямало да те гони, просто е. Като не можеш да си въздържаш крака, това не е проблем на полицаите колега. За това се носят определени последствия, аз съм ги носил да ти кажа по- неприятните, в твоя случай само емоционални реакции. Може да ти върви колата, не е било точното място, ти просто си си го изпросил, незнам какво толкова има да говорим тук. Не забравяй, че в полицаите е силата и властта, мнозина злоупотребяват и не знаеш на кого и какви ще попаднеш. Така че, от подобни изпълнения губещия си ти. Това ако разбереш, стига.

P.S. Това за регистрацията пък е пълна глупост. Ходя къде ли не из България, винаги съм спиран за определено нарушение, никога за табелата на номера. Пък у Търново града, хеле доста често одим, МОЛ, боулинг(нема в наше село) това онова, как пък един не ме спря бе, мойто 'T" не е "ВТ".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Авг 2009, 14:27

Автора е трябвало да му спретнат една полицейска проверка "от-до" както си трябва и после един хубав акт (понеже винаги има за какво) и дето се вика-доволен да остане и пак да чупи стойки зад волана другият път :winky: Освен за горното, което не се е случило, не виждам друго, за което може да е недоволен.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Авг 2009, 14:33

глеи ся не ми се спори!карал съм 525 автомат и имам предста как върви и че за донъти и тн. не става освен твоята да е няква спешъл,знам ли.смешното в ситоацията е че пича е минал покраи ченгетата и не са го спряли но явно мисълта им тече леко бавничко и са тръгнали да го гонят,спират все едно кои знае кво е направил,а преди него са си гледали кви ли не изпълнения без да си мръднат пръста е тва е цялата работа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 27 Авг 2009, 14:57

Така е в В.Търново МВР мрази БМВ и обратното,нещата няма да се променят и след 100 години

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Авг 2009, 14:59

Понеже ти беше там през цялото време и си водеше записки, нали? :mhihi: Впрочем очаква се затопляне на отношенията рейсъри- :cop: -нали последните ги качиха (някои) на мотори BMW ;) Не знам как ще си ги интегрирате само в клуба :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Авг 2009, 15:39

"Ела ми бе,нз ли сега кви инжекции шти дам бе ееей",

хахахахаха,весели ченгели

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 27 Авг 2009, 15:49

saleen написа:Автора е трябвало да му спретнат една полицейска проверка "от-до" както си трябва и после един хубав акт (понеже винаги има за какво) и дето се вика-доволен да остане и пак да чупи стойки зад волана другият път :winky: Освен за горното, което не се е случило, не виждам друго, за което може да е недоволен.

А като толкова знаеш я ми кажи защо полицаите не правят нищо на мотористите? Или нещо ви е страх да не го бутнете от мотора докато го гоните?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 27 Авг 2009, 16:29

VT5602AK написа:Така е в В.Търново МВР мрази БМВ и обратното,нещата няма да се променят и след 100 години

За това може да се сърдите само на "колегата" Величко Гайдаров :!:

Едит: Тук в Горна от няколко дена са откачили :evil: спират всичко наред ..... новия им началник ги е подплашил здраво :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 27 Авг 2009, 16:59

VT5602AK написа:Така е в В.Търново МВР мрази БМВ и обратното,нещата няма да се променят и след 100 години

пресен случай от преди малко,спират ме в най-големия трафик 20 коли сме колона ченгето ме сочи мене с пръст и ме спира :mhihi: охооо тебе нали те спирахме снощи викам да,ченгето вика:А намерихме ли нещо нередно,аз му казвам не всичко е изрядно,и тои ооо чакай да намерим нещо тогава :evil: :banghead: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 27 Авг 2009, 17:12

Transportera написа:

пресен случай от преди малко,спират ме в най-големия трафик 20 коли сме колона ченгето ме сочи мене с пръст и ме спира :mhihi: охооо тебе нали те спирахме снощи викам да,ченгето вика:А намерихме ли нещо нередно,аз му казвам не всичко е изрядно,и тои ооо чакай да намерим нещо тогава :evil: :banghead: :bang:

Мамицата им мрасна - няма отърване от тия гадове :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 27 Авг 2009, 17:31

Ogi написа:радвай се че не попаднахте и на Плевенските полицаи :winky: те са още по големи мутри :mhihi:

На мен тия ми взеха книжката за 2 месеца.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата