Наркоманчетата стават Нагли - София Илинден Красна Поляна
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
mnh написа:ама си е прав колегата.nabora написа:Evelin Cotsev написа:Колега , намираш ги тея тарикатчета , взимаш една тръба и 1 бодлива тел , тръбата в гъза , вкарваш телта и вадиш тръбата после да му я вадят тая тел както си иска. Аман от мръсни гадове.
Брутално
Бой се забравя,е*ане НЕ
Болката минава, срама остава. По-добре намерете някой мангал дето найстина ще го бодне отзад за 5-10 лева... Пълно е с такива.
Ако живеех дори близо до София щях и аз да дойда, но уви - 500км
Да го нашамарите и от мен.

E34, E38
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Helix написа:Поредната такава тема със същото развитие като другите - всички сте големи нинджи пред компютъра и само се заканвате и давате съвети и после нищоМи много ясно че ще ви газат като сте мишоци!
Много ясно е кое, че не разбрах ??? Като нямаш какво да кажеш по-добре замълчи! Нинджи или не, хората поне са съпричастни, защото може да се случи на всеки, дори и на големци като теб. Би било много ниско от моя страна да се надявам теб някой да те сгази като мишок, та дано ти дойде малко нещо в главата!!

По темата, Любе, кофти случка... Нали живея на близо, ти си вторият ми познат, който пропищява точно от същото нещо... Чудно ми е дали е една и съща групичка или са различни келеши

Дано някой ги гепи и боят ще им е най-малкото... Това не са хора... Направо не знам...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
kOnPuBkA написа:Helix написа:Поредната такава тема със същото развитие като другите - всички сте големи нинджи пред компютъра и само се заканвате и давате съвети и после нищоМи много ясно че ще ви газат като сте мишоци!
Много ясно е кое, че не разбрах ??? Като нямаш какво да кажеш по-добре замълчи! Нинджи или не, хората поне са съпричастни, защото може да се случи на всеки, дори и на големци като теб. Би било много ниско от моя страна да се надявам теб някой да те сгази като мишок, та дано ти дойде малко нещо в главата!!![]()
По темата, Любе, кофти случка... Нали живея на близо, ти си вторият ми познат, който пропищява точно от същото нещо... Чудно ми е дали е една и съща групичка или са различни келеши
Дано някой ги гепи и боят ще им е най-малкото... Това не са хора... Направо не знам...
Мацка не исках да обиждам никого, но вместо да се пуска такава тема направо отиваш и си вършиш работата.Със съпричастие няма да накара ония идиоти да престанат.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Тъкмо сядам да пускам нова тема и тя вече е пусната. Ще използвам тогава тази. За първи път ми се случва да чуя разговор между наркоманчета. Пия кафе в местното заведение и на съседната маса сяда стадо наркоманска сган, около 8 смрада. Мястото е дълбоката провинция. И започват да си говорят:
–Абе копале тебе кога те пуснаха?
-Преди малко, оня педал Йосифов( местен оператвен работник в полицията) може само да ми пръдне на дедовия, нема доказателства. Кво, разбил съм неква кола, ама когато ме хванаха немаше никой и нищо не съм взел. То и касетофон немаше и никакви цигари, нищо.
-Ей копалета писна ми от мизерия, кога ще ударим нещо свестно, че свърших материала, а оня Валери нещо се прави на педал и не ми дава-Валери е собственик на една от най-големие аптеки в града.
-Абе копале аз не разбрах какво точно си направил, та те закопчаха.
-Не си спомням копале, от ония хапчета вера дето ги взехме се освестих чак като ме арестуваха в колата.
След това тръгнаха да се надрусат, защото единия бил в криза. Поне така дочух. Десет минути след това като минавах с колата видях двама да се готвят да прескочат оградата на една къща. Спрях на разстояние за да не ги уплаша и да ги хвана на място, но се появиха доста хора и те се отказаха. Ако ги бях хванал, щях поне едини да строша и чак тогава да се обадя на полицията, но им се размина. Е това трябва да се убива на място, но ако го направи човек ще си съсипе всичко и ще го откарат в пандиза. Нямам думи, ебахти долното племе. Единствената ми утеха е, че един от тази компания пукна от хепатит С. Дано и другите го последват.
–Абе копале тебе кога те пуснаха?
-Преди малко, оня педал Йосифов( местен оператвен работник в полицията) може само да ми пръдне на дедовия, нема доказателства. Кво, разбил съм неква кола, ама когато ме хванаха немаше никой и нищо не съм взел. То и касетофон немаше и никакви цигари, нищо.
-Ей копалета писна ми от мизерия, кога ще ударим нещо свестно, че свърших материала, а оня Валери нещо се прави на педал и не ми дава-Валери е собственик на една от най-големие аптеки в града.
-Абе копале аз не разбрах какво точно си направил, та те закопчаха.
-Не си спомням копале, от ония хапчета вера дето ги взехме се освестих чак като ме арестуваха в колата.
След това тръгнаха да се надрусат, защото единия бил в криза. Поне така дочух. Десет минути след това като минавах с колата видях двама да се готвят да прескочат оградата на една къща. Спрях на разстояние за да не ги уплаша и да ги хвана на място, но се появиха доста хора и те се отказаха. Ако ги бях хванал, щях поне едини да строша и чак тогава да се обадя на полицията, но им се размина. Е това трябва да се убива на място, но ако го направи човек ще си съсипе всичко и ще го откарат в пандиза. Нямам думи, ебахти долното племе. Единствената ми утеха е, че един от тази компания пукна от хепатит С. Дано и другите го последват.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Helix написа:Мацка не исках да обиждам никого, но вместо да се пуска такава тема направо отиваш и си вършиш работата.Със съпричастие няма да накара ония идиоти да престанат.
Прав си, че няма да ги накара да спрат, но поне ние ще си имаме едно на ум... Иначе една блага дума, на никого не вреди

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Благодаря и respect, към Всички, които ме подкрепяте, благодаря и на всички, които ми се обадихте с помощ. Просто не е истина какво ти идва, когато в 3 презнощта те събуди бащати с кръв по ръцете и следи от подметки по дрехите ....
Инак идеята да се направи тема в която да се посочат определни хора за които се знае със сигурност, че крадат и тн не е лоша...
Инак идеята да се направи тема в която да се посочат определни хора за които се знае със сигурност, че крадат и тн не е лоша...
- Burningparis
- ентусиаст
-
Helix написа: вместо да се пуска такава тема направо отиваш и си вършиш работата.Със съпричастие няма да накара ония идиоти да престанат.
темата ми е с цел да дам гластност на случая и да предпазя хора, които могат да пострадат както баща ми, сигурно ако бях аз щеше да е същото та и по-лошо. А това дали ще си понесат последствията, само аз си знам колко много искам да ги намеря кои са били и повярвай ми, когато това стане, защото все някой ще се разприказва ще дойде видов ден...
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
аз също съм за тва некой мангал да ги бодне за 10 лева
Burningparis написа:Helix написа: вместо да се пуска такава тема направо отиваш и си вършиш работата.Със съпричастие няма да накара ония идиоти да престанат.
темата ми е с цел да дам гластност на случая и да предпазя хора, които могат да пострадат както баща ми, сигурно ако бях аз щеше да е същото та и по-лошо. А това дали ще си понесат последствията, само аз си знам колко много искам да ги намеря кои са били и повярвай ми, когато това стане, защото все някой ще се разприказва ще дойде видов ден...
Тва ти е грешката приятелю,на вълка му е дебел врата защото си върши работата сам.Не бий тъпана а ходи ден два три в това заведение и чакаш докато се появи твоя човек после чакаш докото е сам и без свидетели.Успех.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
отиваш купуваш си един тисър и после на ЛС ше ти обясна като го хванеш наркоманчето как да го накараш да сере на тласъци прав, нема такъв срам 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Адаш много кофти
Аз живея малко по-надолу по Найчо Цанов в оранжевия блок,ако подразбереш нещо пиши на ЛС.
Кои ти каза че са наркомани?
Напиши ми подробно ако искаш и ще ги намериме

Кои ти каза че са наркомани?
Напиши ми подробно ако искаш и ще ги намериме

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Любо, дай някакво описание на този русолявия. Нещо не ми се връзва наркоман (в смисъла, който се разбира от всички) и Джиков, по-скоро някой пияница от квартала или приятел на бялото... опиши го, някой може да се сети.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Vlados написа:Любо, дай някакво описание на този русолявия. Нещо не ми се връзва наркоман (в смисъла, който се разбира от всички) и Джиков, по-скоро някой пияница от квартала или приятел на бялото... опиши го, някой може да се сети.
Именно

Също така питаи сервитьорките.
- Burningparis
- ентусиаст
-
Vlados написа:Любо, дай някакво описание на този русолявия. Нещо не ми се връзва наркоман (в смисъла, който се разбира от всички) и Джиков, по-скоро някой пияница от квартала или приятел на бялото... опиши го, някой може да се сети.
Ами така ми каза едно момче, имало наркоман от Гевгелийски с подобно описание и се оплаквали от него, че бил доста агресивен. Честно казано не знам, може и да са пияници. Питах момичетата от Жиков, казаха, че в 12ч не е имало никой когато са си тръгнали, после явно са дошли, има счупена лампа, бяха си оставили един Спрайт и плик със солети и др такива неща. Естествено разбах от къде са купени, често се появявяли там

п.с. накрая го накарах да отидем на доктор, леко сътресение и счупена кост на ръката...

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3