Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
Модератор: Общи модератори
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Да бе тя отива на кафе с някакъв а ти да си мислиш друго,да разбираш че те лъже,и ти да се правиш на мил хахаха
Е така е личния живот всички го имат,но трябва и доза
доверие сега това е много лошо посред мен то така може
днес кафе утре секс и ей така личен живот нали
А да си представим обратното колегата отива на кафе с приятелка от даскало без да й каже или просто срещнали се на улицата и аре на кафе да се видят,и приятелката му звъни каде си или просто разбира хаххха лелееле колега после ще ти извади очите
Е така е личния живот всички го имат,но трябва и доза
доверие сега това е много лошо посред мен то така може
днес кафе утре секс и ей така личен живот нали

А да си представим обратното колегата отива на кафе с приятелка от даскало без да й каже или просто срещнали се на улицата и аре на кафе да се видят,и приятелката му звъни каде си или просто разбира хаххха лелееле колега после ще ти извади очите

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Hito написа:vicho написа:кажи честно?!
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.![]()
![]()
Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА!
Мдаааааа..... колегата е мноооого прав![]()
А пък и това ако си го сътворил наистина да звъннеш на момъка....... незнам ама май найстина имаш кофти проблем![]()
Дано и аз и Вичо да не сме прави......
И аз съм на същото мнение че всеки има право на личен живот. Към автора на темата, колега не че нещо но според мен си ревнив в червата. Първо едно не ми е ясно защо си и ровил в скайпа тва е все едно да и носиш бельото. Другото що си звънял на момчето това е още по долно и тъпо. Незнам какво си мислиш че той ще ти каже да батка аз изклатих женати и правихме какво ли не. Осъзнай се малко гледай напред и си свиркаи, не си зарязвай момичето, това че е излязла с някакъв на кафе не означава абсолютно нищо. И това че не ти е казала според мен го е направила щото не го е сметнала за необходио да го прави. Така че не се мъчи с глупости, когато претискаш един човек и го държиш непркаснато под лупа той непрекъснато ще ти прави номера бъди сигурен в това. Трябва малко повече свобода и малко повече доверие това е от мен...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Личния живот си е личен ама да се използва да ме правят на глупак няма да стане.Много приказвате за личния живот ама ако хванете приятелката си в лъжа вие знаете че ви лъже но тя не знае че вие знаете как ще се чувствате да ви гледа в лицето и да ви лъже.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Преди доста години един мой учител ми каза-"Ако си мислиш,че познаваш жените значи си пълен глупак".Това,което казваш колега е напълно вярно-дърпаш ли се-интересен си,НО вложиш ли още нещо става безинтересно-на нея и се флиртува само за спорта
Откриеш ли нещо по-добро за теб повярвай ми сам ще разбереш това!
Айде успех по -нататък в отношенията с жените!

Откриеш ли нещо по-добро за теб повярвай ми сам ще разбереш това!
Айде успех по -нататък в отношенията с жените!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Съгласен съм с колегата почвай и ти да правиш каквото си искаш.Излизай без да даваш обяснения къде,с кого и кога ще се прибереш каквото повикало такова се обадило просто се прави че не ти пука и това е все пак и ти си имаш личен живот.
Почнете ли така, както последните колеги те съветват, смятай нещата за приключени... От там почват едни инати , едни правения на пук и от двете страни, едни чудесии , през които съм минал и е еба*и филма... Особено ако държиш на нея и поне малко я обичаш... Така че, по-добре от сега се изяснете, че дан се фкарате у големия фиУм... Че от там изхода е само един..... 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Съгласна съм с Вичо.
Може и да е нещо съвсем безобидно, но ако ти я държиш постоянно под прицел, нищо чудно да крие от тебе и най-безобидни подробности, само защото си внушаваш куп глупости. Явно си ревнив, или просто и нямаш доверие. Ако и мене така ме следят, всичко ще крия от тебе. Според мен имаш проблем със себе си, а не с приятелката ти. Съжалявам.
Може и да е нещо съвсем безобидно, но ако ти я държиш постоянно под прицел, нищо чудно да крие от тебе и най-безобидни подробности, само защото си внушаваш куп глупости. Явно си ревнив, или просто и нямаш доверие. Ако и мене така ме следят, всичко ще крия от тебе. Според мен имаш проблем със себе си, а не с приятелката ти. Съжалявам.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
uCnaHeTcA написа:Почнете ли така, както последните колеги те съветват, смятай нещата за приключени... От там почват едни инати , едни правения на пук и от двете страни, едни чудесии ........
Или иначе казано...... "Началото на края"

Сядайте и се изяснявайте докато е време........ да няма после пак сълзлива тема и кофти главоблъсканица....

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Както казваше един приятел "да й държиш интереса тряа мноо юркане"
не знам ква ви е ситуацията ама явно си подходил грешно още в началото .. успех и дано да са опрайте 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
напълно нормало е една жена да си има постоянен приятел,а да иска от време на време да излиза с друг.Това подчертавам при постоянен приятел,не при наличие на брак и съпруг.
Причините жената да излиза епизодично с друг са много--стар приятел от детинството,неин колега който може да е полезен с нещо,шеф--опасно и полезно същевремено е близостта със шефа,това са безобидните неща.Ситуацията става по-сложна ако е заради пари,подаръци,чула е от приятелка че на тоя му е ненормално голям и иска да се увери,пича има страшна кола а коя жена не ще да се вози в нещо по-така,тоест жената си е материалистка.
При всички случаи,колега не трябва да си го слагаш.Жените дори и да имат всичко искат още,просто им трябва малко повече време от на мъжете да разберат колко точно струват и да си седнат на Д-то.
Причините жената да излиза епизодично с друг са много--стар приятел от детинството,неин колега който може да е полезен с нещо,шеф--опасно и полезно същевремено е близостта със шефа,това са безобидните неща.Ситуацията става по-сложна ако е заради пари,подаръци,чула е от приятелка че на тоя му е ненормално голям и иска да се увери,пича има страшна кола а коя жена не ще да се вози в нещо по-така,тоест жената си е материалистка.
При всички случаи,колега не трябва да си го слагаш.Жените дори и да имат всичко искат още,просто им трябва малко повече време от на мъжете да разберат колко точно струват и да си седнат на Д-то.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
divna_ написа:vicho написа:кажи честно?!
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.![]()
![]()
Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА!
Евала Колега, много точно си го казал
acer, ако мацката ти е имала нещо по-така и е искала да остане скрито повярвай ми, че ще си последния човек , който ще разбере! А това със Скайпа и звъненето на момчето......... направо ме разби
Аз съм напълно съгласна с вас. Има различни хора. Аз всичко си казвам на приятеля ми - с кой излизам, какво сме правили, къде сме ходили и т.н. Веднъж разбрах, че ми е чел смс-ите и ми стана много обидно. Няма какво да прочете, което той не знае. На следващия ден ми каза, че го е направил и аз му казах как съм разбрала - не ми беше заключил телефона, а аз винаги го заключвам. Не му се разсърдих, но му обясних, че не е приятно. Всеки човек има право на лично пространство. При положение, че не е имало нищо от нейна страна - няма от какво да се ядосваш. Да, тя те е излъгала, но сигурно го е направила, защото се е притеснявала от твоята реакция. Обясни й, че няма смисъл да крие от теб. Все пак освен това, че имате връзка сте и приятели.