Цигани...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 14 Авг 2009, 16:47

колеги форума е за да си помагаме!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако имаш нужда найстина пиши не вярвам никой от нас да ти откаже!!!!
Успех.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 523i

Мнение от Dani Dupeto » 14 Авг 2009, 16:55

(bubsa) написа:Отиди и тоя път го смачкаи от бои,ама яко и ще спре да ти досажда ;)На циганин не му ли вземеш страха за да започне да те уважава оправия няма :idea:

:yes: :yes: :yes:
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 14 Авг 2009, 16:59

Успех

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 14 Авг 2009, 16:59

съдери го от бой(ама по як от предния път),да запомни с кого не трябва да се ебава :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 14 Авг 2009, 17:04

чета и го мисля от одеве, аз ако бях и ако нямам сериозна групичка поне 5-6 човека приятели не бих се занимавал с бои , що найстина не пробваш с куките кажи ,че те притеснява по телефона заплахи тва онова ако трябва иди пусни една жалба незнам колко ще има ефект ама с мангали найстина нее работа да се занимваш отделно кадето казваш ,че те знае каде живееш и колата ти знае като нищо щи ти я потроши ако неможе друго да направи или ще събере тумба мангали (всеки знае колко са задружни) ще те прибият .... много кофти ситуация ,но все пак законите се затегнаха и мисля че може да има ефект от полицията , все пак не сме 90-те години всеки да върви и да бие по улиците
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Авг 2009, 17:17

Внимателно с мургавите. И по-яко да го пребиеш, той вече се е помислил за голяма работа, и ще иска да отмъщава. А нямаш ли познат полицай? Ако се стигне до бой, и полицай ти е свидетел, на другия(ако той те е нападнал) задържането поне не му мърда.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 14 Авг 2009, 17:19

Ryapoff написа:Внимателно с мургавите. И по-яко да го пребиеш, той вече се е помислил за голяма работа, и ще иска да отмъщава. А нямаш ли познат полицай? Ако се стигне до бой, и полицай ти е свидетел, на другия(ако той те е нападнал) задържането поне не му мърда.

Задържане за около 24ч. и глоба около 150лв.... фЪйдЪ... :roll:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Авг 2009, 17:20

Аз пък си и мисля,каква охрана ще е тоя мангал ,щом го дерат като чувал насам и натам :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 14 Авг 2009, 17:24

Bogat-Beden написа:Аз пък си и мисля,каква охрана ще е тоя мангал ,щом го дерат като чувал насам и натам :mhihi: :mhihi:

Ми те повечето охрани са такива палячовци :idea: силни са като са 10 човека с G класата,а иначе обикновенни мишлета :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 14 Авг 2009, 17:25

Абе баш като чувал не съм го драл, значително по-едър е от мене.Аз в първия момент като го видех как се засили малко се уплаших, ма като ме удари направо откачих :twisted: Честно казано мисля да не отида на срещата, пък ако тфа нещо продължи ще го издебна някъде и това е :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 14 Авг 2009, 17:29

ДаниД написа:Абе баш като чувал не съм го драл, значително по-едър е от мене.Аз в първия момент като го видех как се засили малко се уплаших, ма като ме удари направо откачих :twisted: Честно казано мисля да не отида на срещата, пък ако тфа нещо продължи ще го издебна някъде и това е :roll:

Ти си знаеш,но не отидеш ли ще се светне че те е страх и ще стане по-лошо :idea: Мангалите много се самонавиват като им пуснеш малко аванта :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 14 Авг 2009, 17:31

Ами и аз имах същия проблем с един сиганин ама от тея сръбските дето паралии го раздават :evil: И поступахме си са ние пред една дискотека и
даже ми открадна и златния синджир ама си го земах с повторението на летещия холандец . И доста пъти ме пресреща с хора и с бухалки ама като извадих газляка и да видиш как бягат сигани . Заплашваше ме че ще ме блъска с кола че ще ми запали колата ама все още го няма никав.
Така че колега ако спреш да му обръщаш внимание може и да спре да се занимава ;)
П.С. Голяма напаст са тея сигани :censored:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Авг 2009, 17:32

ДаниД написа:Абе баш като чувал не съм го драл, значително по-едър е от мене.Аз в първия момент като го видех как се засили малко се уплаших, ма като ме удари направо откачих :twisted: Честно казано мисля да не отида на срещата, пък ако тфа нещо продължи ще го издебна някъде и това е :roll:
Колега, това е най-лошото решение. Все едно си му казал: Ми мен ме е страх и няма да мога да дойда :mhihi: . Кажи на няколко приятели, за какво става въпрос, и че ще черпиш ако помогнат, един як бой и после го разходи с колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 14 Авг 2009, 17:38

Колега ясно ми е, обаче предпочитам така да се разминат нещата, щото честно казано просто не мога да се занимавам сега и с това. Лесно е да викна некфи хора, имам приятели като чуят само че е циганин веднага ше дотичат, ама той си е повярвал както казват колегите по -горе, така че най- много да яде много бой и после да ми направи някоя мизерия :roll: Поне така си мисля аз де...Плюс това не ми се вярва че ако работи за някой сериозен човек той ше се занимава с глупости - да идва да се бие щото некой си там Щял да изцапа колата на другия..Но знам ли...!?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 14 Авг 2009, 18:12

Абе как ще черпи авери бе, бе не се злагайте, не си и мисля,че някой ще иде за черпнята, аз учих в 97мо в Люлин 1992-1993 не помна, и мангалите влизаха в час и биеха наред, взимаха пари, чанти на момичетата, и така докато не отидохме ние в училището, е има свидетели как ни ближеха Хасфалта мангалите преди да сме стъпили на него... а преди това с ножове с бухалки с кво ли не ни заплашваха, бесило ни бяха направили кво ли не...

Има едно правило при тези саморазправи, ако греша поправете ме.
При такава ситуация ако не си свършиш работата сам.. демек ако го тепа некой друг, той ще дойде пак... (евентуално) ... Но ако го тепаш Ти... нема дойде нивгиш. Не е задължително да го тепаш, може само да си хортувате и да го разубедих само с говор наливайки му акъл в главата (което освен с отвяряне на черепа с друго не става). Ама дойдат ли 10 БМВта с бабанки вътре БАЦЕеееее нема кой да се изпъчи, а и ние ще сме само за Твоя Тежест, и евентуално да Респектираме някой и друг мангал който той би довел...и съвем случайно реши да стане или квото и да е там движение....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата