Подарък за рожден ден ???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Eva* написа:стига с тая салата де... Кошница с цветя... какво да я прави, да я полива или... За 7 дни и помен няма да остане от какъвто и да е било букет. Тук се търси спомена,... романтиката. ...
Относно кошницата , не е необходимо да я полива , защото под цветята е пълна с напоени гъби , а че нямало да остане нищо от нея след семица , не съм съгласен , защото най малко ще остане самата кошница , но като изключиме това , според мен е много вероятно да остане точно това , което си написала , че се търси - един хубав спомен от изненадата , защото не на всеки са му подарявали кошница с цветя и в случая ако е за първи път може да се почуства много приятно изненадана.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
TUZara` написа:Аз на мойта и подарих стария подарък в нови боксерки и с панделка![]()
![]()
путкопоклонник

купи и нещо, пък щом се кефи на планината, вечеряйте заедно и газ към момина скала примерно с приятели и се напийте като прасета и хубави спомени ще имате след това

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
bigmurzi написа:TUZara` написа:Аз на мойта и подарих стария подарък в нови боксерки и с панделка![]()
![]()
путкопоклонник![]()
купи и нещо, пък щом се кефи на планината, вечеряйте заедно и газ към момина скала примерно с приятели и се напийте като прасета и хубави спомени ще имате след това
баце, момчето ти казва, че мацката иска романтика, не gangbang

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Stanchev написа:bigmurzi написа:TUZara` написа:Аз на мойта и подарих стария подарък в нови боксерки и с панделка![]()
![]()
путкопоклонник![]()
баце, момчето ти казва, че мацката иска романтика, не gangbang
е има и романтика де .. пък по-добро от напиване с приятели ала щур купон за рожден ден? за тия пари толко..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Подарък за рожден ден ???
BMW_325 TDS написа:Колеги сиромашки години настъпиха...На 20 съм студент и за лятото бачкам на бензиностанция... Приятелката ми има рожден ден в Събота, а аз имам 60 лева в джоба да и купа нещо...
Тя намекна, че не иска подарък, а ако може да отидеме някъде с колата за една вечер ( тя много обича патуванията )... От седмица си бия главата, какво бих могъл да направа с 60 лева за да направя този рожден ден незабравим за нея ( това ще и е първия рожден ден откакто сме заедно)... Къде бих могъл да я заведа за 60 лева
Пък и да намеря къде да я заведа са нищо да не и купя някак си не върви
Чудя се и се мая какво да направа и как да го направя с ограничените ми финансови възможности... Някакви нестандартни и оригинални предложения ?? Гледах Алексиевата къща в с. Гурголят ( апартамента е 50 лева и 10 лева гориво ще ме оправат ), ама няма как да и купя нещо ( в смисъл да говоря с хората там да и спретнат нещо да се зарадва ), да и купя нещо няма как... Другия вариянт е да е в нас и да се опитам аз да измисля нещо , ама какво да е за да я зарадвам ... Моля ви помагайте, че в чудо се виждам ?? Темата е напълно сериозна
Колега, ако беше по-близо до морето щях да ти уредя спане за двама в хотел за 10 лева и закуска на блок маса.
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=biser
Хем щеше да си изкарате и един ден на морето , плажче, вечер дискотечка- нощни къпания , това онова и както се подобава всичките работи ...Ама София много далече от морето

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2