За жените и нервите........
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
porostorm написа:нещо страшно е и не само през тия дни

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мойто 2ро аз има наглостта да попреглежда форумо,така че аз съм пас
(поне гласувах по съвест де)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
мойта е па уравновесена нека ви
бат скиса ми взе думите от кейборда, и аз ви приказвах, че внимавате, че се изпатите
има ги такива шавливи дунди, че и мотика не помага за тях... Ама винаги зависи и от нас! ако не те има за даденост няма да те натоварва с излишни глупости, да се лигави и прави номерца, които на други пичове не би си и помислила да прави..!

има ги такива шавливи дунди, че и мотика не помага за тях... Ама винаги зависи и от нас! ако не те има за даденост няма да те натоварва с излишни глупости, да се лигави и прави номерца, които на други пичове не би си и помислила да прави..!
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Колеги, моля ви .......мисля, че нервите нямат толкова връзка с цикъла колкото с липсата на секс
Е в случая като е имало липса на секс 2-3 дни или ненапълно задоволяващ такъв нормално е да изхлопаме 

- Сондьора
- ентусиаст
-
divna_ написа:Колеги, моля ви .......мисля, че нервите нямат толкова връзка с цикъла колкото с липсата на сексЕ в случая като е имало липса на секс 2-3 дни или ненапълно задоволяващ такъв нормално е да изхлопаме
Ми да не задълбаваме или да не търсим къде е проблема, за тва за сега нека да видим статистиката, шото си в грешка неква.
- divna_
- младши ентусиаст
-
Сондьора написа:divna_ написа:Колеги, моля ви .......мисля, че нервите нямат толкова връзка с цикъла колкото с липсата на сексЕ в случая като е имало липса на секс 2-3 дни или ненапълно задоволяващ такъв нормално е да изхлопаме
Ми да не задълбаваме или да не търсим къде е проблема, за тва за сега нека да видим статистиката, шото си в грешка неква.
Ха ха ха , добре колега

- divna_
- младши ентусиаст
-
alx написа:ми.. да.. има го малко и тоя момент, че са по-лабилни 2-3 дни преди да им дойде...
ама... с повече любов всичко се оправя

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Тука са ни изкарали, че сме полезно изкопаемо едва ли не, а някои неща нямат никаква връзка помежду си. Например нервите ни невинаги са породи от това, че цикъла ни наближава. Всеки си има своите криви дни, моментите, в които избухва. Може би когато наближи момента, ставаме малко по-чувствителни. И в никакъв случай не мога да кажа, че пола определя и държанието на човека. Т.е. щом си жена - твоят характер не може да се сравни с нищо друго. Има както такива мъже, които не бих искала да са ми в къщата, така и такива жени, които, признавам си, не са за хвалене. Всеки човек обаче си има своите плюсове, идеални няма, нали? Затова вместо да седите и да се оплаквате от нас жените, се замислете за онези красиви неща, които притежава вашата половинка. А ако още не сте я открили - и това ще стане.
Щом е устроен така светът - да не можем един без друг, значи има в какво да се допълваме.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Сондьора
- ентусиаст
-
Много го задълбахте, а ставаше дума за спор, и то не толкова задълбочен, ще видим утре от бгмама кво е станало, че там е опозицията
.

- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Преди и по време на цикъл - опънати нерви и яко апетит, както и ако може някой да ни слугува
.Но за мъжете това е постоянно така, че имаме право на няколко дни от месеца да сме така
.Това си е заложено в "женската крехка душица".Така, че или свиквате или... деси...
(най-добрата приятелкa на мъжа)
и ... Господ да ви е на помощ

Последна промяна Vikito_24 на 11 Авг 2009, 13:30, променена общо 1 път
Аре нема нужда...
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5